Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Klnnnnnnnn sanada hayırlı olsun inşallah kucağına alirsinbebisini ben demiştim benden sonra sıra sizde diye cok mutlu oldum kan testimi yaptırdınız anlatinnnn yaaa64::

senden sonra dokulduk habibtemmm ben normal test yaptim ama bilmiyorum kln ne yapti

yasakhayalimmm salak gibiyimm yaaaaa Allaha sukurler olsun habibtem darisi tum isteyenlere insallah

habbitem benimmmmmmmmm yaw sende sogan kürü yapmistin demiiii yaw yapin sugan kürünü cok faydali sogan cücükleri birer birer geliyo

aynen habibtem sogan kuru yaptim bide halam var turkmenistan da o bisey onermisti onuda yaptim oradaki kadinlar yapiyomus hemen hamile kaliyolarmis rakiyi kaynatiyosun icine kuru siyah uzum atiyosum kaynatiyosun bi kovaya dokuyosun oturuyosun buharin aonuda yaptim 3 gun boyunca bide bolll bolll dua rabbim kabul etti

Darısı tüm habibtelereeeeee insallahhhhhh sizleri cooooooooooooooookkkk ozledimmm yaaaa guzelbirgunmubarwk bir gün :

Yasakhayalimmmm hayalotummmmmmm nasılsiniz habibtelerimmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnmm

geçmişi azcık okuyabıldım ama hemen yazmak istedim klnım bıtanem tebrık ederımmmrabbım kucagınada almayı nasıp etsın inşallahAllahım şükürler olsun kuzum ya vallahı ne yazıcamı bılemedımrabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın kızçembende halayımı çekim de tam olsun eeeehayalotunuz olmadan halay çekilmez

yeemkten önce iki güzel haber aldim simdik yemegim igüzelce bi yiyimmm

ah habbite loorim nasi sevindim bilemezsiin..rabbim kimseyi darda birakmasin mahrumda birakmasinn

yeemkten önce iki güzel haber aldim simdik yemegim igüzelce bi yiyimmm

ah habbite loorim nasi sevindim bilemezsiin..rabbim kimseyi darda birakmasin mahrumda birakmasinn

ya ben yasakhayaalimmm cok mutluyum ya yine anladim ki her isin basi dua rabbim sizlerede en kisa zamanda nasip etsin dualarim sizlerle

canlarım ben cıkıyorum bıraz
bıraz dınleneyım gelırım yıne.
bugun bıraz halım yok gözlerim kararıyo midemde bulanıyo gıbı boyle bı karışık bıraz dınlensem ıyı olcak kuzularım
habıbtemı gordum hoşgeldın habıbtem merak etmıstım senı opuyorum senı cok teyzosumda ıyıdır ınsallah
loorımı gordum bıan sankı darısı senın başına bıtanem sende gorursun inşallah pozıtıfı
kaçakcanbonum ve kızçelerim bugun fazla gorusemedık ama bıraz dınlenım gelmeye calısıcam sımdılık hepınızı opuyorum bol sohbetler sızlerekaçakcanbonum ya ben gecmısten gelınce kaçınca sayfada kaldıgımı unuttuumcok kaynatmayın bak ona gore 5o 60 sayfanın altından kalkamam
sizleri sevıyorum öpüldünüz

hayalotum bende hamileyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…