- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.901
he bende yumurtladım sonunda ne ka guzelmiş yumurtacıkla dolaşmak gıdgıdakkkk
yaw hamıleleıgı dusunmesem.büle rahattım ben heyecansız oluyoduhayırlısı canbonum bakalım pazartesı ne dıyecek ay sonu ne olacak leylek amca getırır belkı meleğimi bu ay yaw napam ben 10uz dedıkçe sen kafama kafama vurdun büle korkuyom artık 3üz diycem bundan sonra rabbım sana nasıp etsın ınsallah 10uz tek duam bu
galibacanbonum sonram eski dostlar diye topık acarız artık ne gelırse bahtımıza beklerız örgü öreriz bölem
doru buarada örgüyüde ögrenirimyasliligimizi konusuruz
yok kuzum ya 1 sene daha ıdare ederım sonra baslarım ama artık üzülmeye.rabbım bekletmez inşallah okadarkımseyı
yaw dur unuttum sımdı gecen 2 seneyı.daha 1 aydır cucuk ıstıyom benpazartesı bellı olacak demekkı ogun cagırdı cunku inşallah catlar artık normale donerım benım herzaman umudum var.rabbım yeterkı can saglıgı versın oda gelır ınsallah
merabaaa kızlar
normalde bu akşam olmam gerek
çok hafif bi akıntım var
senn günn de bu gün demi varmı sende belirti canm
anladım canım allah uzun ömürler versin inşallah ben çıkıyorum namaz kılacağım dualarım hepimizle inşallah allaha emanetsiniz
selam kizlar geldim ama cikicam kocis bugun ve yarin izinli evde haber veriyim dedim bende gelen de giden de yok gogus uclarim aciyodu ya simdilik hic acima fln yok kasiklarim agriyo gibi bekliyorum insalah gelmezler opuyorum sizleri
bende bebek istiyorum martta 1 yıl olacak evleneli....yaşım 27 eşim 30 ama eşim ağustosta kısa dönem askere gidecek o yüzden tereddütteyim ama istiyorum da kızlar ne yapmalıyımmmm
selam canimmerak ettik seni , yani test yapmadn gor bak kimseler gelmiyecek hamielsin kiz sen,. sagol bildirdigin icin canim gercekten merak etmistik seni
Yasak hayalimmm geldin mi?
evede yeni geldim gurbetimmmm
oh nasil gectiii gunun bakalim arkadaslarinla yedinmi kumpir benim icinde..
güzel gectide yaw sen geldin aklimaaakeske söylemeseydim dedim ya hamileysen diye düsünüp durdummmmm
yaw benim netim yine yavasssssss
Yok çabuk üzülme Yauv kasık ağrım var kırmızılar gelecek canım tahminim . Nettinde sorun mu var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?