Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hosgeldinnnnn canim benim ,,, nasilsin ? nerelerde kaldin...

İyiyim hayatım sağolasın annemlerdeydim bugün,bide kocişkomun doğumgünüydü bugün.Çok fecii grip olmuş cumartesi kutlamaya karar verdik,kuzen gelecekti oda yarına kaldı.Yemekti bulaşıktı derken ancak geldim..Sen nasılsın canımmm

gecmis olsun hancegim kocisten biraz uzak dur sanada bulasmasin

canbonlarım fılm bıtmek üzere benım cıkmam gerek
malum pazartesıye kadar tam tur maçlarımız var
sizi seviyorum hancekım gorusemedık kuzum ama yarın inşallah öpüyorum hepınızı bol sohbetler sızlere baş baş
hala guluyorum yaaaagule gule gıdıyım bu seferde

iyi gecelerrrrrrrr

habbitelerim kurabiye yapacam simdik iyi geceler

gec bilem kaldim bu satte kurabiyemi olur yawwwww

Allah hep guldursun bizleri canimm iyi geceler habibtemmm bos gecirme gunlerini kolay gelsinn

oh ne guzel annen gile vakit gecirmisin , aman canim gecmis olsun dikkat et kendine .. grip cok kotu oluyor, bol portakal yeee

Bitmek uzeremiii bende birazdan yatarim zaten ,,, yaniii senn ne isin var yatakdan cikmaaayin pazartesi gune kadar , gozum gormesin seniiiii bak iyi haberlerini bekliyoruz en yakin zamandaa... Hayirli geceler canimmmmm benim öptüm seniii

İyi geceler canımm,Allah rahatlık versin..Yarın görüşürüz inşallah..Öpüldün canım koccaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…