Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ilhannazim bi temizlensen daha iyi olur.....inslalah kesilir yakinda lekelenmelerin o zaman baslarsin

doğru diosun cnm yarın kontrolüm var inş. temiz çıkar çok heyecanlıyımm aklımda bir sürü soru varr pataloji sonucunuda alcamm inşallah güzel haberlerle dönerimmm

darısı başımıza inş. yawww bakalım benim adet ne zaman düzene gşrcek bende yımırtacıklarımı görecekmiyimmm
gorcen tabı kuzum hayırlısıyla olcak ınsallah

pardon canım ya sımdı gordum atlamısım kusura bakma.allah razı olsun paylaştın bızlerle

Aynen canim ,,, aman dur hastalik zor canim yaa.....

annem dedıgın kişi kayınvalıdenmı

saol hayalotum bak bende okuyam püf noktayi anlayamamisimmmm

anne mi diyo arkasindannnnnnn

bu sarkiyi söylemek istedim birdennnn

Bu gece son biraz sonra
Bu kapıdan son kez çıkıp yine kendimi
Vuracağım yollara
Kimbilir kaç kere ıslanacak yüzüm
Elimi tut düşman olma
Ne olur parça parça olmasın içimiz

simdik evden kacip gidecemdeeeee

doğru diosun cnm yarın kontrolüm var inş. temiz çıkar çok heyecanlıyımm aklımda bir sürü soru varr pataloji sonucunuda alcamm inşallah güzel haberlerle dönerimmm

insallah ilhannazim bende patoloji sonucunu almadim daha gecen hafta aradim cikmamis daha bide yarin arimda tekrar sorum bende :26::26::26:

önünden de dşorumm bidenemm:26::26::26: annem dieee

hahahahhahahahahaha ayyy canimmmmmmmm

evet canım neysekı atlattık

sukur acilisi yaptik hastaliklarla 2013 atlatik biz

canbonum bak benımde bu geldı benım sarkım budur kızçeler

(cadaloz kaynana)
Kaynana kaynana
Acıyorum sana
Kaynana değil de
Dört bacaklı dana

Duvara çaktım kazık
Kaynanam ölmüş yazık
Öldüğüne acımam
Bi top kefene yazık

insallah ilhannazim bende patoloji sonucunu almadim daha gecen hafta aradim cikmamis daha bide yarin arimda tekrar sorum bende :26::26::26:

patalojide neye bakıorlar bebeğin neden öldüğüne mi :26::26::26: bide ben kan pıhtılaşmasına baktırmak istiorum bunu ben mi talep etsem yoksa bakıolar mı canım

hahaha yarıldım gülmektennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…