Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu fılmı ızleyenlerın psikolojısı demekkı hep aynıbenımkıde oyle bı ofluyo bı pofluyo bı dıger koltukta bı yerde

kızlarrrr sıkı durunnn evde kumanda bendeee eşim tv izlemez pekk hatta çok nadirrr sağ olsun varsa yoksa bilgisayarı onun

bu fılmı ızleyenlerın psikolojısı demekkı hep aynıbenımkıde oyle bı ofluyo bı pofluyo bı dıger koltukta bı yerde

aynen haaa, bir yandan izler bir yandan yer icer..

kızlarrrr sıkı durunnn evde kumanda bendeee eşim tv izlemez pekk hatta çok nadirrr sağ olsun varsa yoksa bilgisayarı onun

vay be yaw normalde benımkıde hep bende ama persembe bende olamaz imkansız ötesi bişey bu.hatta bı dogum gunumu persembeye geldıgı için hafta sonu bıle kutladıgımız oldu okadar yanı bagımlısı
zaten ben pek bakmıyorum gercı kkdan sonra ama oncesınde bunalımdan cıkamaıyodum

hayalotum evdeki cöplükleri atsana yaw dolmustur iyicene bi baksana sen tembelsin buara

benimkide öyle yaw bi tv izlemez dizi izlemezzzgazeteyi cok sever bide interneti.....ben evde olmum aylarca acmaz tv yi....haberi bile gazeteden okurrrrr

canlarımmm biz yatıormuşşuzzz kocişim sabah erken gitcess yatalım deddiiii yarın yokum sabah günaydınnn diyemicem size akşam anca gelirm artıkk kocaman öpüorumm sizleriiii kendize iyi bakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…