- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.061
basim donmeye baskladi git gel git gel dusundum lazimlik isinide hic fena fikir degill
habbitem sen onlinemiydin ben görmemistim yosam gelirdim burayaaahosgeldinn hayalotum toplama kampina getirdi biziii
iyi fikir habıbtesana hedıye alabılırım yada hasta bezlerı var kızçem ondan tak oldugun yerde sal gıtsın
arkadaşlar benım bugun 4 gun adetım gecikti.mıratech gebelik testini yaptım ılk 2 dk bekledım negatif çıktı sonra yok deyip çöpe attım.3 saat sonra aklıma geldi bi bakayım dedim silik çizgi çıkmış napmam lazım sonucu dikkate almam gerekir mi.böyle olupta hamile olan var mı
arkadaşlar benım bugun 4 gun adetım gecikti.mıratech gebelik testini yaptım ılk 2 dk bekledım negatif çıktı sonra yok deyip çöpe attım.3 saat sonra aklıma geldi bi bakayım dedim silik çizgi çıkmış napmam lazım sonucu dikkate almam gerekir mi.böyle olupta hamile olan var mı
hayalotum habbite alpinim beni baska topikte gördü yasakhayalim artik burdamisinnnnn diyooo
hayalotum bizi bekliyo sende gel dedimmm
Pesindeyim bırakmam seni başka topiklerehayalotummmmmmmm loriiiiiimmmmmmmmmm nasılsiniz bu kacakhayali yakaldimmmmn başka yerdeydi
sinip sinmemek değil de ben eğer hamile değilsem neden silik çizgi çıkar öyle değil miTatlimmmmm istersen tekrar yap eğer icine sinmediyse yarın kan testi yaptir çıkar inşallah hamilesindir
Pesindeyim bırakmam seni başka topiklerehayalotummmmmmmm loriiiiiimmmmmmmmmm nasılsiniz bu kacakhayali yakaldimmmmn başka yerdeydi
buraya ilk önce bi bakarim kimseyi bulamazsam baska kucaklara giderim haberiniz olsunn
gurbetkızçem hoşgeldinnnya ilhannazım gorunmuyo bu arada bıyeremı gıdıcektı:44::44:
Lorimmmmm hamileliğin ilk aylarında sürekli wc ye gidersin hata tüm gunün orada gecercissimi yapıtım cisimiii yapiyommm popom kuru kalıyorlar MOLFİx
evet canim bi yere gitcekti ama nereye gidicekti hatirlamiyorum :26:
he iyi kara kayıp olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?