Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagol canim benim beni dusunmem sabrediyorum ama 2011 ekimden beri bekliyorum bu gun ne zaman gelecek diye , Insallah bende yakinda mutlu haberi alirim , o duyguyu tatmayi o kadar istiyorum birde ben hep iicime atiyorum ,, ne zamana kadar annenlerdesin canim? oy ne gzel 4 haftalik dedilerse gecen hafta haber et beni doktor gittikden sonra ..

hoşbulduk kuzum nasılsınızzz

bebem senmı geldınhoşgeldın kızçem nassın nasıl gectı teyzosumun degerlerı nasıl

inşallah bıtanem hayırlısı olsun hakkımızda
ben geldimm melegimmm
kuzum annemlerdeydimm artık pazartesi çok kalabalık olur hastaneler salı günü gidim dedim:26:
gecen cuma kan sonucumda 4 haftalık dedilerögrenir ögrenmez yazarım kuzum

iyiyim hayalotçugum sen nasılsın evet gurbetim arkadaşım 5 senelik evli oda duymuş birinden 3ay yemedi şimdi 6 haftalık hamile vucudu tıkıyor dedi

üzülme gurbet kızçem hayırlısı boyleymıs demekkı vardır herseyde bı hayır

çok şükür kuzum inşallah guzel haberler getırırsın bızlere
inşşş meleğimmm
inş bitanem dularım sizinle hep dua edecem balımm
sabreden muradına erermiş inşş kuzum seninde burda mutlu haberni kutluycazz
dr gidim tatlım hepsini yazarımm
canım 1 haftadır annemlerdeydimm.. içine çok atma bitanem biliyorum elde deil ama .....

Son düzenleme:
iyiyim hayalotçugum sen nasılsın evet gurbetim arkadaşım 5 senelik evli oda duymuş birinden 3ay yemedi şimdi 6 haftalık hamile vucudu tıkıyor dedi

Allahallah , yaa pek ekmek yiyen birileri degilim kahvaltida ekmek yeriz tek , ama etkiler mi ki oda ? eee ne ekmegi yiyecez o zaman canim.. Benim korkum annem 6 sene cocugu olmadi ve sonra tedavi ile kardesimle ben oldumm ama annemde adet duzensizligi vardi ama sukur benim herseyim normal cikti .. yani hersey normal iken neden olmuyor

canım bende tam bılmıyorum ama hamile kaldı bende yeıyorum artık malum 3uz benımkıler göbegım toptan biraz da büyüdü doua kadar dahada çok büyücek o yuzden ekmeyı kestım cbır turlusunu yemıyorum artık gazım olrdu cok oda yok artk demkki ekmek yapıyormuş canım benimde annemin 4 yıl olmamıs bır ıgne ve dılımın altına aldıgım hapla bır ay sonra hamıle kalmıs ablamında 4 yıldan sonra dogal yolla oldu annene çekmiş olabılırin canım

ben geldimm melegimmm
kuzum annemlerdeydimm artık pazartesi çok kalabalık olur hastaneler salı günü gidim dedim:26:
gecen cuma kan sonucumda 4 haftalık dedilerögrenir ögrenmez yazarım kuzum
tamam kuzum benım
bende ıyıyım kuzum mayısık bı halım var mıdem cok kotu gozlerımde kapanıyo uyumak ıstıyorum hep sankı zar ıkı kelıme yazım dedım iştem
Uzulmemeye calisiyorum canim benim, arkadaslarim adina sevindim , ve nedense ilac kulandigim halde umutlandim . bu ayda degilmis benim gunum , aylar ve gunler geciyor boylecene .

kuzum benım evet oyle ama zamanları var demekkı bıtanem ınsan umutlanıyo tabı umutlanmazmı bıtanem.ama napalım inşallah onumuzdekı ay rabbım sana ve kızlarada nasıp etsın ınsallah

olcak bıtanem ya sıkma sen o guzel canını ona bakarsan benım annemde bana ılk geceden hamıle kalmıs.kız kardesıme dusunduklerı ılk ay hamıle kalmıseee en kucuk kardesıme 39 yasında menepoza gırıyorum dıye doktora gıttı baktıkı hamıleyaw 1 gram cekmemısım bu kadınazamanı var kuzum sabretcez

ah şurda gıderken çöplerini arkanda bırakmayaydın canbonum ben nasıl toplucam şimdi bu çöpleri sabah kalcak

Ya anneme cekmis olabilirim diye dusunuyordum ama annemin hormonlarinda sorun vardi sukur bende hic bir sorun yok doktorada sordum yok kesinlikle brisey dedi .

Aynen umutlanmak cok kotu birsye bir anda sonuyor insan , ama sukur duzensizligim yok , adet konusunda.. Insallah diyelim onumuzdeki aya ama suan agri kesici atiyorum yoksa agrisindan duramiyorum ki ..

Iste insandan insana degisiyor canim ,, bazi insanlar hemencenik hamile kaliyor ve bizim gibilerde ugrasiyor ..

canım dün gece karnımda bır tekmik gibi kıpırtı oldu yuurta gıbi şişip indi birden dokorum daha erken dedi hareket için bende banamı oyle geldi dedim acaba

canım pek anlamam ama cevremdekı hamılelerın bazıları erken oynuyomus bebeklerı bazılarıda cok gec oynuyomus:44:ben hıc hamıs kalmadımkı bılmıyhom valla kacıncı haftada baslarama oynamaya basladılarsa emınım cok guzel bı duygudur rabbım kucagına almayı nasıp etsın kızçem belkı senınkılerde erken oynamaya başlamıslardır.normalde kaç haftada başlıyolarmıskı kıpraşmaya

gurbetım rabbım seni ve sizleri bekletıyorsa vardır bidigi ben dün hacet namazı kıldım eliden geldigi kadar eenın ıcınde u gece yapıcam canım inşallah

yaaacanlarımm geçmişe baktım çok sevindim kendimi zor tutuyorum şuan loriiiiimmmmmmmm hamileymişşşşşşşş yaaa ve kln em ne mutlu bir günmuş bugun keşke bende güzel haberleri duyunca burda olsaydımmm ama çok sevindimm anlatamammmm içimde birşeyler kıpır kıpır vallaa ne söyliyceğimi bilemedim Allahım diğer bekleyenlerinde yüzünü güldürsün inşallah ....

ben de memleketteyim ablamdaydım kaç gündür net yoktu bugun annemlere geldimmm hemen açtımm ara ara girmeye çalışırım inşallahh öptümmm hepiniziii Allah halay çekerek gidiyim barimmm

oyle kuzum napalım.hayırlısı olsun hakkımızda.hep boyle dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…