- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.981
Aferin canimmm benim ,, cahide baya takip ediyorsun galiba ,, bende oktay ustayiii takip ederim hep..
bilmiyomki canım ya yemekten sonra bıraz uzandım yoruldum sanırsam gelenlerde cocuk vardı bıde.kaş göz işareti yapa yapa onlara vallahi gozlerıme bı yorgunluk geldı
bilmiyomki canım ya yemekten sonra bıraz uzandım yoruldum sanırsam gelenlerde cocuk vardı bıde.kaş göz işareti yapa yapa onlara vallahi gozlerıme bı yorgunluk geldı
doru onu takip ediyomm dün onun yemeginden yaptim benim herif cok begendi normalde herseyi begenmezzzoktay ustayida takip ederim arasiraaaa
yumurtacık yaparmı ya:44:doru tavuklarda kuluckaya yatıyodu dımehayalotum ben biliyom mayisikligin yumurtacigin yüzündennnnyaw hele bide catlasa yataktan disari cikaman....
yaw ben sürekli mayisigim galiba bi vitamin eksikligi var bende öyle sarhos gibiyimmmmm
Iyi yapmisin canim misafirin mi vardi bugun ben mi gozden kacirdim ..allah seniii kac goz isaretii
oy oy senin esinde mi yemek secer..?
temem sakincene beklıyom
yumurtacık yaparmı ya:44:doru tavuklarda kuluckaya yatıyodu dımeyaw bende oyleyım canbonum ama bugun bı baska oldum
he kuzum en son dedımya telefon geldı mısafır gelıyomus evı toplıcam cıkıyorum demıstımniye okumuyon sen benım yazdıgımı bakem
anam 2 cocuk bı oraya bı oraya kosturdular ona gozlerımı actım dıgerıne kaslarımı cattım.en sonunda gıttıler cok sukur
yaw hemide nasi..korkusundan yiyo bazi seyleri artikinn
kuru fasulye nohut yesil fasulye bunlari sevmiyo..soslu seyleri sevmiyo. ..mayonezi sevmiyo....
hergün et tavuk köfte cesidinin hepsi olsun istiyo.......yeni yemegi kabulendirmem icin zaman lazim..daha tadina bakmadan ben bunu yemem derrrr
aynı benımkı tıpını veya rengını begenmesı gerek bı yemegı yemesı için.
ama hergun kuru fasulye kofte ızgara et patates kızartması bunları koy yok demez.dıgerlerının hıcbırını yemez.bı yemegı 2.gun zorla yedırıyorum.ozaman yıyo korka korka ama becerıksız tembel oluyorum
selamün aleyküm bayanlar men geldim :) :126: bol muhabbetler
he zaten zar zor bela yumurtluyoz gercı gelsınle r canbonum belkı sınırden catlarsu yumurtacik günlerinde bari misafir gelmesin yawwwwkiz bi rahat yumurtlamayacakkkkkk
Görmedim gozumden kacmis canim yaa kizmaa banaokuyorum yazdiklarini ama ben kesin okula vardim geldim o zaman yazdin galiba ... cocuklarin poposuna vursaydin ... hic sevmmem boyle yaramaz cocugu ..
yaw hemide nasi..korkusundan yiyo bazi seyleri artikinn
kuru fasulye nohut yesil fasulye bunlari sevmiyo..soslu seyleri sevmiyo. ..mayonezi sevmiyo....
hergün et tavuk köfte cesidinin hepsi olsun istiyo.......yeni yemegi kabulendirmem icin zaman lazim..daha tadina bakmadan ben bunu yemem derrrr
aleyküm selam sonserimmmmmhosgeldin smileni sevsinler emiii
selamün aleyküm bayanlar men geldim :) :126: bol muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?