Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah kabul etsin bu salavatı dmi cnm “Es-Salatü ve’s-Selamü aleyke ya Resulallahi Ya Seyyidi Huz bi-yedi,kallet hilleti edrikni”:26::26::26:

bencede bu demi sonserim.......cünkü salati tefriciye uzun bitmezki bi gecede 1000 taneee:26::26::26::26::26::26:

Hamile bizim kiz annesinin yaninda geciriyor oohhh burnum akmaya basladi durduk yere yauvv..

darısı başımıza inş. yawww bakalım benim adet ne zaman düzene gşrcek bende yımırtacıklarımı görecekmiyimmm

bencede bu demi sonserim.......cünkü salati tefriciye uzun bitmezki bi gecede 1000 taneee:26::26::26::26::26::26:

ya yasakhayalim bende kürtajdan dolayı böle lekelenmeler oluo haftaya temiz temiz mi okusam yada rabbim kabul edermiki böle bilemedimm:26::26::26::26:

canım ben kaçırmısım ya hangı duaydı:44:

1000 defa perşembeyi cumaya bağlayan gece okunuyo bende güllü yasinde gördüm bende daha okumadım nasipse bende okumak istiyorum
güllü yasin kitabın varsa bakabilirsin canım
ama ben yazıcam duayı nette araştır istersen sende oku dua okumak çok güzel Allah ayırmasın dualarımızdan
Hazenetü’l-Esrar’da şöyle denilmiştir.
“Bir kimse,herhangi bir cuma gecesi yatsı namazından sonra,aşağıdaki şekilde bin defa salavat okursa ister dünyalık olsun ister ahiretlik dileğini elde eder.”
“Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya Rasulallah Huz biyedi,kallet hıyleti,edrikni.”
Manası:”salat ve Selam senin üzerine olsun,ey Allah’ın Resulü! Ey Efendimiz! Elimden tut.Halimi sana arzettim,beni bırakma!”
Bu hususta başka bir tertip de şöyledir.
“Allah Resulü(s.a.v)buyuruyor.”
“Bir kimse,herhangi bir hususta zor durumda kalırsa benim üzerime çokça salavat getirsin.Böyle yapması,sıkıntısını,kederini ve müşkülünü kolaylaştırır.Rızkını bereketlendirir ve dileğine nail olur.”

Hamile bizim kiz annesinin yaninda geciriyor oohhh burnum akmaya basladi durduk yere yauvv..
alaala dur daha yenı ıyılestın tekrar hasta olmahe kuzum hamiş rabbım kucagına almayıda nasıp etsın
aslinda öyle cok esmer degilim hayalotum bugday tenliyim......ben cok anlamam bu ten rengi isindende görenler öylesin diyolar

yaw sende bı karar ver daha dun dedın bana aramızdakı fark bu dıye
bende tam sarısın degılım yaw neysek neyız bende cıkaramadım sımdı kendımı

habbitem kayinvaldeciginde ne yaptin yemek ne yedinmiii ne hazirlamis sana

kız annem rahat o konuda babam aşçı ya okulda yapıyor getirio eve pek evde yemek yapılamazz baktım et vardı yemedimmm bende fırça yedimmm tatlı niyetineee

ya yasakhayalim bende kürtajdan dolayı böle lekelenmeler oluo haftaya temiz temiz mi okusam yada rabbim kabul edermiki böle bilemedimm:26::26::26::26:

ilhannazim bi temizlensen daha iyi olur.....inslalah kesilir yakinda lekelenmelerin o zaman baslarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…