- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.941
akşamları giremiyorum buara canım yemekyeni sonra rehabet çöküyorbosver yapma rahatina bakkyaw bende ösledimm seni biz burdayken sen yokkun biz gidincede sen gelmissinn
kayinvalden yakinmi sanabiz kaynanasini sevmeyenler kaynana diyoz sevenler ise kayinvalide diyoooo bunu farkettimmm
Oy oy ne guzelll nerden buldun kurabiye tarifini bende goruuyum biii? hangi siteden ..
meraba kızlar lavobaya gıdınce yanmam oluyor cok sancılı kanamamda durmadı bu ne zaman gecer tabletteyım esımde pc yavas oluyo kusura bakmayın
iyi aksamlar kızlarrrr ben geldimmmm
akşamları giremiyorum buara canım yemekyeni sonra rehabet çöküyoryakın sayılır canım arabayla geliyorum 10 dakka
cahide jibekin sitesindenadi marmelatli kurabiye
cıktım bıtanem sızlerleyımaynne yaa herkes gidiyor dagiliyor haaa,, ben hamile kalsam hala buralarda olurum sizlerden kopamam ..
Hayalotummmm ciktin mi dua topigin den ,, allah kabul etsin sukur bitirdik dualarimizi ..
canım ben anlamıyorumkı bu durumlardan.nezaman gıdıcen kontrole:26:meraba kızlar lavobaya gıdınce yanmam oluyor cok sancılı kanamamda durmadı bu ne zaman gecer tabletteyım esımde pc yavas oluyo kusura bakmayın
yasakım tesekkur edeım bıraz daha ııım sen nasılsın tabletteyım yavas bıraz kuura bakmayın kızlar
süpürgeni sevsinler bak nasida güzel kullaniyo
cıktım bıtanem sızlerleyım
canım ben anlamıyorumkı bu durumlardan.nezaman gıdıcen kontrole:26:
hoş geldın canım
hosbuldum cANIMMM
linki versene canim .. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?