Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tamamdır öyle yaparım saol canımm
inşallah saglıklı sıhatli olur bebeğim akraba evliliği yaptımda

korkma kuzum benim biseycik olmayacak kuzunaavalla biz akraba ne degiliz aama o kadar bebek kaybettim.....doktorlar heemen onu soruyo yoo akraba degiliz diyorummmm..yeterki rabbim istesin kuzun saglikli bi sekilde dogacak inslalahhhh

Bu arada yarında sınavlar var benim akıl bi karış havada
sanki sınavda bana hamilelikle ilğili sorcaklarr

Bu arada yarında sınavlar var benim akıl bi karış havada
sanki sınavda bana hamilelikle ilğili sorcaklarr

valal bu mutlulukla sinavinda iyi gecer kln emmmen büüyk sinavi basardin masallah bugün..onlarda basarilirrrr

Kocişşş geliooooooooo
3 kişilk ilk karsılamam ve yemeğimiz için kalkıorm akşam gelirirm kızlar öpüormm

eğer söylimmmm hemen planı yapar ne zaman doğurcam hesaplar gelir kampı kurar 40 gün gitmezzzzz
onlar memlekette yaşıolarrrrrr ben bittim gelmediklerinin acısını çıkarır

aman kln em sakla saklayabildigin kadar o zamannn

ne zaman gideyim tarih ver canım YA SANA ZAHMET SEN BİLİRSİN
alttan muayine alıştım ama girmek istemiorm ZOR GELİO
ben 8 ocakda adet olmştm geçen ay

kln um hamilemiin bende gecen ay 8inde olmustumm inanmiyorum yaa ayyy cok sevindim rabbim dileyen herkese versin

:2:Ben geldim habibtelerimmmmmm nasilsinizz bakalim herkes iyimi netim yok diye giremiyorummmmm :)))iyi haberler var mı

lorimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesin dimi yanlış okumadimmmmmmmm yupiiiiiiiiiiiiiiiiii gelde oynama simdiiii hayirlisiyla kucağına almayı nası etsinnnnn bitanemmmm inan ki çok sevindimmmm ağlıyorum sevinctennnnnnbbbb

aman allahim bu gün harika bi gün yaw yeemk yapiyodum bi bakim dedimmmmmm

bi halayyyyyyyy cekimmm golllll olmusss habbitemm hayirli ugurlu olsunnn..........duaalrimiz kabul oldu sükürler olsundemistim loori mmmmmmmmmmm cuma kesin cikar diyeeeeeeeeeeeeeee:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sonunda alpinimm sonundaaaa

yasakhayalimmm salak gibiyimm yaaaaa Allaha sukurler olsun habibtem darisi tum isteyenlere insallah

Klnnnnnnnn sanada hayırlı olsun inşallah kucağına alirsinbebisini ben demiştim benden sonra sıra sizde diye cok mutlu oldum kan testimi yaptırdınız anlatinnnn yaaa64::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…