Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yavru kuşlar kavustular meleklerınıze kuzum darısı bızlere ınsallah.allaha emanet bıtanem ıyı tatılerzeynebnurum benım

hayalotcugum ilk gebeliklerde gec olabiliyormus hareketlenme 17 ve 20haftada dedi doktorum ama hissettim yuurta gıbı şişip indi hemen bir baskıda duydum o anda amin canım saolasın allah sizede nasip etsin inşallah

hg zeynepnurummbende bu güzel haberleri, duyunca sevincim 2 kat daha arttıı

haylotum meleğim sen neler yapıyosun nasılsın bakalımm

aaa selencelkım kuzum benım yumrtam olustu kistimde duruyo ama artık kıst ıcın tedavı gormıcem bıraktık artık.pazartesı gunu tekrar gıdıcem calısmalardayım yani artık sahalara dondum tamgaz gıdıyoruzçok şükür kuzum ıyıyım

yavru kuşlar kavustular meleklerınıze kuzum darısı bızlere ınsallah.allaha emanet bıtanem ıyı tatılerzeynebnurum benım

Aminnn canımm inşallah geziyorum tatlımmm kızlara benden çok selam söylee özellikle yasakhayale ve yeni hamiş annelerimizee canımm beni unutmayın hep kalbimdesiniz öptümmm bybyyyyyyyyyyy

hayalotcugum ilk gebeliklerde gec olabiliyormus hareketlenme 17 ve 20haftada dedi doktorum ama hissettim yuurta gıbı şişip indi hemen bir baskıda duydum o anda amin canım saolasın allah sizede nasip etsin inşallah

he anladım kzumyaw surda 17 .haftaya ne kalmıs benım kuzucuklarımdı onlar alaala.

Aminnn canımm inşallah geziyorum tatlımmm kızlara benden çok selam söylee özellikle yasakhayale ve yeni hamiş annelerimizee canımm beni unutmayın hep kalbimdesiniz öptümmm bybyyyyyyyyyyy

tamam kuzum aleyküm selam .bende öpüyorum bıtanem bol bol gez kuzum ıyıce dınlenunuturmuyuz bıtanem allaha emanet ol

oyyyy balım benimmm çok sevindimmm çalış çalışşallah boş duranı sevmezmişhadi inşş güzel haberlerle gelirsin meleğimm

canbonlarım ben cıkıyorum artık yarın gorusuruz ınsallah
biraz işim varda
iyi geceler bol sohbetler sızlere kızçelerim allaha emanet olun

hayatımda tatlıdan nefret eden ben canı hem tatlı hem ekşide ıkısnı karıstırıp yıyorum çöplükoldu midem velrtlerin sayesine

neka guzel demekkı oglanda var kızçede var teyzoşlarımın arasında.bakalım ne cıkacaklarrabbım elı ayagı duzgun saglıklı evlatlar nasıp etsın bıtanem

hayırlısı kuzum yaw kırmızılar gunu gunune geldı cok sukur tavuk gıbımde yumurtladım sımdı kuluçkaya yatım çatlatmam gerek

canbonlarım ben cıkıyorum artık yarın gorusuruz ınsallah
biraz işim varda
iyi geceler bol sohbetler sızlere kızçelerim allaha emanet olun
görüşürüz balımmm
kolAY gelsinninşş çatlar yumş

evett bitanemm hamiley,mmdr gidim kaç haftalıkmış iice bakınım bii cuma günü 4 haftalık dediler

aayyy hayırlı olsunn canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinn canımm yaa bu ay çok bereketli geçti inşallah önümüzdeki aylarda böyle geçersee hepimiz çok yakında bebek sahibi oluruzz ve meleklerimiz gelir çok umutlandım şimdi kaç gündürmoralım hep bozuktu bizimkilere belli etmemeye çalışıyorum ama içten içe üzülüyordumm şimdi hepsi geçti vallaa hepinizi ve burayı çok seviyorummm

içimi döktüm sankii birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…