Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aferin canimmm benim ,, cahide baya takip ediyorsun galiba ,, bende oktay ustayiii takip ederim hep..

doru onu takip ediyomm dün onun yemeginden yaptim benim herif cok begendi normalde herseyi begenmezzzoktay ustayida takip ederim arasiraaaa

hayalotum ben biliyom mayisikligin yumurtacigin yüzündennnnyaw hele bide catlasa yataktan disari cikaman....

yaw ben sürekli mayisigim galiba bi vitamin eksikligi var bende öyle sarhos gibiyimmmmm

hayalotum ben biliyom mayisikligin yumurtacigin yüzündennnnyaw hele bide catlasa yataktan disari cikaman....

yaw ben sürekli mayisigim galiba bi vitamin eksikligi var bende öyle sarhos gibiyimmmmm
yumurtacık yaparmı ya:44:doru tavuklarda kuluckaya yatıyodu dımeyaw bende oyleyım canbonum ama bugun bı baska oldum
Iyi yapmisin canim misafirin mi vardi bugun ben mi gozden kacirdim .. allah seniii kac goz isaretii

he kuzum en son dedımya telefon geldı mısafır gelıyomus evı toplıcam cıkıyorum demıstımniye okumuyon sen benım yazdıgımı bakem
anam 2 cocuk bı oraya bı oraya kosturdular ona gozlerımı actım dıgerıne kaslarımı cattım.en sonunda gıttıler cok sukur

oy oy senin esinde mi yemek secer..?

yaw hemide nasi..korkusundan yiyo bazi seyleri artikinn

kuru fasulye nohut yesil fasulye bunlari sevmiyo..soslu seyleri sevmiyo...mayonezi sevmiyo....

hergün et tavuk köfte cesidinin hepsi olsun istiyo.......yeni yemegi kabulendirmem icin zaman lazim..daha tadina bakmadan ben bunu yemem derrrr

Son düzenleme:

Görmedim gozumden kacmis canim yaa kizmaa bana okuyorum yazdiklarini ama ben kesin okula vardim geldim o zaman yazdin galiba ... cocuklarin poposuna vursaydin ... hic sevmmem boyle yaramaz cocugu ..

aynı benımkı tıpını veya rengını begenmesı gerek bı yemegı yemesı için.
ama hergun kuru fasulye kofte ızgara et patates kızartması bunları koy yok demez.dıgerlerının hıcbırını yemez.bı yemegı 2.gun zorla yedırıyorum.ozaman yıyo korka korka ama becerıksız tembel oluyorum

doru bak onu söylemeyi unuttum hayalotum ikinci gün kalan yemegi gönülsüz yer..napim cöpemi döküm diyorum mecbur yiyecen günaha giremem ben diyorummmm

su yumurtacik günlerinde bari misafir gelmesin yawwwwkiz bi rahat yumurtlamayacakkkkkk
he zaten zar zor bela yumurtluyoz gercı gelsınle r canbonum belkı sınırden catlar
Görmedim gozumden kacmis canim yaa kizmaa bana okuyorum yazdiklarini ama ben kesin okula vardim geldim o zaman yazdin galiba ... cocuklarin poposuna vursaydin ... hic sevmmem boyle yaramaz cocugu ..

şaka yapıyom kuşum benım nasıl kızam ben sızebende hıc sevmem cocugum olursa elektro şok uygulayacam ona selencelkım duymasın

Benimkide etli yemekleri pek yemezdi simdi hatrim icin her yaptigimi yemeye calisiyor bekarken hic yemezdi .... ne edecez biz bu kocalarii...esime hep cay ve kahvalti turu ver hep yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…