- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.921
doru hemen üzülüyom ben yawama gelmemis daha gurbetkizim netim igrenc seninki hizlimi sayfalar cok yavas aciliyo hic zevk almiyom böyle oluncaa
canim gelcek gibi insan hisseder yaa .. canim benim internette sorun yok yani kk den kaynaklanmiyor bak evdeki internetti kapat 5 dk bekle geri ac belki faydasini gorursun ben oyle yaptimmi duzelir benim ki ..
ama bi kk da oluyo mesala gazetelere giriyom olmuyo..yemek sitelerine bakiyom olmuyo burda yavasliyobatin ne zaman:44:
gurbetkizim bu ara sende hamaratlik yok gibieskiden ne güzel yaptiklarinin resmini koyuyodun simdik niye koymuyon:44::44:
canim batim bugun veya yarin .. daha iki gun oncesi sutlac koydum canim gormedin galiba,, internet yavasliginda sorun yok bende kk de amarada oluyor bendede.
tsh düzeyi yüksek olup tüp bebek yaptıran ve sonucu pozitif olan var mı aranızda?
seninde gelmis batinbi bekleyelim inslalah bekledigimiz bi haber verirsin ben görmedim sütlaci bende diyodum alalal gurbetim hamarattir niye biseyler yapmiyo diyee
yok canim gelecek yaa sanci giriyor kasiklarima... sukur yasinlerimi bitirdim .. birde hastaydim o yuzden pek hamaratligim yok su aralar..
evede yeni geldim gurbetimmmm
selam kizlar geldim ama cikicam kocis bugun ve yarin izinli evde haber veriyim dedim bende gelen de giden de yok gogus uclarim aciyodu ya simdilik hic acima fln yok kasiklarim agriyo gibi bekliyorum insalah gelmezler opuyorum sizleri
allah kabul etsin gurbetkizimmgecmis olsun simdik geri dönersin hamaratligina yaw alppin habibtemiz olsaydi ne yaptigini ögrenirdik o mutfaktan hic cikmazdi
ilhannazim habibtem senmi geldinnnnassin hamaratmisin bugün biseyler yaptinmii
internetti var di ne oldu internettine onun ..
Hoş buldum canım telden giriyorum kayınvalidemdeyim bugün miskinlik yaptım hiç bişey yapasim gelmedi sen nasılsin yoksunuz bugünözledim y
hani vinnn mi ne diyolar ya galiba onu bitmissama eskiden olsa hemen yenisini alirdi bizi unutuyo diye üzülüyorum
herkes gidiyo sanirim hamile kalinca
kizlar düsündüm tasindim hamarat olmaya karar verdim simdik üsenmezsen bi kurabiye buldum yapacam onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?