Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Inanamiyorummmm hala yaa Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins cnmmm yaaa. Coooookkkkkk sewindiiiimm senin adina. yaa. !!!! Rabbim isteyenlere nasip etsinn insallahhh !!!!

cook sagoolll canimmmmm rabbim herkese versin yaa

rica ederım estafurullah hoşbulduk

aysima canim benim arkadaslardan duymustum masalalhh sende 3 üzlere hamileymisin rabbim tamamina erdirsinnnnnnnnnn insalahhhhhhhhhdarisi basimizaaaaaaaahayalotum cok 3 üz istiyoooo

aysima canim benim arkadaslardan duymustum masalalhh sende 3 üzlere hamileymisin rabbim tamamina erdirsinnnnnnnnnn insalahhhhhhhhhdarisi basimizaaaaaaaahayalotum cok 3 üz istiyoooo

evet hayatım 3.üz hamileyim amin hayatım inşallah sizlerede nasip olur bu duygu rabbim hayoalotoda versin bu mınıklerden

Aysimaaaaaaaa canim hosgeldin nasılsın tatlım bende hamur yoğurdum geldim

Loriiimmmm çıkmış çok dikkatli ol habibtem

masallah habbiteme yine bos durmamissssssyaw kizlar simdik cikmak zorundayim daha masayi toplamadimmmmmmmm size iyi aksamlar........aysima canim insalah yine görüsürüzz....habbitem bizi ihmal etme bugünde lafini attik yoksa habbitem bizi unutumuyo diye.......

Son düzenleme:
iyi geceler yasakhayalim burdayım hayatım artık inşallah kızlar çay koyup geliyorum ocaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…