Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben değil bitanemm eşim grip olmuş,yemekten sonra portakal suyu içirdim zorla yattı şimdi sabahta kahvaltıdan sonra ilacını içiririm tamamdır,hemen atlatır inşallah çok nazlı oluyor :2:

Ben değil bitanemm eşim grip olmuş,yemekten sonra portakal suyu içirdim zorla yattı şimdi sabahta kahvaltıdan sonra ilacını içiririm tamamdır,hemen atlatır inşallah çok nazlı oluyor :2:

bu aralar herkes sana naz yapiyo tatlim silverin nazini cek kocisin nazini cekk ohoooo

gurbetim sana ilk dedigimde saat kacti yaw cikamadim bi türlü simdik nasi yapacaksammminslalah güzel olur ya ilk deniycem :18::18::18::18::18::18:

hahah yap canim ,,,, guzel olur insallah canim cikmadan once sana birsey soracam , bi insan hamile kaldiysa ovu testide mi cift cizgi olmasi lazim ? bu konuda bilgin mi ?

Haa ben yanlis okumusum canim gecmis olsun .... enisteye de iyi bakarmis bizim kizz

bu aralar herkes sana naz yapiyo tatlim silverin nazini cek kocisin nazini cekk ohoooo

Gripken çok nazlı oluyor sağolsun.Silver bugün dünün acısını çıkarıyor geldiğimizden beri bir ilgi bir ilgi kucağımda şuan serseriii

gurbetim bildigim kadariyla cok kisi ona inanmisti ovulasyon tesi pozitif olunca hamilesin diye ama fos ciktigi anlasildi..cünkü onda bhcg hormonu ölcülmüyo kuzum benim...

gitti hancekim..güzel haberle geldi bi yumurtacigi varmis calisin demis..pazartesi tekrar gidecek insallahhh

Çok ama çok sevindim canım yaaaa,pazarteside inşallah hayırlı haberlerle güzel haberlerle gelir inşallah..Bu aralar çok yoğun yani hmmmm

aynen gurbetim sen bakma ovu testlerine fln... senin bat bugun muydu ya.. :26:

Evet bugun canim 29.ci gun ama yarinda gelebilir diye dusunuyorum , ama ben hap filan attim gecen hafta gecikme yaptiriri mi ki?

ovu testi yaptim yenice ikinci cizgi silik cikyor 5 dk icinde.. tamam takmiyorum ovu testine ..

Bugün dinliyor teyzesiii çooooocumm:)))

Valla hiçbişey yok şuana kadar hayırlısı bakalım yarın neler olacak??

Sende varmı bi gelişme??

bu ay niyeyse hepimizden baya baya umutluyum insallah hancegimm

bende bi ara adet sancilarim geliyo sonra diyorum ki tamam olucam adet sonra hic biseyim yok

vucudum da benim gibi siyirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…