Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kln um nasilsin nasil gidiyo 2013 ekim anneleri topigine bakiyomusun

valla benim belim fena agrıo senden uzak canım kasıklarda çok fena sende varmı böyle şeyler
hemen bakarım o topige

GELDIMMMMM

NÖRDÜNÜZ GENCLERRRRR

neka soguktu dondum vallaaa..abov benim kanim burda yasadikca iyice pihtilasacak yav bu nasi sogukturrrrr

hoşgeldin dicektimmm kaçmışsın canıımm

bu ayda olmadı kırmızılar geldi kısmet artık diğer aya...

üzülme canım seni çok ii anlorm adeti görünce çığlık çığlığa aglıodm
rabbbim diğer ay naasip etsain inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlaaar nasılsınıız??Eşim hasta olduğu için erken geldi bugün giremedim,yarında pek gelemem sanırım.Pazartesi görüşmek üzere canlarımmm öpüyorum hepiniziii

Bu gece okudum inan ne yazcağımı bilemedim,canım benim Allah sabır versin ve bu son olsun Rabbim inşallah bi dahakini en kısa zamanda kucağına aldırır.
Allah sevdiğine sıkıntı verirmiş bitanem,sabrının karşılığını da alacaksın inşallah.
Çok çok öpüyorum seni.

Arabistan habibtem burası istediğin gibi çıkamazsın esim sagolsuncikariyor parka gidip yürüyorum

Arabistan ? Şaşırdım Alppin bilmiyorum,oralarda yaşam bizim burdan bildiğimiz gibi mi,yoksa abartılıyor mu canım?
Bu arada ara ara yazmışsın kaşıntın eğer karnının çatlamasındansa muhakkak düzenli nemlendir,yağla.Çatlamadan önlem almaya çalış.(gerçi yapıyorsundur ama yazayım dedim işte)

Kizlarrr ...

cok fenaym karnim cok kotu cok sancm var suan belim de cok agriyo adet sancisi gibi ... ve cok akintm var sut beyazi gibi ama cok gunde 2 kre camasir degistiriyorm 3 tane test yaptm 2 tanesi silik cizgi cikti ama sabah yaptm ikisinide aksam ikinci cizgiyi silik gordm bu ayda olmicak galiba esimden gizli gizli wc de banuida aglayip duruyorm pazartesi dr. ye gidicm kan vermeye belki orda cikar eger hamileysmm.. nete giremiyorm tatil diye misafir coktu ve iki askerimiz var yarin knlari ALLAHin izniyle gondericez hersey ust uste geliyo bu arada kardesm usta birliginde sirnaga dustuu (
cok uzun oldu kusura bakmayn dua edin bnm icin kanda pozitif olur ins pazartesi gorusmek uzere canlarr...

ayşecim canım rabbım gonlundekını nasıp eder inşallah meleğin senınledır canımhayırlısı neyse hakkında o olsun inşallah
kardeşinide diğer askerlerımızıde rabbım korusun sag salım gıdıp donmelerını nasıp etsın ınsallah
dualrım senınle

günaydın canbonlarım
yaw dün bütün gün uyudum nerdeyse bide bu saatte kalktımamma canavar gibiyimmmm
birazdan kavaltı hazırlıcam bugun medddcezırımde gelır belkı yanımıza
ya gelmeyen cok kızçe var eskılerden bunların hepsi nereye kaçtı:44:tgb83 ve yelızım kara kayıp oldu:26:
inşallah donerler neysem bı ıkı dolanım kavaltı hazırlım sonra
gorusuruk canbonlarım
kaçakcanbonum ya sen bu çöplerini temizlednmi canbonum korkuyomda mesaj kutusu dolu yazcak dıye sunları bı temızle tembellık yapma alaala

yasagımm balımm okuyuncaa gözlerim böle açıldı kuzumm Rabbim yardımcın olsun bitanemm biliyorum sen çok güçlüsünn sabrediyosunyaaa muradına en kısa zamanda ereceksin tatlım buna eminimm Allahımm sana ve eşine dayanma gücü versinn ahiretligim benimmdualarımdasın kuşum benimm
Sizleri çok özleyeceğim inşallah sürekli girme imkanım olur sizlere çok alıştım bazen aklıma geldikçe ağlıyorum : habibtelerim benim ilk ogrencim sizleriniz iyi kaptınız arapçayı aywa aywa
tatlım benimmm bizde seni çok özleriz nezaman gitceksin tr :26:inşş orda fırsatın olurda sık sık gelirsin buraya
saol canım
allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
inşallah bidahakine gelmez kırmızılar canım dua edelim

