Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ittifakmiiiii

ben dogarken kesin bi suc isledimki allahim bu kadini basima verdiii

aynen .mesela kısa bı ornek verıyım ilhannazım
bı 1 saat once geldı doktorumu soruyo aklı sıra yanımda olacak destek olacak ama sahte hepsi.nedenmı cunku bundan 5 sene once esım askerdı ben 7 ay adet olamadım ve benı sırf gıcıklıgına doktora gondermedı bu kadınustune eltım kızı doktora gotur bak ılerde cocukları olmaz dedı.o kalkıp ona olmasın ınsallahta allah vermez cocukları olunca basları gogemı ericek dedi.ve ben agzımı bıle acamadımoyuzden nefret edıyorum

hayatotum çatlıcam gğlmektenn çokkk güzelll eşime okudummm koptuk burda Allahta seni güldürsün emiii

patalojide neye bakıorlar bebeğin neden öldüğüne mi :26::26::26: bide ben kan pıhtılaşmasına baktırmak istiorum bunu ben mi talep etsem yoksa bakıolar mı canım

bebekte bi kromozom bozuklugu varmi sagliklimi sagliksizmi onu anliyolar habibtemmm

onu sen talep edecen..ama 3 düsükten sonra bakiyolarrr:26: ama söyle yapanlar var üniv hastanesine gidip yalan söylüyomus kizlar 3 düsük yaptim kan pihtilasmasina baktiracam deyip baktirmislar..yoksa özelde cok pahaliymis..

Son düzenleme:
daha neler duyacaktim simdik oldum 41,5 tan 42 yasimdaa
aynen ben yasımı bıle unuttum:44::44::44:
vışşş hayatotumm maşşalhh diyelim 4 yıldır böleyizz Allah bozmasınnn
dedım kuzum dedım bı sonrakı sayfadaydı toparlanamadım bırden gec oldu
yardim edemiycem hayalotum benimki firladi zannedersemmm
sanırım oyle oldu
yazılar karışmış canımmmm

anladım canım buldum sonunda sorun yok

allahim bu kadini bildigi gibi yapsinnn

hemide annemmmmmmmmmmmm diyosunnn

annemmm annnemmmm annemmmmm

yandim anammmmmmmmmmmmm ben yandim soguk su dökün üstüma yaniyommmmmmmm yaniyommmmmmmmmmmm

yaw ilhannazım tamam konusurken annem de ok anlıyorum ama bıze derkende annemmmmm dıyon yaaaa bız bıtıyoz kuzum ya.dur daha bebelerımızı goremeden kapten goturcenız canbonumla bızı

hahahhahahahhahahahahhahaha kiz öyle demeee ,,,,

öylesine bende ana demem benim kayınvalidemle aramdaki çok eskiye dayanıyor cnm biz eşimle arkadaşken çok zor günler geçirdik onun hastalğından şükür şimdi ii annemde gördü verdiğim değeri oda yıılarca hastanelerde yatmış eşim için Allah için bende çok sevioyorum kendisini beni korur bak 2 ay önce ameliyat oldum o kaldı başımda yıkadı besledi Allah razı olsunnn şimdi o bana böle gelirken ben nasıl annem demiyeyim :26::26::26: inş. Rabbim herkese versin böle anneler

yaw ilhannazım tamam konusurken annem de ok anlıyorum ama bıze derkende annemmmmm dıyon yaaaa bız bıtıyoz kuzum ya.dur daha bebelerımızı goremeden kapten goturcenız canbonumla bızı

valla hayalotum neka iyi olursa olsun annem demem kendi annemden baskasinane emek verdiki bana o mu büyüttü

hımmmm ben bi soraryım bakalım olmassa değin gibi yaparım araştırma hast.si var burda oraya gidermm:26::26:

sende haklisin kuzum benim..rabbim bozmasin bize bakma biz böyle geldik böyle gidecezzzz

oyy demiyeyimm cnmm ben alışkanlık artıkkk öle nispet gibimi algılandı yoksaaa:26::26::26::26::26:

allahim bu kadini bildigi gibi yapsinnn

allaha havale edıyorum hakkımıda hıcbır sekılde helal etmıyorum o kadına
ve ben nekadar safmısımkı o olaydan 5 dakka sonra hala anne dıyebıldım ve esıme anlatamadım hadı bunları yaptın aıleme bıle dıyemedım ya.neka cahılmısım.kalkıp bı kendımı savunamadım orda sen kımsın benım dogmamıs cocugum hakkında konusuyosun dıyemedımallahından bulsun inşallahdaha nekadar cok sey varda hepsı geçmiş bıtmıs ama acısı dınmemiş.ve burda soylenemıcek kadar kotu cırkın seyler.allah bunları bıldıgı gıbı yapsın öbür dünyada tek duam bu

hımmmm ben bi soraryım bakalım olmassa değin gibi yaparım araştırma hast.si var burda oraya gidermm:26::26:

iste böyle habbitem..sor ama alacagin cevap bu..arastirma hastanesindede yapiyolar..olmadi 3 kaybim var dersinn

Son düzenleme:
oyy demiyeyimm cnmm ben alışkanlık artıkkk öle nispet gibimi algılandı yoksaaa:26::26::26::26::26:

yok kuzum benim niye yanlis anlayalim..ben kendi adima konusum sen de benim hosuma gider....sayende icimi iyice bosaltiyommmmbenim iicn sorun yok...

en iyisini dedin cnm boşver Allah bilir herkesi eden bulur sen genede ahir dünyada kırma boşver kıran kırsın biraz gamsız olmakda fayda var bu dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…