Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allaalla bu mesaj kutumu birimi kullaniyo yaw sürekli siliyom daha dün temizlemistimm

derhallll

simdik gidiyommmmmm

hosbulduk habibtemmm yok yasakhayalim Allaha sukur hic bi sorunum yok bugun

inslalah bulantin ne olmaz habbitem rahat bi hamilelik gecirrr

loorim burda kar yagiyo orada öylemi zehir gibi disaribi isinmadi gitti

bide kk bende donuyo yavas sendedemi öyle yosam benimkimi bi böyleeee

inslalah bulantin ne olmaz habbitem rahat bi hamilelik gecirrr

loorim burda kar yagiyo orada öylemi zehir gibi disaribi isinmadi gitti

bide kk bende donuyo yavas sendedemi öyle yosam benimkimi bi böyleeee

insallah habibtem ya

burasida fena soguk ama kar falan yok bu havada disariya ciksam donarim herhalde

benimki donmuyo sende niye donuyo acaba

hayalotum ben baktim mesaj kutumda bosluk var hepsi temiz bende alalal ne cabuk doldu dün bosalttim dedimm

yaw mesajini anlayamadim kendime diyosun banami cöplügü temizle diyeeeee:44::44::44::44::44::44::44::44:

günaydın meleğimmaman bitanem kendine iyi bak sen bize lazımsın
siz gene kaçacanbonunla ne kaynatıyonuzz iki gelmedim diee
gene kriz geliyo
krızını yerım ben senın

he kuzum içtikten bi yarım saat sonra başlıyor günde 3 kez dedi sabah öğle akşam 10 gün kullancan dedisaat olarak 12 6 12 içiyombenim sabahım anca 12 oluyo da
hayalotum ben baktim mesaj kutumda bosluk var hepsi temiz bende alalal ne cabuk doldu dün bosalttim dedimm

yaw mesajini anlayamadim kendime diyosun banami cöplügü temizle diyeeeee:44::44::44::44::44::44::44::44:

canbonum dun degıl ondan oncekı gun mesaj yazıyodum cevabına ama mesaj koton dolu dedıydı bende sılmedın sandım topıge bısey yazmayınca oyuzden tekrar çöplüklerini tola dedımhamarat canbonum benım

yaw anladim simdik bende alalala mesajda gizli bi sifre varda benmi anlayamadim dedimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…