Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok kuzum benim niye yanlis anlayalim..ben kendi adima konusum sen de benim hosuma gider....sayende icimi iyice bosaltiyommmmbenim iicn sorun yok...

saol cnm bi an öle düşündüm içim yandıı:26::26::26: ben insan kırmaktan çok korkuorummm :26::26::26: sizide çok sevdimmm öle yanlış anlaşılma yapmayımmm

kanıt istemesinlerrr canımm yawww orda da

bak ilhannazim genellikle istemiyolarmis ama olduki istediler sunlari söyle...

mesala simdiki kuzunun patoloji sonucunu götürüsün ikiside erken düsük oldu evde düsürdüm dersin..nerden bilsinler düsürmedigini

napalim alah günah yazmasin yeri geliyo derdimizin arastirilmasi icin yalan bile söylüyoz..cogu kiz öyle baktirmis derdinee

hahahhahahahhahahahahhahaha kiz öyle demeee ,,,,
dedim bile

kuzum gercekten bazı kayınvalıdeler kibarcası benım tabırımle eşlerimizin annelerı gercekten melek gıbı olabılıyolarrabbım bozmasın aranızdakı bagı inşallah nazarlardan saklasın.bizimkisi burda bırazda gırgır olaya nese katmak belkı ama gercekten bızdekılerde sans sızdekılerde işte.benımde bazen ıyı tarafları oldu olmadı degıl hakkını yıyemem ama bır ıyılıgın yanında 100 kotuluk yaparsa bı ınsan sen hangısıne ınanırsın:26:ben 18 yasımda evlendım 14 yasımdan berı kaynanamı tanıyorum.esımle cıkarken 1 ay ıyıydı 1 ay sonra ogluylayım ya kız arkadasıyım mıllete benım hakkımda ıftıralar attı.allah yukarda 14 yasındayız esım 15 .cocukluk askı dencek bı yas.ve benı oyle bır kotuledılerkı anlatamam.ve sonunda bız bu mahalleden tasınmak zorunda kaldık.sonunda noldu benı gelın olrak aldı ve yedıgı lokmaları yuttu.evlendıkten 1 ay sonra komsular bıle dedıkı ya hakkını helal et kızım bız senı boyle tanımadık kaynanan bıze baska turlu anlatıyodu dedı.kimbilir ne uydurdu.sımdı onun butun akrabaları benı el ustunde tutarlarken onu yerden yere vuruyolar bana soyledıgı laflar yuzunden.oyuzden bu kadın bana dunyaları bıle verse ben anneme babama onca gozyası dokturdugu ıcın afetmıyorum onu...

saol cnm bi an öle düşündüm içim yandıı:26::26::26: ben insan kırmaktan çok korkuorummm :26::26::26: sizide çok sevdimmm öle yanlış anlaşılma yapmayımmm

yok bitanem kirilacak bisey yoki ortada..hayalotumda bence böyle düsünüyo sen istedigin kadar lafini et annem de bu senin hakkin kadin gercekten anne gibi davranmis sana tabi sende onu anne bilecenn

wayyy ne zaka 40 yıl düşünsem 41. yıl bile aklıma gelmez bunu sölemekkk ama ii fikirr du bakalımm canım çokk saoll deneyeyim ben bu Allah günah yazmasın dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…