- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.881
canbonlarım misafir gelıyo bana evı toplamam lazım akşam gec gelebılırım dualarımı bıtırecem cunku opuyorum hepınızı
bugun dü olmadı bakalım inşallah adet olmam ...
kolay gelsin tatlımmmm
Hayirlisi canim insallah gelemez, arada gec gelir mi yoksa hep gunundemi gelir?
kln canim gunun bugun mu yarin miydi? belirti filan var mi?
normalde bu akşam olmam gerek
çok hafif bi akıntım var
senn günn de bu gün demi varmı sende belirti canm
Akintim yok normalde bende , ama hafiften kasik agrim var kirmizilar gelecek gibi ..bugun ve yarini atlatirsam oh cekecem haa.. buyuk ihtimalle aksama gelirr.
aslında 2 gün önceden gelirdi ama olmadım belirtim falanda yok bakalım hayırlısı
akşama benimkide gelecek gibi kıpırtı hissediorm ne yapalım yine olmicak gibi
hayirliis canim insallah hamilesindir canim ,, mujdeli haberleriii bak bekliyoruz burda, iki uc gun bekle gelmezseee bi test yaparsin..
hayirliis canim insallah hamilesindir canim ,, mujdeli haberleriii bak bekliyoruz burda, iki uc gun bekle gelmezseee bi test yaparsin..
allah nasip etsin hepimize o müjdeli haberi almayı inşallah....
inşallaaah canımmm rabbim hepimize versinde şu rahat rahat net başında otutturmasınlar bizi
yarınada olmassan cumartesi evde yaparım
23 yaşındayım canım 90 doğumluyum
bende 24 girecem 89 dogumlyum cnm
saol bıtanemkızçem senın dedıgın doktora gıtmedım.hanı su kotu yorumlar yapılan doktora gıttım
olsıun canımm senin içine neresi sindi ise oraya git tabii yeni bakabildim daha yazmışsındır eminim nasıl geçtiğiniişöle bi bakayımm
Yaaa bende cikacam simdi canim yaa bekledim bekledim sizi.....bir saatlik kadar isim var esimin okuluna gidecem .. evet yaa loorim gelmedi bence test yapti hamile oldugunu ogrendi esiyle kutluyor suan ... ben kurdummm hayaliii
canbonlarım ben geldim doktordan
cok sukurkı1 tane yumurtacık yumurtlayabılmısım
hayatımda ılk defa bı doktor benle bukadar ılgılendı sıkıntılarımı dınledı dıyebılırımbayagı bı soru sordu rahat bı 15 dakka konustuk önce.nerelerde ne sekıl tedavı oldugumu anlattım.sonra muane ettı.yumurtan var dedı.kistim duruyo tabı.hem kendı fıkırlerını hemde kendı doktorumun dedıklerı hakkında yorumlar yaptı kistin evet kalcak bundan sonra dedı.bunları hıc aklına bıle getırme bundan sonra dusunme bıle dedı.yoksayıyomus gıbı yap yoksa etkılenırsın kıstım var deyıp hamıle kalamassın dedı pazartesı cagırdı gun asırı calısma verdı sonra catlatma ıgnesını sordum.bunu bu ayı bıtırmeden uygulayamam sana dedı.yaptıgım zaman eger zamanı olmassa farklı sorunlar ortaya cıkarmıs doktorum hakkındada kendılerı ıyı bı doktordur tedavı yontemı dogru fakat bıraz gec işletmiş dedi.ıstersen ona gıdebılırsın dedı.eger ona gıdersem bu ay olmassa klomen ve catlatma ıgnesı vercekmıs ben yıne adet olursam kendı doktorumada gıdecegımı soyledım tamam dedı bırakma zaten.banada gelebılırsın aramızdakı farklara bakarak ortak bı yol ızlerız dedı guzel konustu ılgılendı.demekkı kişiden kişiye degısıyormus bu gozlem olayı ıyıkıde gıtmısım
doru neka güzel öz güven geliyo insana kendini tavuk gibim hissediyosun cünkümmm
sonra icinden civciv cikacakkkkkkhayalotum kendin gibi sari civcivler cikart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?