Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ilhannazim habibtem senmi geldinnnnassin hamaratmisin bugün biseyler yaptinmii

doru hemen üzülüyom ben yaw ama gelmemis daha gurbetkizim netim igrenc seninki hizlimi sayfalar cok yavas aciliyo hic zevk almiyom böyle oluncaa

canim gelcek gibi insan hisseder yaa .. canim benim internette sorun yok yani kk den kaynaklanmiyor bak evdeki internetti kapat 5 dk bekle geri ac belki faydasini gorursun ben oyle yaptimmi duzelir benim ki ..

canim gelcek gibi insan hisseder yaa .. canim benim internette sorun yok yani kk den kaynaklanmiyor bak evdeki internetti kapat 5 dk bekle geri ac belki faydasini gorursun ben oyle yaptimmi duzelir benim ki ..

ama bi kk da oluyo mesala gazetelere giriyom olmuyo..yemek sitelerine bakiyom olmuyo burda yavasliyobatin ne zaman:44:

gurbetkizim bu ara sende hamaratlik yok gibi eskiden ne güzel yaptiklarinin resmini koyuyodun simdik niye koymuyon:44::44:

ama bi kk da oluyo mesala gazetelere giriyom olmuyo..yemek sitelerine bakiyom olmuyo burda yavasliyobatin ne zaman:44:

gurbetkizim bu ara sende hamaratlik yok gibi eskiden ne güzel yaptiklarinin resmini koyuyodun simdik niye koymuyon:44::44:

canim batim bugun veya yarin .. daha iki gun oncesi sutlac koydum canim gormedin galiba,, internet yavasliginda sorun yok bende kk de amarada oluyor bendede.

canim batim bugun veya yarin .. daha iki gun oncesi sutlac koydum canim gormedin galiba,, internet yavasliginda sorun yok bende kk de amarada oluyor bendede.

seninde gelmis batin bi bekleyelim inslalah bekledigimiz bi haber verirsinben görmedim sütlacibende diyodum alalal gurbetim hamarattir niye biseyler yapmiyo diyee

tsh düzeyi yüksek olup tüp bebek yaptıran ve sonucu pozitif olan var mı aranızda?

bende öyle bi sorun omadi canim benim kusura bakma bisey diyemeyecem:26:tsh yüksekliginde tüp bebek yapildigini bilmiyodum..hapla düsürüp dogal yolla cok hamile kalani duymustum cünkü

seninde gelmis batin bi bekleyelim inslalah bekledigimiz bi haber verirsinben görmedim sütlacibende diyodum alalal gurbetim hamarattir niye biseyler yapmiyo diyee

yok canim gelecek yaa sanci giriyor kasiklarima... sukur yasinlerimi bitirdim .. birde hastaydim o yuzden pek hamaratligim yok su aralar..

yok canim gelecek yaa sanci giriyor kasiklarima... sukur yasinlerimi bitirdim .. birde hastaydim o yuzden pek hamaratligim yok su aralar..

allah kabul etsin gurbetkizimmgecmis olsun simdik geri dönersin hamaratligina yaw alppin habibtemiz olsaydi ne yaptigini ögrenirdik o mutfaktan hic cikmazdi

Son düzenleme:
ilhannazim habibtem senmi geldinnnnassin hamaratmisin bugün biseyler yaptinmii

Hoş buldum canım telden giriyorum kayınvalidemdeyim bugün miskinlik yaptım hiç bişey yapasim gelmedi sen nasılsin yoksunuz bugün özledim y

Hoş buldum canım telden giriyorum kayınvalidemdeyim bugün miskinlik yaptım hiç bişey yapasim gelmedi sen nasılsin yoksunuz bugün özledim y

bosver yapma rahatina bakkyaw bende ösledimm seni biz burdayken sen yokkun biz gidincede sen gelmissinn

kayinvalden yakinmi sanabiz kaynanasini sevmeyenler kaynana diyoz sevenler ise kayinvalide diyoooo bunu farkettimmm

kizlar düsündüm tasindim hamarat olmaya karar verdim simdik üsenmezsen bi kurabiye buldum yapacam onuu

hani vinnn mi ne diyolar ya galiba onu bitmissama eskiden olsa hemen yenisini alirdi bizi unutuyo diye üzülüyorum

herkes gidiyo sanirim hamile kalinca

aynne yaa herkes gidiyor dagiliyor haaa,, ben hamile kalsam hala buralarda olurum sizlerden kopamam ..

Hayalotummmm ciktin mi dua topigin den ,, allah kabul etsin sukur bitirdik dualarimizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…