- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.181
bu saateeee hahahah diyene bakkkyap canim yap resminide gormek istiyommmm haa
rabbim hep güldürür insallahhhh loorimmmyaw iyi oluyo biraz stres atiyozzzzz moral buluyozzzz
insallah habibtemm cok iyi oluyo ya seviyorum burayi
oh ne guzel annen gile vakit gecirmisin , aman canim gecmis olsun dikkat et kendine .. grip cok kotu oluyor, bol portakal yeee
Bitmek uzeremiiibende birazdan yatarim zaten ,,, yaniii senn ne isin var yatakdan cikmaaayin pazartesi gune kadar , gozum gormesin seniiiii bak iyi haberlerini bekliyoruz en yakin zamandaa... Hayirli geceler canimmmmm benim öptüm seniii
gurbetim sana ilk dedigimde saat kacti yawcikamadim bi türlü simdik nasi yapacaksammm inslalah güzel olur ya ilk deniycem :18::18::18::18::18::18:
Ben değil bitanemm eşim grip olmuş,yemekten sonra portakal suyu içirdim zorla yattı şimdi sabahta kahvaltıdan sonra ilacını içiririm tamamdır,hemen atlatır inşallah çok nazlı oluyor :2:
aama nasi okuyacan hancekim cok kaynatilti bugünn
kizlar soyle guzel bi film biliyomusunuz izlenecek ?:26:
gurbetim sana ilk dedigimde saat kacti yawcikamadim bi türlü simdik nasi yapacaksammm inslalah güzel olur ya ilk deniycem :18::18::18::18::18::18:
Ben değil bitanemm eşim grip olmuş,yemekten sonra portakal suyu içirdim zorla yattı şimdi sabahta kahvaltıdan sonra ilacını içiririm tamamdır,hemen atlatır inşallah çok nazlı oluyor :2:
Vazgeçtim:))))
Hayalotum gittimi dr a??
HAYALET GEMİ tek geçerim hiç sıkılmadan tekrar tekrar izleyebileceğim bir film.Şiddetle tavsiye ederim loorimm
bu aralar herkes sana naz yapiyo tatlim silverin nazini cek kocisin nazini cekk ohoooo
gitti hancekim..güzel haberle geldi bi yumurtacigi varmis calisin demis..pazartesi tekrar gidecek insallahhh
hahah yap canim ,,,, guzel olur insallah canim cikmadan once sana birsey soracam , bi insan hamile kaldiysa ovu testide mi cift cizgi olmasi lazim ? bu konuda bilgin mi ?
Haa ben yanlis okumusum canim gecmis olsun .... enisteye de iyi bakarmis bizim kizz
Gripken çok nazlı oluyor sağolsun.Silver bugün dünün acısını çıkarıyor geldiğimizden beri bir ilgi bir ilgi kucağımda şuan serseriii
gitti hancekim..güzel haberle geldi bi yumurtacigi varmis calisin demis..pazartesi tekrar gidecek insallahhh
gurbetim bildigim kadariyla cok kisi ona inanmisti ovulasyon tesi pozitif olunca hamilesin diye ama fos ciktigi anlasildi..cünkü onda bhcg hormonu ölcülmüyo kuzum benim...
yani negatif olsa bile bi insan hamile kalabilr en dogru su gebe testi demii?
guzel guzel laf dinlesin
hancegimm bat senin yarin neler var varmi gelisme
aynen gurbetim sen bakma ovu testlerine fln... senin bat bugun muydu ya.. :26:
Bugün dinliyor teyzesiii çooooocumm:)))
Valla hiçbişey yok şuana kadar hayırlısı bakalım yarın neler olacak??
Sende varmı bi gelişme??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?