- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.901
habbitem sende hosgeldinniyimisin kücük findiktan gelen bi rahatsizlik varmiiii
günaydın canbonlarım
yaw dün bütün gün uyudum nerdeyse bide bu saatte kalktımamma canavar gibiyimmmm
birazdan kavaltı hazırlıcam bugun medddcezırımde gelır belkı yanımıza
ya gelmeyen cok kızçe var eskılerden bunların hepsi nereye kaçtı:44:tgb83 ve yelızım kara kayıp oldu:26:
inşallah donerler neysem bı ıkı dolanım kavaltı hazırlım sonra
gorusuruk canbonlarım
kaçakcanbonum ya sen bu çöplerini temizlednmi canbonumkorkuyomda mesaj kutusu dolu yazcak dıye sunları bı temızle tembellık yapma alaala
hosbulduk habibtemmmyok yasakhayalim Allaha sukur hic bi sorunum yok bugun
inslalah bulantin ne olmaz habbitem rahat bi hamilelik gecirrr
loorim burda kar yagiyo orada öylemi zehir gibi disaribi isinmadi gitti
bide kk bende donuyo yavas sendedemi öyle yosam benimkimi bi böyleeee
insallah habibtem ya
burasida fena soguk ama kar falan yok bu havada disariya ciksam donarim herhalde
benimki donmuyo sende niye donuyo acaba
vallami aama benim sayfalar donuyo valla eziyet gibi simdi mesaj yazmakkk
niye donuyo yaaben deli olurum heee
habbitem su an krizlerdeyim kendi internet sirketimin vericini ölctüm adamlar kendi anlastigim gücüde veriyolar neden kaynaklaniyo anlayamiyorummm
krızını yerım ben senıngünaydın meleğimmaman bitanem kendine iyi bak sen bize lazımsın
siz gene kaçacanbonunla ne kaynatıyonuzziki gelmedim diee
gene kriz geliyo
Sağol bitanemmm,inşallah kuzum öksürüyor şimdilerde hapşurması geçti ama öksürüğü kaldı göğsüm acıyor artık öksürdükten sonra diyo bal yediriyorum her öksürükten sonra geçer inşallah canımmm teşekkür ederim bitanemmm...
he kuzum içtikten bi yarım saat sonra başlıyorcanim hayalotum benim...bende olsam ne yazacagimi bilemezdim kuzum benim..bildigin gibi beni bunada sabradiyorumm....bu gün rüyama bile hamileliklerde yasadigiim girmis..
ahretligim progesteron öyle yapar yaw..ben wc gittigimde kac kere basim döndü kapiyi bulamamistim kafayi duvara bilem carptigim olmustur ..sarhos gibi olursunn..ne zamana kadar icecen bi ay boyunca süreklimi..bide kac ögün aliyosun..bari ikisini birden gece yatarken ayni anda al yaw..
hayalotum ben baktim mesaj kutumda bosluk var hepsi temizbende alalal ne cabuk doldu dün bosalttim dedimm
yaw mesajini anlayamadim kendime diyosun banami cöplügü temizle diyeeeee:44::44::44::44::44::44::44::44:
cok sayfa fln acikmi yasakhayalim ondan olabilir :26:
krızını yerım ben senın
he kuzum içtikten bi yarım saat sonra başlıyorgünde 3 kez dedi sabah öğle akşam 10 gün kullancan dedi saat olarak 12 6 12 içiyom benim sabahım anca 12 oluyo da
canbonum dun degıl ondan oncekı gun mesaj yazıyodum cevabına ama mesaj koton dolu dedıydıbende sılmedın sandım topıge bısey yazmayınca oyuzden tekrar çöplüklerini tola dedım hamarat canbonum benım
gollcüüüü loorimmmm nassın teyzoşumla bakem
gollcüüüü loorimmmm nassın teyzoşumla bakem
yaw anladim simdik bende alalala mesajda gizli bi sifre varda benmi anlayamadim dedimm
cok sayfa fln acikmi yasakhayalim ondan olabilir :26:
hosgeldin canimmiyiyiz teyzesi bugun bi sikintimiz yok Allaha sukurr
sen nasilsin?
loorim atti gölü bi golde senden bekliyoz bu ayyyydisari vurma tam kale ici olcek tammammmmmmmiiiii kalecinin kucaginada atma
şifre yok canbonum mesajda sade ve sadece duygucuklarım mevcut
beni golu attim tribune selam bile verdimm
hadi hayalotum bunu yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?