Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Arkadaşklar benim 2 gün sınavlarım var ben kaçar bu akıllada ne kadar çalışılır sınava girilir bilmem ama dünyalar benim gibi gelio
çok öpüormmmmmm herkesi

Selammm cnmm tebrikler hamileymisin sevindim canim bak sinava rahatcana girersin ..

Loorimmmmm sanada tebrikler sevindim ....

Ben bu ay maleseff kirmizilarida gördum ..

yaw loorımde hamıleymışşşallahım ya cankusum senıde tebrık ederım rabbım kucagına almayı nasıpr etsın.ya ama anlaşmıstık hanı ılk bana dıyecektın ben yokkenmı soyledın nezaman dedın yayaw bır gunde ıkı hamılemız cıktı allahım çok şükürsenın içinde halay cekıyım halay sonu ben oldum yaaa bugunof bugun neka guzel bıgunmuş kotu başladı ama güzel bitti çok şükür

herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalımmm hepinizi çom özledimm
lorimmm tebrik ederim canımmm rabbim tamamına erdirsinnbebişini saglıklı bi şekilde al kucagına canımm...
klnm şekerimm çokkkk mutlu oldumm ne güzel gece gece 2 tane güzel haberler ögrendimm saglıklı kucagına al canımm inşş
rabbimm tümm bekleyen ve isteyen herkese nasip etsinn

:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:haylotummm darısı sizlereeeeeee inşşş

gurbetım uzukme hayatım bende uzuldum hayırdır belki canını sıkma canım beyaz ekmek gebeligi engellyormuş oyle duydum yalacısıyım dıyenın

Sukur iyiyim ,, yaa uzuldum bugun ama boyle olacagi beliydi gecen hafta hastaydim bir suru ilac attim ... Artik sira banada gelsin yaaa:44:

Bu arada canim sanada tebrikler sevindim gercekten senin adina
bende üzüldüm inan annemlerdeyimm ama aklım hep burda acaba gurbetim naptı günü gelmişti inş hamiledir die dua ettim ölesabret bitanem demekki bu ayda hayırlı deilmiş
çok saol gülümm gecen hafta 4 haftalık dediler bakalım salı günü başlıycam dr gitmeye rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşş

Kizlar GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
gollllllllllllllllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllll golllllllllllllllllllllllllll beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yasakhayalimmmm hayalotummmmmmm nasılsiniz habibtelerimmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnmm
cankusum habıbtem tamda yerınde cıkmısım cok kotuydum ama ben ıyıyım tatlım sen nasılsın netın gelmıs cok sevındım
hayalotum bende hamileyimmmm
şükürler olsun kuzum çok şükürrrr
canım elma şekeri çekiyor
kıyamam kuzum benimyemeğe çalış ama en kısa zamanda
evet hayatım 3.üz hamileyim amin hayatım inşallah sizlerede nasip olur bu duygu rabbim hayoalotoda versin bu mınıklerden
amın bıtanem allah razı olsun
aysima canim benim arkadaslardan duymustum masalalhh sende 3 üzlere hamileymisin rabbim tamamina erdirsinnnnnnnnnn insalahhhhhhhhhdarisi basimizaaaaaaaahayalotum cok 3 üz istiyoooo
kız ben senı yerım rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah bana 3üz sana 10uzcanbonumsun
selamlar nasılsınız..
gonzalezım hoşgeldın bıtanem
rabbımın ıznıyle bıseycık olmaz kuzum bol bol dınlen ve dua et dualarımdasınız hepınız
canım hoşgeldın aramıza

gurbetım uzukme hayatım bende uzuldum hayırdır belki canını sıkma canım beyaz ekmek gebeligi engellyormuş oyle duydum yalacısıyım dıyenın

Beyaz ekmek ben kendim yaparim hep yeriz hic duymadim engellediyini ne yememiz lazim mis? asli varmi ki?,, yaa soyle uzuluyorum bugun misafirim vardi oglari var yeni 1 yasina girecek kiz ikinciiy dusunuyor benim daha birinci olmadi kendi kendime icimi yiyip bitiriyorum ya,, 2011 ekimden beri istiyoruz...
Siraa artik banada gelsin yaaa,

hoşgeldin hayalot
hoşbulduk kuzum nasılsınızzz
bebem senmı geldınhoşgeldın kızçem nassın nasıl gectı teyzosumun degerlerı nasıl
:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:haylotummm darısı sizlereeeeeee inşşş

inşallah bıtanem hayırlısı olsun hakkımızda

Sukur iyiyim ,, yaa uzuldum bugun ama boyle olacagi beliydi gecen hafta hastaydim bir suru ilac attim ... Artik sira banada gelsin yaaa:44:

Bu arada canim sanada tebrikler sevindim gercekten senin adina
üzülme gurbet kızçem hayırlısı boyleymıs demekkı vardır herseyde bı hayır

çok şükür kuzum inşallah guzel haberler getırırsın bızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…