- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.961
link vermeyi bilmiyomki benbak bi bunu ögrenmedim yawwwwww
istiyosan yazim buraya
Oh iyi olmus aman burdan bir yere kacma.... naslsin?
nasilsin edammmm
Hayalımmmmmmmmmmmhoşbuldum şekerımmmmm ... hayalım benım durumum hala aynı hemen hemen 1 ay olucak rengl m hala gelmedı beklemekteyım test yaptım canım bırı tam koyu renkte cızgının dıgerı ıse soluktu nasıl iş anlamadımmm ((
linki kopyaliyacaksin canim ,,, ama yaz bana olmazsa .. bulamiyorum ki sitesini buluyorum ama tarifi bualmiyorum
yasak hayalım cnm ıyıyım bıraz sen nasılsın,kızlar yzan varsa okuyup cevap veremıyorum tabletteyım kacırıyorum yazdıkarınızı yanlış anlamayn
hayır balım ya kanda baktırmadm negatıf cıkarsa dıye endişeleniyorum acıkcası boyle daha ıyı bence
aama edammm cok olmus kuzum benim daha ne zamana kadar bekliyecenki:44::44::44:biliyorum negatifi görmek zor ama en azindan icin rahat eder reglin gelmeside sorun cünkü eger hamilelik yoksa
iyiyim canım senı sormalııı
yaw karistirmisin cahidenin degil surda googleye böyle yaz hemen cikarrr MARMELATLI KURABİYE - atasofrasi - Blogcu.com
MARMELATLI KURABİYE - atasofrasi - Blogcu.com bakim kopyaladim oldumuu
oldu saol gurbetim bende ögrendimmmmmm
iyiyim bıtanem nıyeyse kedi gıbı mayısık bı halım varOh iyi olmus aman burdan bir yere kacma.... naslsin?
nasilsin edammmm
hayır balım ya kanda baktırmadm negatıf cıkarsa dıye endişeleniyorum acıkcası boyle daha ıyı bence
allaha sukur bende iyiyim canim babamla konusurdum ..
Aferin kizzz , bak marifetlisin ,, elinden her is geliyor....allah seni ne yapmasin bende cahide diye bakiniyorum
iyiyim bıtanem nıyeyse kedi gıbı mayısık bı halım var
alaala ben bu işi anlamadım.bence bı kanda baktır canım en azından aklından soru işaretleri gıder.:26:hayırısı olsun
aynen öylede hayalimm adet duzensızlıgımde söz konusuu :S
doru elimden her bi is geliyo cok caliskanim yaw bennn
yaw gurbetim sürekli cahideyi takip ediyom ya hep aklim ondaa
hayalotum pm kızlar bn cıkıorum uyucam allaha emanet gorsrz ınsallah
hayirdir neden ki canim benim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?