- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.201
bu ay niyeyse hepimizden baya baya umutluyum insallah hancegimm
bende bi ara adet sancilarim geliyo sonra diyorum ki tamam olucam adet sonra hic biseyim yok
vucudum da benim gibi siyirdi
Evet bugun canim 29.ci gun ama yarinda gelebilir diye dusunuyorum , ama ben hap filan attim gecen hafta gecikme yaptiriri mi ki?
ovu testi yaptim yenice ikinci cizgi silik cikyor 5 dk icinde.. tamam takmiyorum ovu testine ..
bu ay niyeyse hepimizden baya baya umutluyum insallah hancegimm
bende bi ara adet sancilarim geliyo sonra diyorum ki tamam olucam adet sonra hic biseyim yok
vucudum da benim gibi siyirdi
aynen bende oyle haa geldi diyom yok birsey goguslerim agriyor aralikli ama uclarina koyulasma gibi brisey yok, birde senin akintin var mi canim? benim ki kuru yani brisey yok.
Aynen yaa 1 hafta önceden olan belirtilerin hiçbiri yok hayırlısı bitanemm ya bekleyip görüciiiiz artık..Civcivmi çıkacak kuşmu???
bakalim canim hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun insallah
ne hapi canim antibiyotik fln degilse yapmaz diye dusunuyorum
bakma sen o testlere en iyisi normal testler biraz daha gecsin yap
benim gogus uclari aciyodu ya manyak gibi gecti onlar canim biseyim yok akintim fln da yok :26:
zaten test filan yapmam ki bir hafta gecmesini beklerim , ondan sonra hayal kirikligina ugruyorum otomatik olarak ama benim adetim 29-30 cekiyor yani bun yarinida var hap olarak sinuzit icin attim , kagitda hamilelerde atabilir yaziyor recetesiz bir ilac zaten birde burun spray sIkTIm canim..
Buyuk allahim bize hayirlisini versin insallah ..
suna canim seni tanidim bi topik acmistin kahverengi leken gelmisti süphelenmistin karar vermedinizmi halen hamilelik konusunayaw bence tereddütte kalmayin basimiza ne gelecegini bilmiyoz hemen hamilede kalinamiyo ....kalanda var ama cogunlukta sorun yasaniyo..deneyin bence korunmayi birakin.ben 5 yil düsünmedim simdiki aklim olsaydi hic korunmazdimm cok pismanimmmm
Gunaydin ball hatunlarrrrr
Hadii kızlaaaar uyanın artııık
yaw ben bişey yapmıyorumhabbite loorim biriisi degisik bi alinti yapiyo isler iyice karisiyoooohayalotum bi taktik yapiyo alintida siz benden alıntılarken ordan siliyosunuz yanlış parantezleri bırakıyonuz oyuzden o şekil oluyo yoksa benmkiler doğru ben iyicene bi baktim
günaydın hayalimGunaydin ball hatunlarrrrrhafta sonu gelsede konuşsak ya özledim
uyandım bileHadii kızlaaaar uyanın artııık
Gunaydinnn canim naber?
günaydın tatlım
kızçelerim günaydınlarrrrr
hayalot canımcım nasılsın?görüşmeyeli epey oldu, rastlaşamıyorduk bir türlü neler yaptın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?