- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.421
kuzum benim ben profilden doru ya farketmistim o topigi valla hep gidim yazim diyodum buraya girince unutuyodum..simdik gidimde yazim kizlari tesvik edimmmmmm...kadin dogum bölümünde demiiii
amiiiiiiiinn canım
bide bu bebeğin yeri benim evliliğimde çok farklı olacak ben 1,5 yıl vajınusmustum
artk cinseellik hayatım yok die eşimden ayrılmayı düşünüodm
o bırakmam diodu
biz vajınusmusu yendiğimiz günde eşimle aglamıştık
kuzum benim ben profilden doru ya farketmistim o topigi valla hep gidim yazim diyodum buraya girince unutuyodum..simdik gidimde yazim kizlari tesvik edimmmmmm...kadin dogum bölümünde demiiii
saol canımmmmmm
Bende giddim bakiim :))
Ablam (görümcem) izmirden geldiğinde 15 gün zor bela içmiştim yazın...Sendeki etkisinide görünce etkilendim.
teememdir kln em soganimin reklamini yaptim geldimmm
biliyorum bitanem durumunu bak rabbim ne kadar büyük mucizende geldi sükürler olsunnn
bende giddim bakiim :))
ablam (görümcem) izmirden geldiğinde 15 gün zor bela içmiştim yazın...sendeki etkisinide görünce etkilendim.
teememdir kln em soganimin reklamini yaptim geldimmm
canlarımmm,ben birazcık uzanayım bi halsizlik çöktü üzerime göz kapaklarıma hakim olamıyorum,azıcık uzanayım kalkabilirsem gelirim gelemezsemde gece görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizii koccamaaan
Canlarımmm,ben birazcık uzanayım bi halsizlik çöktü üzerime göz kapaklarıma hakim olamıyorum,azıcık uzanayım kalkabilirsem gelirim gelemezsemde gece görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizii koccamaaan
kln em bide sunu söylüm eger alttan baktirmak istemezsennn biraz daha bekleyip bebisinin kalp atisini karindanda baktirabilirsin canim benim.....
Gerci artik zor günler geride kaldi bundan sonrasi daah kolay ve güzel olacak inslahhhhhh
o cadi kaynanada melek gibi torun geliyo inslalahoda akillanir bundan sonraaa
slm kızlar nasılsınız?kln tebrik ederim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..gümüşüm sen çorumlumuydun yahu:)) hemşo çıktık :)
ne zaman gideyim tarih ver canım YA SANA ZAHMET SEN BİLİRSİN
alttan muayine alıştım ama girmek istemiorm ZOR GELİO
ben 8 ocakda adet olmştm geçen ay
evet soruodu geçen haftaaaaa cadıııııı ki 1 numaraaaaa
kln em mesala bu pazartesi degilde gelecek hafta pazartesi gitsen keseni kesin görürsün.....
slm kızlar nasılsınız?kln tebrik ederim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..gümüşüm sen çorumlumuydun yahu:)) hemşo çıktık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?