- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.081
hoşgeldin canım:126::126:ben geldim canlar ne oldu varmi kacirdigim bisey
yok kuzum benim niye yanlis anlayalim..ben kendi adima konusum sen de benim hosuma gider....sayende icimi iyice bosaltiyommmmbenim iicn sorun yok...
ben geldim canlar ne oldu varmi kacirdigim bisey
kanıt istemesinlerrr canımm yawww orda da
dedim bilehahahhahahahhahahahahhahahakiz öyle demeee ,,,,
öylesine bende ana demembenim kayınvalidemle aramdaki çok eskiye dayanıyor cnm biz eşimle arkadaşken çok zor günler geçirdik onun hastalğından şükür şimdi ii annemde gördü verdiğim değeri oda yıılarca hastanelerde yatmış eşim için Allah için bende çok sevioyorum kendisini beni korur bak 2 ay önce ameliyat oldum o kaldı başımda yıkadı besledi Allah razı olsunnn şimdi o bana böle gelirken ben nasıl annem demiyeyim :26::26::26: inş. Rabbim herkese versin böle anneler
Hosgeldinnn canimmmmmm ,, yok birsey kacirmadin sohbet ediyoruzz
saol cnm bi an öle düşündüm içim yandıı:26::26::26: ben insan kırmaktan çok korkuorummm :26::26::26: sizide çok sevdimmm öle yanlış anlaşılma yapmayımmm
saol cnm bi an öle düşündüm içim yandıı:26::26::26: ben insan kırmaktan çok korkuorummm :26::26::26: sizide çok sevdimmm öle yanlış anlaşılma yapmayımmm
hoş geldinnn canımmmm
hoş geldın bıtanem
bak ilhannazim genellikle istemiyolarmis ama olduki istediler sunlari söyle...
mesala simdiki kuzunun patoloji sonucunu götürüsün ikiside erken düsük oldu evde düsürdüm dersin..nerden bilsinler düsürmedigini
napalim alah günah yazmasin yeri geliyo derdimizin arastirilmasi icin yalan bile söylüyoz..cogu kiz öyle baktirmis derdinee
yok bitanem kirilacak bisey yoki ortada..hayalotumda bence böyle düsünüyo sen istedigin kadar lafini et annem de bu senin hakkinkadin gercekten anne gibi davranmis sana tabi sende onu anne bilecenn
hosbulduk gurbetimm
wayyy ne zaka 40 yıl düşünsem 41. yıl bile aklıma gelmez bunu sölemekkkama ii fikirr du bakalımm canım çokk saoll deneyeyim ben bu Allah günah yazmasın dediğin gibi
napiyorsun canimm ? enisteyi nere attn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?