- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.121
bu fılmı ızleyenlerın psikolojısı demekkı hep aynıbenımkıde oyle bı ofluyo bı pofluyo bı dıger koltukta bı yerde
bu fılmı ızleyenlerın psikolojısı demekkı hep aynıbenımkıde oyle bı ofluyo bı pofluyo bı dıger koltukta bı yerde
insallah hayalotum bunun hayalini kuruyorum hepp
gurbetim sorma yaa bide bizim ki misir patlat diyo arada ne misiri diyorum izliyosan misirsiz izle
nazim yapmicam ya gercekten hazir degilim oradaki egatif beni uzuyo normal adet olsam o kadar uzulmuyorum
dur kiz misir deme simdi benimkide briseyler istemeye baslar yenice elma soydum onu yedii
kızlarrrr sıkı durunnn evde kumanda bendeeeeşim tv izlemez pekk hatta çok nadirrr sağ olsun varsa yoksa bilgisayarı onun
kızlarrrr sıkı durunnn evde kumanda bendeeeeşim tv izlemez pekk hatta çok nadirrr sağ olsun varsa yoksa bilgisayarı onun
insallah hayalotum bunun hayalini kuruyorum hepp
gurbetim sorma yaa bide bizim ki misir patlat diyo arada ne misiri diyorum izliyosan misirsiz izle
nazim yapmicam ya gercekten hazir degilim oradaki egatif beni uzuyo normal adet olsam o kadar uzulmuyorum
hayırlısı olsun cnmmm inş. geçolsun zor olmasın inşallahhh
aynen haaa, bir yandan izler bir yandan yer icer..
dur kiz misir deme simdi benimkide briseyler istemeye baslar yenice elma soydum onu yedii
yaninda durdukca adamin biseyler isteyesi geliyo bende surekli kaciyorum
bizim evde mısır çekirdek vs yasak .dökerek yiyo çünkü yeme işlemini öğretmeyi başaramadım henüz
kolasını alıyo önüne tamam başka bişey yıyemez bu evde yemek harici
hayalotum evdeki cöplükleri atsana yawdolmustur iyicene bi baksana sen tembelsin buara
bizim evde mısır çekirdek vs yasak .dökerek yiyo çünkü yeme işlemini öğretmeyi başaramadım henüz
kolasını alıyo önüne tamam başka bişey yıyemez bu evde yemek harici
bu erkeklerin hepsi ayni yaa benimkide bi yemek yer her yere doker
yaninda durdukca adamin biseyler isteyesi geliyo bende surekli kaciyorum
hemen atıyorum çöpçü geçiyodu zaten
bu erkeklerin hepsi ayni yaa benimkide bi yemek yer her yere doker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?