- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.061
önünden de dşorumm bidenemm:26::26::26: annem dieee
ittifakmiiiii
ben dogarken kesin bi suc isledimki allahim bu kadini basima verdiii
patalojide neye bakıorlar bebeğin neden öldüğüne mi :26::26::26: bide ben kan pıhtılaşmasına baktırmak istiorum bunu ben mi talep etsem yoksa bakıolar mı canım
aynen ben yasımı bıle unuttum:44::44::44:daha neler duyacaktim simdik oldum 41,5 tan 42 yasimdaa
dedım kuzum dedım bı sonrakı sayfadaydıvışşş hayatotummmaşşalhh diyelim 4 yıldır böleyizz Allah bozmasınnn
sanırım oyle olduyardim edemiycem hayalotum benimki firladi zannedersemmm
yazılar karışmış canımmmm
aynen .mesela kısa bı ornek verıyım ilhannazım
bı 1 saat once geldı doktorumu soruyo aklı sıra yanımda olacak destek olacak ama sahte hepsi.nedenmı cunku bundan 5 sene once esım askerdı ben 7 ay adet olamadım ve benı sırf gıcıklıgına doktora gondermedı bu kadınustune eltım kızı doktora gotur bak ılerde cocukları olmaz dedı.o kalkıp ona olmasın ınsallahta allah vermez cocukları olunca basları gogemı ericek dedi.ve ben agzımı bıle acamadım oyuzden nefret edıyorum
hemide annemmmmmmmmmmmm diyosunnn
annemmm annnemmmm annemmmmm
yandim anammmmmmmmmmmmm ben yandim soguk su dökün üstüma yaniyommmmmmmm yaniyommmmmmmmmmmm
canbonum bak benımde bu geldı benım sarkım budur kızçeler
(cadaloz kaynana)
Kaynana kaynana
Acıyorum sana
Kaynana değil de
Dört bacaklı dana
Duvara çaktım kazık
Kaynanam ölmüş yazık
Öldüğüne acımam
Bi top kefene yazık
hayatotum çatlıcam gğlmektenn çokkk güzelll eşime okudummm koptuk burda Allahta seni güldürsün emiii
aynen .mesela kısa bı ornek verıyım ilhannazım
bı 1 saat once geldı doktorumu soruyo aklı sıra yanımda olacak destek olacak ama sahte hepsi.nedenmı cunku bundan 5 sene once esım askerdı ben 7 ay adet olamadım ve benı sırf gıcıklıgına doktora gondermedı bu kadınustune eltım kızı doktora gotur bak ılerde cocukları olmaz dedı.o kalkıp ona olmasın ınsallahta allah vermez cocukları olunca basları gogemı ericek dedi.ve ben agzımı bıle acamadım oyuzden nefret edıyorum
yaw ilhannazım tamam konusurken annem de ok anlıyorum ama bıze derkende annemmmmm dıyon yaaaa bız bıtıyoz kuzum ya.dur daha bebelerımızı goremeden kapten goturcenız canbonumla bızı
bebekte bi kromozom bozuklugu varmi sagliklimi sagliksizmi onu anliyolar habibtemmm
onu sen talep edecen..ama 3 düsükten sonra bakiyolarrr:26: ama söyle yapanlar var üniv hastanesine gidip yalan söylüyomus kizlar 3 düsük yaptim kan pihtilasmasina baktiracam deyip baktirmislar..yoksa özelde cok pahaliymis..
öylesine bende ana demembenim kayınvalidemle aramdaki çok eskiye dayanıyor cnm biz eşimle arkadaşken çok zor günler geçirdik onun hastalğından şükür şimdi ii annemde gördü verdiğim değeri oda yıılarca hastanelerde yatmış eşim için Allah için bende çok sevioyorum kendisini beni korur bak 2 ay önce ameliyat oldum o kaldı başımda yıkadı besledi Allah razı olsunnn şimdi o bana böle gelirken ben nasıl annem demiyeyim :26::26::26: inş. Rabbim herkese versin böle anneler
yaw ilhannazım tamam konusurken annem de ok anlıyorum ama bıze derkende annemmmmm dıyon yaaaa bız bıtıyoz kuzum ya.dur daha bebelerımızı goremeden kapten goturcenız canbonumla bızı
allahim bu kadini bildigi gibi yapsinnn
hımmmm ben bi soraryım bakalım olmassa değin gibi yaparım araştırma hast.si var burda oraya gidermm:26::26:
oyy demiyeyimm cnmm ben alışkanlık artıkkk öle nispet gibimi algılandı yoksaaa:26::26::26::26::26:
iste böyle habbitem..sor ama alacagin cevap bu..arastirma hastanesindede yapiyolar..olmadi 3 kaybim var dersinn
allaha havale edıyorum hakkımıda hıcbır sekılde helal etmıyorum o kadına
ve ben nekadar safmısımkı o olaydan 5 dakka sonra hala anne dıyebıldım ve esıme anlatamadım hadı bunları yaptın aıleme bıle dıyemedım ya.neka cahılmısım.kalkıp bı kendımı savunamadım orda sen kımsın benım dogmamıs cocugum hakkında konusuyosun dıyemedımallahından bulsun inşallah daha nekadar cok sey varda hepsı geçmiş bıtmıs ama acısı dınmemiş.ve burda soylenemıcek kadar kotu cırkın seyler.allah bunları bıldıgı gıbı yapsın öbür dünyada tek duam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?