Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bosver yapma rahatina bakkyaw bende ösledimm seni biz burdayken sen yokkun biz gidincede sen gelmissinn

kayinvalden yakinmi sanabiz kaynanasini sevmeyenler kaynana diyoz sevenler ise kayinvalide diyoooo bunu farkettimmm
akşamları giremiyorum buara canım yemekyeni sonra rehabet çöküyor yakın sayılır canım arabayla geliyorum 10 dakka

aynne yaa herkes gidiyor dagiliyor haaa,, ben hamile kalsam hala buralarda olurum sizlerden kopamam ..

Hayalotummmm ciktin mi dua topigin den ,, allah kabul etsin sukur bitirdik dualarimizi ..
cıktım bıtanem sızlerleyım
meraba kızlar lavobaya gıdınce yanmam oluyor cok sancılı kanamamda durmadı bu ne zaman gecer tabletteyım esımde pc yavas oluyo kusura bakmayın
canım ben anlamıyorumkı bu durumlardan.nezaman gıdıcen kontrole:26:
iyi aksamlar kızlarrrr ben geldimmmm

hoş geldın canım

Hayalımmmmmmmmmmm hoşbuldum şekerımmmmm ... hayalım benım durumum hala aynı hemen hemen 1 ay olucak rengl m hala gelmedı beklemekteyım test yaptım canım bırı tam koyu renkte cızgının dıgerı ıse soluktu nasıl iş anlamadımmm ((

kızlar yazdıklarınızı pek goremıyorum kuura bakmayın bıraz ıyım kanam var hıc bılmıyorum ne kadar suruyo hıc bılgım yok konrolum arın var hayalotum pm baktınmı

Canlarim biz eve geçiyoruz gelirim gene yaniniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…