Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Uyandir kocanızı acım de ahhh balım yanımda olsan kendi elleriyle beslersin seni

ben duşa girip yatayım yanıyorum ve midem çok bulanıyor görüşürük hanımlar bebişler allaha emanet rabbim tez zamanda meleklerinizi karnınıza kondursun öptümmmmmm

ben duşa girip yatayım yanıyorum ve midem çok bulanıyor görüşürük hanımlar bebişler allaha emanet rabbim tez zamanda meleklerinizi karnınıza kondursun öptümmmmmm
Amin bitanemm,bende hamur mayaladim kabarsinda yapiim zeytinli pogacami,aah allpin alacağın olsun

çok saol canımm darısı sizlere inşşş

saol bitanemmmm inşş seninde güzel haberini alırız pazartesi
Ben açık bir çay ve varsa zeytinli pogaca alabilirim.Bu saatte onu istedim.Bugün bi türlü doymuyorum

Amin bitanemm,bende hamur mayaladim kabarsinda yapiim zeytinli pogacami,aah allpin alacağın olsun
kuzummm inşş hamilesindirrrgünün hiç gecermiydii:44::44:belirtin varmıı
benim sadece kasık agrım oldu bide ruyamda üçüzüm olmuştuo ruyadan etkilendim hemen 30 ocakta olmam gerekiyoduu dedim kesin negatif çıkıcak31 ocakta sabah test yaptımmşaştım 2 dk içinde ikinci çizgi çıktıhemen kan verdimm sonuçç pozitiffşimdide gögüslerim çok acıyooara ara kasık agrım oluyoo (anammm ne çok yazmışım)

Hayırlısı bitanemm inşallah gün dündü ama gelmedi bugünde bekliyorum hiçde belirti yok,önceden telefona kaydetmeyi unuttuğum zamanlarda hesap yanılması olurdu 1 gün önce yada 1 gün sonra olurdu:44:ama böyle belirti olmadan geldiği hiç olmazdı,Bide balkonu falan yıkadım soğuk sularla falan yani kasık ağrımın olması gerekirdi ama tık yok anlamış değilim..
:44::44:
Şu aralar boğazım çok açık ekşi yiyorum arkasından dondurma bende şaşırdım yapmazdım öyle saçmalıklarArtık pazartesi ola hayrola diyorum gelmezse tabii görüceez civcivmi çıkacak kuşmu görücezzz bitanemm

İyiyim tatlım sen nasılsınnnn.bebek heyecanı başladı mııı
Ben de bugün kankama gidicem.hafta içi doğum yapacak.ilk defa teyze olucamm çok heyecanlıyımmm
Allahım iyilik versin canımm
ne yalan söyleyimm sanki ilk bebegim gibi çok heyecanlıyım içim kıpır kıpırr hala şoktayımmeee 9 yıl aradan sonraa bide ozamanlar küçüktüm
ne oldugunu anlamadım
oyyy canım benimm çok sevindim adınaaa gözünüz aydınn tatlımm saglıklı bi şekilde kucagına alırr inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…