- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.581
kln da bende en son 8 ocakta olduk canim
kızlar hamileligim suan ıyı gıdıyor dusuk tehlıkem var doktorum tek gebelıgı sonlandırmak istedi sma yaptırmadım suan ıyıyiz bol bol dinleniyoruz bebişlerle cinsiyetleri iki hafta sonra kontrolde belli olacak inşallah
aman bitanemmm yat bol bol dinlenn iyi bak bebislere
hamile kalanların yazılarını duyunca çok sevindim ...allah hepimize nasip etsin....bende en son adetim 10 ocak hala olmadım ...loori ve kln belirtileriniz var mı ?bende henüz olmadım ama hç bir belirtim yok pek ümitlenmek istemiyorum adet olurum diye...allah kucağınıza almayı nasip etsin...
anladım canım o zaman benm biraz daha beklemem lazım 12 sinde olmuştum bide değişiyo benm gecen ay bes gün erken olmuştum şimdi de noluyo bekliyom ama yok bişi.. biraz daha bekliyim dimi
Allah korusun canımmm,dikkat kendine yat dinlen güzelce 5-6 ay sonra yatsaydım keşke diyeceksin,keyfini çıkar bence,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem üçünüde inşallahh
hamile kalanların yazılarını duyunca çok sevindim ...allah hepimize nasip etsin....bende en son adetim 10 ocak hala olmadım ...loori ve kln belirtileriniz var mı ?bende henüz olmadım ama hç bir belirtim yok pek ümitlenmek istemiyorum adet olurum diye...allah kucağınıza almayı nasip etsin...
bende 24 ekımde gormüştüm son adetimi
sen biraz daha bekle canim benimde gecen ay 1 gun erken oldum insallah guzel haberler verirsin sende
amin hayatım dinleniyorz keyif çatıyoruz daha 6 aylık evliyim ben bu bebişler süprizcik bana
merhaba ngasg bende senin gibi belkiyom bende 12 ocak tı ama daha var benm her an olablirim biraz daha beklelmek te fayda var galiba:2::2::2::2::2:
bekleyelim biraz daha ...allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.
Arkadaşklar benim 2 gün sınavlarım var ben kaçar bu akıllada ne kadar çalışılır sınava girilir bilmem ama dünyalar benim gibi gelio
çok öpüormmmmmm herkesi
canim benim belirtilerimi gun be gun yazdim buraya ates basmalari fln oluyodu 1 hafta oncesinden gogus uclarim cok aciyodu goguslerim cok sismisti sonra gecti bide adet olucam gibi agrilarim vardi ara ara gidip geliyodu bu sekilde aklima gelenler insallah sanada nasip olur canim
kizlar ben cikiyorum kasik agrilarim var yatip dinleniyim birazz opuyorumm sizleri
Allah korusun canımmm,dikkat kendine yat dinlen güzelce 5-6 ay sonra yatsaydım keşke diyeceksin,keyfini çıkar bence,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem üçünüde inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?