- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.521
ayyy neka heyecanliiiirabbim herkese yasatsin insallahhhhhhh
Hamileyim ya neredesinizz
kln um hamilemiin bende gecen ay 8inde olmustumm inanmiyorum yaa ayyy cok sevindim rabbim dileyen herkese versin
Klnnnnnnnn sanada hayırlı olsun inşallah kucağına alirsinbebisini ben demiştim benden sonra sıra sizde diye cok mutlu oldum kan testimi yaptırdınız anlatinnnn yaaa64: :
geçmişi azcık okuyabıldım ama hemen yazmak istedim klnım bıtanem tebrık ederımmmrabbım kucagınada almayı nasıp etsın inşallah Allahım şükürler olsun kuzum ya vallahı ne yazıcamı bılemedım rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın kızçem bende halayımı çekim de tam olsun eeeehayalotunuz olmadan halay çekilmez
gebelikte ayaklar üşürmüş benimkiler dondu adeta
kızlarrrrrr yasakımdan aldım haberiiii..hayırlı olsun maşalllah ikinize deeeee..Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin inşallahhhhhh
selamlar nasılsınız..
kln mm lorımmm Rabbım saglıklan sonuna kdar guzel haber almayı nasıp etsın ıns bıtanelerım... topıge gırer gırmez cıfte mutluluk.. Allahım sana şukur
Rabbım bızlere de nasıp eder ınsaAllah
saolllllllllll canım herkesin başınaaaaaaaaaa inşalaaaaaaaaah
kln mm lorımmm Rabbım saglıklan sonuna kdar guzel haber almayı nasıp etsın ıns bıtanelerım... topıge gırer gırmez cıfte mutluluk.. Allahım sana şukur
Rabbım bızlere de nasıp eder ınsaAllah
hoşgeldin umut nasılsın
hoş geldinn canım nasılsın nerelerde idin yaaaaaaa
Klnummm ne güzel şeyler okuyorum bugün harika haberler var bugün topiğimizde maşallah Allahım nazarlardan saklarınn,loorimde hamileymiş maşallah...
insallah canim amin darisi sizlerin basina
insallah canim amin darisi sizlerin basina
teşekkürler canım
daha kısa zamandada rabbim sana da nasip eylesin inşallh dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?