Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bbeeenn gellldiiiimmmmm
canlarım naber nasılsınızzz
bugün ev,imize döndük çok şükür bundan böyle buralardayımm
yorgunluktan ölüyor olsam da topiğe bakmadan uyumak istemedim
loorimmmmmmm ve klnımmmmm çooooook sevimdim canlarımmmmm ayy darısı başımıza inşş bu ay çalışamadık artık önümüzdeki maçlara bakcaz
hayalotumaaa ve yasakhayalime de ayrıca çoooooooook teşekkür ederimmmm... topikten uzak kalmış olmama rağmen beni yalnız bırakmadılaarrr

ayy ikinizde neka güzel isimler secmissinizzzzz...

bende nasip olursa kiza azra erkege emir ismini koymayi düsünüyodum hepppp..

cok sagoll tatlimmm darisi basiniza insallah

yerim seni hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn medddcezirimmmmmmmmmmmyaw vallaa cok özlemistimmmmmmyenimi geldiniz canim benimmm......iyice dinlen sen sonra sohbet ederiz ozamannnnnn

hoşgeşdinnn canım nasılsın allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallahh

Selam kizlar sagol loori hayalot yasakcim ins rabbim hepinize nasip etsin
Kln de hamismis masallah
Benim dualar ben gitmeden kabul olmus

meddcezırım sen sogol bıtanem hoşgeldın yuvana
bıraz cıkıyorum canlarım kotu hıssedıyorum kendımı gelebılırsem gelırım gelırım yoksa yarın konusuruz artık.meddcezırım çok özlemişim senı kuzum yarın gorusuruz ınsallahbol sohbetler sızlere ıyıgeceler opuyorum hpınızı

dikkat et kendine ii geceler canımmmmm

sanada iyi geceler hayalotummmmmhapin etkisi galiba demi hayalotumm:26:

Yasakhayalim yeni geldik sayılır kuzum, ölüyorum yorgunluktan tipim aynen böylee
hayalotumm bi ara uzun uzun yazışalım kuzum, leylek amcani yerim benn bu ara topiğimizde dolaşıyo yakında bize de gelecek inşş
kln ve loorim sağolun, inş hayırlısı ile nasip olur

canlarımmmm ben çok yorgun olduğumdan daha fazla kalmıycam, sizi çooooooooook seviyoruuummmmmm öptüümm

iyi geceler hayalotumm

yarinda yumoslar orta yerinden catlamis olsun insallah haber ver bizlerede

anladim canim meddcezirim yat dinlen iyi gecelerrr...

tıksınyorum herseyden hayallerim yarım yamalak sevmıyorum dunyayı sevmıyorum canımı aılem esım hıcbır zman yanımda olmadınız kalkmaya calıstım daha da dıbe ıtıkledınız gıdıyorum artık yoksunuz hıcbırınız nefret edıyorum sızden

Selam kizlar sagol loori hayalot yasakcim ins rabbim hepinize nasip etsin
Kln de hamismis masallah
Benim dualar ben gitmeden kabul olmus

insalalh suedammmmmmmne güzel manevi enerjini doldurdun geldinnnn rabbim herkese nasip etsin oralariii

rabbim dualarini kabul eder insalahhhh

beklenen bebekim kuzum benimmmmmmm :26:lütfen bi sakin ol bitanem...böyle hemen pes etme canim benim....valla hepimiz bi yazsak bitmek bilmeyen dertlerimiz var...onlar yoksa gel bizle paylas dinleriz elimizden geldigince destek oluruz canim benimmmm...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…