saol canımmmmmmm mevlam herkese nasip etsinn inşallah
aminnn bitanemmm cümlemize nasip etsinnn
bende duymuştum tatlımm hamilelere iyi geldiginii...hadi inşş kuzumm yarın güzel haberlerle gelirsin
bitanemmm meleğimm sakın öle düşünme boşuna tutmayacak die canım benimm bi topikte okudum kızın kistleri varmışş oda beklemiyomuşş gene olmaz nasılsa kirt var diee amaaa bakasakii hamile kalmış kistler duruyomuş ama kalmış iştee Rabbimden ümit kesilmez sen daha iyi biliyosun meleğim benimm olacakk eminm bunaa
bu ayda olmadı kırmızılar geldi kısmet artık diğer aya...
pes etmek yok güzelim yola devamm demekki hayırlı deilmişş
Kızlaaar nasılsınıız??Eşim hasta olduğu için erken geldi bugün giremedim,yarında pek gelemem sanırım.Pazartesi görüşmek üzere canlarımmm öpüyorum hepiniziii
çok geçmiş olsun canımm yarını bekliycem adet oldunmu kuzum
inşş hamilesindir canımm RAbbim yüzünü güldürsünn

Son düzenleme:
günaydın meleğimmaman bitanem kendine iyi bak sen bize lazımsın
siz gene kaçacanbonunla ne kaynatıyonuzz iki gelmedim diee
gene kriz geliyo

Son düzenleme:
çok saoll gülümm darısı sizlere inşşş
canım benim de 31 aralık dı son adet tarihim bir gun varmış aramızda ben başka bi yerde hesaplayınca 7 ekim çııyo anlamadım gitti ama pztsi kalp atışı için gdicem ben
aaaa evet bir gün varmışş
bende gidicem ama nezaman giderim bilmiyorumm
saglık ocagından çagırdılar hemen kapımın önünde önce ona gidim bakalım sonrada hastaneye gidim
ozamana kadarda buyur zor olmaz burda biri gitmiş 6 haftalıkken kalp atışını zor duymuş 10 gün sonra gel demişş

çok geçmiş olsun bıtanem eşin adınainşallah iyileşir hemen

Sağol bitanemmm,inşallah kuzum öksürüyor şimdilerde hapşurması geçti ama öksürüğü kaldı göğsüm acıyor artık öksürdükten sonra diyo bal yediriyorum her öksürükten sonra geçer inşallah canımmm teşekkür ederim bitanemmm...

canım benim zencefil ve bal karışımı öksürügü süper kesiyo biliyosundur ama diyim dedim
ayy hadi inşşş güzel haberle gelirsin biliyomusun hamilelikte gaz sancısı ve sıkışması çok oluyomuş bende yaşadımbende de oldu öle davula dönmüştüm bi araafiyet olsun canımmm

nurlum canim benim ösledim seni uzun zamandir karsilamiyoruz....

allah razi olsun bitanemmmm elimden geldigince sabrediyorum nurlum benimbaskada bisey gelmiyo elimden bide dua ediyorum

inslalah rabbim bu sabrimin mükafatini verir canim benim tabi bi evlata sahip olmak hakkimda hayirlisi ise

bende seni öpüyorum kuzucuklarini benim yerimede öp annesi

canim hayalotum benim...bende olsam ne yazacagimi bilemezdim kuzum benim..bildigin gibi beni bunada sabradiyorumm....bu gün rüyama bile hamileliklerde yasadigiim girmis..

ahretligim progesteron öyle yapar yaw..ben wc gittigimde kac kere basim döndü kapiyi bulamamistim kafayi duvara bilem carptigim olmustur..sarhos gibi olursunn..ne zamana kadar icecen bi ay boyunca süreklimi..bide kac ögün aliyosun..bari ikisini birden gece yatarken ayni anda al yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…