- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.461
Klnnnnnnnn sanada hayırlı olsun inşallah kucağına alirsinbebisini ben demiştim benden sonra sıra sizde diye cok mutlu oldum kan testimi yaptırdınız anlatinnnn yaaa64: :
yasakhayalimmm salak gibiyimm yaaaaaAllaha sukurler olsun habibtem darisi tum isteyenlere insallah
senden sonra dokulduk habibtemmmben normal test yaptim ama bilmiyorum kln ne yapti
oda normal test yapti
Darısı tüm habibtelereeeeee insallahhhhhhsizleri cooooooooooooooookkkk ozledimmm yaaaa guzelbirgunmubarwk bir gün :
yeemkten önce iki güzel haber aldim simdik yemegim igüzelce bi yiyimmm
ah habbite loorim nasi sevindim bilemezsiin..rabbim kimseyi darda birakmasin mahrumda birakmasinn
Yasakhayalimmmm hayalotummmmmmm nasılsiniz habibtelerimmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnmm
canlarım ben cıkıyorum bıraz
bıraz dınleneyım gelırım yıne.
bugun bıraz halım yok gözlerim kararıyo midemde bulanıyo gıbı boyle bı karışık bıraz dınlensem ıyı olcak kuzularım
habıbtemı gordum hoşgeldın habıbtem merak etmıstım senı opuyorum senı cok teyzosumda ıyıdır ınsallah
loorımı gordum bıan sankıdarısı senın başına bıtanem sende gorursun inşallah pozıtıfı
kaçakcanbonum ve kızçelerim bugun fazla gorusemedık ama bıraz dınlenım gelmeye calısıcam sımdılık hepınızı opuyorum bol sohbetler sızlerekaçakcanbonum ya ben gecmısten gelınce kaçınca sayfada kaldıgımı unuttuum cok kaynatmayın bak ona gore 5o 60 sayfanın altından kalkamam
sizleri sevıyorum öpüldünüz
hayalotum bende hamileyimmmm
aaa loori cok sevindimrabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hadı kızlar sıra sizde.bu mutlu haberleri sizlerdende duyalım
kaç aylık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?