Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorim atti gölü bi golde senden bekliyoz bu ayyyydisari vurma tam kale ici olcek tammammmmmmmiiiiikalecinin kucaginada atma

yaw benimki direkten dönüyor sinirlerim bozuk kaç gecedir tık yok bitek düngece oldu bişeylerkaldı son gunumuz yarın kontrole gıdecem sanmıyorum canbonum bızım kalenin fileleri yırtık sanırsam topu tutamıyoz kalede

yaw su fileleri bi diktirmedinizzzz

herifim biseyler istiyo acikmis yeme kilo alcan diyorum kimin umrunda banane aciktim midemde bosluk var diyo o nasi oluyosaaahoscakalin habibteleerimmmmmmm..inslalah sonra geldigimde kk hizlanir benim icinnnnn

herifim biseyler istiyo acikmis yeme kilo alcan diyorum kimin umrunda banane aciktim midemde bosluk var diyo o nasi oluyosaaahoscakalin habibteleerimmmmmmm..inslalah sonra geldigimde kk hizlanir benim icinnnnn

ay habibtem hic guleccegim yoktu

gule gule yasakhayalimmm gorusuruzz

temem canbonum doyur sen herifini adamın başı döner neme lazım yesin garıbım

Hoşbuldum canım napıyosunuz nasılsınıZ bakalımbenim midem çok bulanıyo yaa.bugun yine 2-3 kere çıkardım benim böyle geçecek heralde

Hoşbuldum canım napıyosunuz nasılsınıZ bakalımbenim midem çok bulanıyo yaa.bugun yine 2-3 kere çıkardım benim böyle geçecek heralde

canım benım bı zamana kadar böyle gecer sen bıraz cubuk kraker gıbı falan mıdenı bastıracak seyler ye.hamılelıgın ılk donemlerınde olur kuzum sabretcen inşallah cabuk gecer bıtanemama olsun bak teyzoşumun ılk belırtıleri

Yasağım nasıl ben hiç denk gelemiyorum ona.morali iyi mi bebişleri duyduktan sonra:26:Rabbım ona sabır versin onun kii de ayrı zor

Evet ama çubuk kramer iyi gelmiyor yaa hafif olunca bastırıyor galıba çıksa çok rahatımevt onu düşününce zatiinormale dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…