- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.941
Evet ama çubuk kramer iyi gelmiyor yaa hafif olunca bastırıyor galıba çıksa çok rahatımevt onu düşününce zatii normale dönüyorum
ben biraz çıkım başım döncek yine biraz dinlenim gelirim yine
öpüyorum ikinizide
çabuk atlatırsın inşallah papomkaçakcanbonum iyisayılır iyi olcak inşallah şimdi çıktı oda eşine yemek hazırlayıp gelcek yine
kuzum nasılsın karşılaşamıyoruz hiççgeçmişe bakmadın sanırım yazdım sana çok üzüldüm bitanemm ikizlerine Rabbim büyük gülüm olacak inşş
Yasağım nasıl ben hiç denk gelemiyorum ona.morali iyi mi bebişleri duyduktan sonra:26:Rabbım ona sabır versin onun kii de ayrı zor
okudum kuzummmgördünmü yazdiklarimi ahretligimm ikizmis malesefffsaol bitanem alllah razi olsun ben senin mesajini görmemistim selencelkim gecmisi okuyamamistim kuzum benimm
rabbim sizinkileri size bagislar insalahhhh
gördünmü yazdiklarimi ahretligimm ikizmis malesefffsaol bitanem alllah razi olsun ben senin mesajini görmemistim selencelkim gecmisi okuyamamistim kuzum benimm
rabbim sizinkileri size bagislar insalahhhh
saol papom iyi olmaya calisiyom bendeyoksa kafayi yerdimm rabbim sizinkileri kucaginiza almayi nasip eder insalahhh
llorim 10 dk sonra yanindayimmmmmm engele takildimm
cnm peki şuan çalışmalar devam ediyomu yoksa beklemdemisiniz
okudum kuzummmsen çok güçlüsünn bunlarda geçicek bitanemmm
Rabbim büyükk bitanemm o bebiş gelip sana sıksıkı tutunacak sen üçüz istiyodun sanırımm bakarsın üçüz olur
cnm bende çok üzüldüm.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı evlat nasip eder inş.
Rabbim gönlüne göre versinn canım benimmmyaw 3 üzü hayalotum istiyoooo..10 uzdan israrlarim sonucu 3 üze düsürdük....yaw ben bitanesi kalsin onada raziyimmm
llorim 10 dk sonra yanindayimmmmmm engele takildimm
cnm beni görmüyomu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?