Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah canım yaaa çok sevindimmmm çokkk inşallah bu topikte hep güzel haberler olsunnn ben sizin sayenizde çarçabul topldım kendimii çokk teşekür ederim hepinizeee:103::103::103::103::103: inş. inanıyorum ki rabbim hepize verecek bebeişlerimiizii güldürecek yüzlerimizii

galibacanbonumsonram eski dostlar diye topık acarız artık ne gelırse bahtımıza beklerız örgü öreriz bölem

ayy m ükemmel fikir yaaa bebeşlerimizi anlatılırz yardımlaşırız gene inşalllhhhh Allahımm inşalllahhh

öle deme canım iyi düşün herzamannn inş. herşey güzel olacakkk

Son düzenleme:
lorimm canım naptınnn test yaptın mı

normalde bu akşam olmam gerek
çok hafif bi akıntım var
senn günn de bu gün demi varmı sende belirti canm

inş. gelmez cnm iiyi haberlerle coşturursun topiğimiziii :119::119::119::118::118::118::118::122::122::122::122::122:

canlarım ben gidiorum kayınvalidem çağrıdı akşam güzel habarlerinizi okurum hayırlsı ile telden takip ederim inşallahh kendinize iyi bakın

selam kizlar geldim ama cikicam kocis bugun ve yarin izinli evde haber veriyim dedim bende gelen de giden de yok gogus uclarim aciyodu ya simdilik hic acima fln yok kasiklarim agriyo gibi bekliyorum insalah gelmezler opuyorum sizleri

selam kizlar geldim ama cikicam kocis bugun ve yarin izinli evde haber veriyim dedim bende gelen de giden de yok gogus uclarim aciyodu ya simdilik hic acima fln yok kasiklarim agriyo gibi bekliyorum insalah gelmezler opuyorum sizleri

selam canimmerak ettik seni , yani test yapmadn gor bak kimseler gelmiyecek hamielsin kiz sen,. sagol bildirdigin icin canim gercekten merak etmistik seni

Yasak hayalimmm geldin mi?

bende bebek istiyorum martta 1 yıl olacak evleneli....yaşım 27 eşim 30 ama eşim ağustosta kısa dönem askere gidecek o yüzden tereddütteyim ama istiyorum da kızlar ne yapmalıyımmmm

bende bebek istiyorum martta 1 yıl olacak evleneli....yaşım 27 eşim 30 ama eşim ağustosta kısa dönem askere gidecek o yüzden tereddütteyim ama istiyorum da kızlar ne yapmalıyımmmm

suna canim seni tanidim bi topik acmistin kahverengi leken gelmisti süphelenmistin karar vermedinizmi halen hamilelik konusunayaw bence tereddütte kalmayin basimiza ne gelecegini bilmiyoz hemen hamilede kalinamiyo ....kalanda var ama cogunlukta sorun yasaniyo..deneyin bence korunmayi birakin.ben 5 yil düsünmedim simdiki aklim olsaydi hic korunmazdimm cok pismanimmmm

Yok çabuk üzülme Yauv kasık ağrım var kırmızılar gelecek canım tahminim . Nettinde sorun mu var canim

doru hemen üzülüyom ben yaw ama gelmemis daha gurbetkizim netim igrenc seninki hizlimi sayfalar cok yavas aciliyo hic zevk almiyom böyle oluncaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…