Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorim kuzum alısırsın zamanla daha bu neki haftalar ilerledikçe o zaman gör sen hayatım geçmiş olsun canı her mucızenın biraz cefası oluor

anammm bide sen 3 kisisinn heee offf ne zor oluyodurr arada de onlara cocuklar susun oturun fln

hancek ve loori sızde hoşgeldiniz nasılsınız

Sağolasın aysimam iyiyim Allaha şükür,bugün çok daha iyiyim klnum ve loorimin hamile olduklarını öğrendim mutluluğum ikiye katlandı...

Bebişlerinin cinsiyeti bellimi aysimam??Ayy onlar şimdi nassıl kavga ediyorlardır içerde

Son düzenleme:

İnadını yemnene sevindim canımmm,Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah,ayyy bende çok merak ediyorum o tepkiyi:))))

İnadını yemnene sevindim canımmm,Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah,ayyy bende çok merak ediyorum o tepkiyi:))))

yasicaksin hayatimm merak etme en kisa zamanda insallah

kızlar hamileligim suan ıyı gıdıyor dusuk tehlıkem var doktorum tek gebelıgı sonlandırmak istedi sma yaptırmadım suan ıyıyiz bol bol dinleniyoruz bebişlerle cinsiyetleri iki hafta sonra kontrolde belli olacak inşallah

kızlar ya bu yeni hamile kalanlar en son ayın kacında adet oldunuz .. Biraz sacma ama bilmek istiyorum kafam karısık daa

8 ocak ikimizde canım

klnuuummm naptı eşin kutuyu açınca tepkisi ne oldu????

dedim erken sevgililer günü hediyem
ama hayatında hiç. Böle

bir sey almadın dedim
heyecanla açtı
ve salya sümük duygusal anlar yaşadık canım

aman bitanemmm yat bol bol dinlenn iyi bak bebislere

8 ocak ikimizde canım

dedim erken sevgililer günü hediyem
ama hayatında hiç. Böle

bir sey almadın dedim
heyecanla açtı
ve salya sümük duygusal anlar yaşadık canım

Ne kadar güzel bir duygudur Allahım hepimize yaşatsın inşallahh,Ben kutuya testi koycam ama ayyy hala aklıma geldikce gülüyorum

herkese iyi sohbetler .. iyi gecelr .. benm cıkmam lazım .. soranlara selamlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…