Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cok sagol hayatimmmm insallah rabbim sizlerede yasatir dualarim sizlerle

evet canım soğan suyu sonanda işe yaradı

hancegimmm hadi sende ver artik bize bu haberi sende nasil durum

Gelen giden yok hala,hayırlısı bitanem ya,ayy benim bugün boğazım bir açık sorma yiyorum hala:))Neler yediğimi yazmayayım canınız çekmesin bu saatte maalum hamilelerimiz çoğaldı:)))

Nasıl öğrendim yazsana yapmayacaktın test inatcı seni,,geçmişe gittiğim zaman dönemiyorum...

bugun esimle disaridaydik onun isi vardi 1 saat sonra bulusurz dedi ok dedim onun haberi yok tabi ben gittim test aldim wc de yaptim bide baktim pozitif sok oldum dondum kaldim sonra esim aradi geliyorum dedim gittim o bana anlatiyodu iste boyle soyle bende bi dur ben hamileyim dedim oda neee dedi fln sok oldu inanmadi gosterdim sevindi mutlu oldu bi ilgi bi alaka anlatamam

kızlar selamun aleykum ben gldm belki beni hatırlamıycaksnz çünkü epeydir gelmiyodum bu arada .hamişleri tebrik eder gözlerinden operimmmmm veeee tabiki halay

loorim kuzum alısırsın zamanla daha bu neki haftalar ilerledikçe o zaman gör sen hayatım geçmiş olsun canı her mucızenın biraz cefası oluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…