Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çabuk atlatırsın inşallah papomkaçakcanbonum iyisayılır iyi olcak inşallah şimdi çıktı oda eşine yemek hazırlayıp gelcek yine

Sen nasılsın peki yeni Dr iyi demiştin galiba inş sende bu ay bebeğîne kavuşursun canım bu topik uğurlu ben geldiğim ay hamile kaldım

kuzum nasılsın karşılaşamıyoruz hiçç geçmişe bakmadın sanırım yazdım sana çok üzüldüm bitanemm ikizlerine Rabbim büyük gülüm olacak inşş

kuzum nasılsın karşılaşamıyoruz hiçç geçmişe bakmadın sanırım yazdım sana çok üzüldüm bitanemm ikizlerine Rabbim büyük gülüm olacak inşş

gördünmü yazdiklarimi ahretligimm ikizmis malesefff saol bitanem alllah razi olsun ben senin mesajini görmemistim selencelkim gecmisi okuyamamistim kuzum benimm

rabbim sizinkileri size bagislar insalahhhh

Yasağım nasıl ben hiç denk gelemiyorum ona.morali iyi mi bebişleri duyduktan sonra:26:Rabbım ona sabır versin onun kii de ayrı zor

saol papom iyi olmaya calisiyom bendeyoksa kafayi yerdimmrabbim sizinkileri kucaginiza almayi nasip eder insalahhh

gördünmü yazdiklarimi ahretligimm ikizmis malesefff saol bitanem alllah razi olsun ben senin mesajini görmemistim selencelkim gecmisi okuyamamistim kuzum benimm

rabbim sizinkileri size bagislar insalahhhh
okudum kuzummm sen çok güçlüsünn bunlarda geçicek bitanemmm
Rabbim büyükk bitanemm o bebiş gelip sana sıksıkı tutunacak sen üçüz istiyodun sanırımm bakarsın üçüz olur

okudum kuzummm sen çok güçlüsünn bunlarda geçicek bitanemmm
Rabbim büyükk bitanemm o bebiş gelip sana sıksıkı tutunacak sen üçüz istiyodun sanırımm bakarsın üçüz olur

yaw 3 üzü hayalotum istiyoooo..10 uzdan israrlarim sonucu 3 üze düsürdük....yaw ben bitanesi kalsin onada raziyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…