- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.921
loorim atti gölü bi golde senden bekliyoz bu ayyyydisari vurma tam kale ici olcek tammammmmmmmiiiii kalecinin kucaginada atma
yaw ne ka güzelmiş gencecik yaşta teyzoş olmakamn kuzum olmasın iyiyim kızçem napam bi kızçelere bakem dedım
beni golu attim tribune selam bile verdimm
hadi hayalotum bunu yapabilirsin
beni golu attim tribune selam bile verdimm
hadi hayalotum bunu yapabilirsin
yaw sen bugün kafani iyice karistirdinnerdeki duygularin hangi mesajjjj
bende genc yasta teyze olmustum daha 17 yasindaydimm
ben sizlerle tadıyorumkardeslerımden evlenen yok henuz en buyugu ben olunca
ben degıl canbonum sen karıstırdınyaw daha yazmadımki
yaw benimki direkten dönüyor sinirlerim bozuk kaç gecedir tık yok bitek düngece oldu bişeylerkaldı son gunumuz yarın kontrole gıdecem sanmıyorum canbonum bızım kalenin fileleri yırtık sanırsam topu tutamıyoz kalede
teyze olmak kolay degil hayalotum heee bilmem msjim geldimi
habibtemde duysunn
herifim biseyler istiyo acikmis yeme kilo alcan diyorum kimin umrundabanane aciktim midemde bosluk var diyo o nasi oluyosaaa hoscakalin habibteleerimmmmmmm.. inslalah sonra geldigimde kk hizlanir benim icinnnnn
yaw su fileleri bi diktirmedinizzzz
herifim biseyler istiyo acikmis yeme kilo alcan diyorum kimin umrundabanane aciktim midemde bosluk var diyo o nasi oluyosaaa hoscakalin habibteleerimmmmmmm.. inslalah sonra geldigimde kk hizlanir benim icinnnnn
Hoşbuldum canım napıyosunuz nasılsınıZ bakalımbenim midem çok bulanıyo yaa.bugun yine 2-3 kere çıkardım benim böyle geçecek heralde
Hoşbuldum canım napıyosunuz nasılsınıZ bakalımbenim midem çok bulanıyo yaa.bugun yine 2-3 kere çıkardım benim böyle geçecek heralde
canım benım bı zamana kadar böyle gecer sen bıraz cubuk kraker gıbı falan mıdenı bastıracak seyler ye.hamılelıgın ılk donemlerınde olur kuzum sabretcen inşallah cabuk gecer bıtanemama olsun bak teyzoşumun ılk belırtıleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?