- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.161
gülmekten yazamıyorum yaw
temem
tıkandım gııııı yok kuzum kedi kuyrugunu gormus yara sanmıs hesabı
kiz nerdeyse yerim senin yumurtaciklari dedimhayalotum bu gidisatimiz iyi degil söylüm simdidennnn
söyle senin annelerin evine doru bi yol almam lazim bakirköy ilk konaklama yerimmm
alintilar yine girdi birbirinie yine karisti santiye
temem
tıkandım gııııı yok kuzum kedi kuyrugunu gormus yara sanmıs hesabı
kiz nerdeyse yerim senin yumurtaciklari dedimhayalotum bu gidisatimiz iyi degil söylüm simdidennnn
söyle senin annelerin evine doru bi yol almam lazim bakirköy ilk konaklama yerimmm
yaw ben senı napam napam süle bana yiyemmi ben seniallahım ya cok komıksın canbonum iyiki varsınız hayatımda bencede gıdısat orası gozukuyorr
Hosgeldinnnnn canim benim ,,, nasilsin ? nerelerde kaldin...
hoşgeldın bıtanem nasılsın
ay koptum yahala gülüyorum bıtanemsınız ya
temem
alintilar yine girdi birbirinie yine karisti santiye
habbite loorim biriisi degisik bi alinti yapiyo isler iyice karisiyoooohayalotum bi taktik yapiyo alintida
İyiyim hayatım sağolasın annemlerdeydim bugün,bide kocişkomun doğumgünüydü bugün.Çok fecii grip olmuş cumartesi kutlamaya karar verdik,kuzen gelecekti oda yarına kaldı.Yemekti bulaşıktı derken ancak geldim..Sen nasılsın canımmm
temem
yaw ben senı napam napam süle bana yiyemmi ben seniallahım ya cok komıksın canbonum iyiki varsınız hayatımda bencede gıdısat orası gozukuyorr
gece gece iyi oldu güldük istemmmmm
hancekim hosgeldin yavrukusummmmmmmmm
habbite loorim biriisi degisik bi alinti yapiyo isler iyice karisiyoooohayalotum bi taktik yapiyo alintida
ayy ben bugun ne kadar guldum yaa benim ki diyoki ne oldu polis gelicek birazdan sus diyo iyice kopuyorumm
canbonlarım fılm bıtmek üzere benım cıkmam gerek
malum pazartesıye kadar tam tur maçlarımız var
sizi seviyorum hancekım gorusemedık kuzum ama yarın inşallahöpüyorum hepınızı bol sohbetler sızlere baş baş
hala guluyorum yaaaagule gule gıdıyım bu seferde
sizi seviyorum hancekım gorusemedık kuzum ama yarın inşallahöpüyorum hepınızı bol sohbetler sızlere baş baş
İyiyim hayatım sağolasın annemlerdeydim bugün,bide kocişkomun doğumgünüydü bugün.Çok fecii grip olmuş cumartesi kutlamaya karar verdik,kuzen gelecekti oda yarına kaldı.Yemekti bulaşıktı derken ancak geldim..Sen nasılsın canımmm
habbitelerim kurabiye yapacam simdik iyi geceler
gec bilem kaldim bu satte kurabiyemi olur yawwwww
Hoşbuldum bitanemmm,nasılsınız yer yerinden oynamış bakıyorumda.Bi geçmişi geziim geliim ben...Hayalotum dr a gidecekti bugün güzel heberlerle gelmiştir inşallah
ayy ben bugun ne kadar guldum yaa benim ki diyoki ne oldu polis gelicek birazdan sus diyo iyice kopuyorumm
rabbim hep güldürür insallahhhh loorimmmyaw iyi oluyo biraz stres atiyozzzzz moral buluyozzzz
habbitelerim kurabiye yapacam simdik iyi geceler
gec bilem kaldim bu satte kurabiyemi olur yawwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?