Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

biliyorum bitanem durumunu bak rabbim ne kadar büyük mucizende geldi sükürler olsunnn

kuzum benim ben profilden doru ya farketmistim o topigi valla hep gidim yazim diyodum buraya girince unutuyodum..simdik gidimde yazim kizlari tesvik edimmmmmm...kadin dogum bölümünde demiiii

Bende giddim bakiim :))
Ablam (görümcem) izmirden geldiğinde 15 gün zor bela içmiştim yazın...Sendeki etkisinide görünce etkilendim.

biliyorum bitanem durumunu bak rabbim ne kadar büyük mucizende geldi sükürler olsunnn

yaradan çok büyükkkkkkkkkkk şükür ona

bende giddim bakiim :))
ablam (görümcem) izmirden geldiğinde 15 gün zor bela içmiştim yazın...sendeki etkisinide görünce etkilendim.

insanlar bilgilensin tabiii

teememdir kln em soganimin reklamini yaptim geldimmm

türünün en tatlı örneği saolllllllllll

Canlarımmm,ben birazcık uzanayım bi halsizlik çöktü üzerime göz kapaklarıma hakim olamıyorum,azıcık uzanayım kalkabilirsem gelirim gelemezsemde gece görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizii koccamaaan

hancekim uzan yorma kendini kadin hastaliklari bölümünde canim aama ben kln nin profiline girip actigi konuyu tiklayip ordan ulastim sogana

Son düzenleme:
kln em bide sunu söylüm eger alttan baktirmak istemezsennn biraz daha bekleyip bebisinin kalp atisini karindanda baktirabilirsin canim benim.....

gerci artik zor günler geride kaldi bundan sonrasi daah kolay ve güzel olacak inslahhhhhh

ne zaman gideyim tarih ver canım YA SANA ZAHMET SEN BİLİRSİN
alttan muayine alıştım ama girmek istemiorm ZOR GELİO
ben 8 ocakda adet olmştm geçen ay

Son düzenleme:
o cadi kaynanada melek gibi torun geliyo inslalah oda akillanir bundan sonraaa

slm kızlar nasılsınız?kln tebrik ederim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..gümüşüm sen çorumlumuydun yahu:)) hemşo çıktık :)

ne zaman gideyim tarih ver canım YA SANA ZAHMET SEN BİLİRSİN
alttan muayine alıştım ama girmek istemiorm ZOR GELİO
ben 8 ocakda adet olmştm geçen ay

kln em mesala bu pazartesi degilde gelecek hafta pazartesi gitsen keseni kesin görürsün.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…