Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gördümki meddcezirim le suedam gelmişşş
Herkes iyidir inşallah canlarım.ben iyiyim.biraz kafa dinliyorum eşim evde yok.yarın akşam da kzıkıza dışarda takılıcaz.bu ara biraz keyfime bakmak istiyorum.anlam veremediğim bi sıkıntı var içimde.inşallah çabucak atarım üzerimden

bıktım daynamıyorum koca desen umursmaz aıle desen sorumsuz depresyona gırdım artık battıkca batıyorum bendekı dert kımsede yoktur varsada yanınızda bır el vardır artık canım cıksın dıye du edrr oldum

canım noldu ya neden bu kadar karamsar düşünüyosun.. Çıkacaktım tam yazını görünce dayanamadım, kuzum hepimizin zaman zaman dertleri sıkıntıları oluyo .. hayat işte, nedense sadece bizim başımızdaymış gibi düşünmekten de kendimizi alamıyoruz..Ama emin ol yalnız değilsin kuzum,herkesin hayatında bi takınm sorunları var.. hepimizin sınavı farklı işte,emninim üstesinden gelirsin lütfen kendine yüklenme bu kadar...

scorpionsum naber kuzummmmmmm çok özledim çookk.. senin neden için sıklıyo bol bol dua et bitanem hayırlara çıksın inşş

Aynen tatlımm çok özledimmmm.ne bilim kuzum yaa bu ara fenalardayım hayırlara çıksın inşallah.arada böyle olurum geçer.o yüzden fazla buralarda da değilim bu ara.ama aklım hep burada yinede

Canım bol ol dua et bak seni ancak dua ferahlatır.inan bu dünyanın derdi bitmez.ama hepsi bir sınav ve pes etmememiz lazım.derdimden büyük Allahım var de.Rabbine sığın tatlım isyankar olma ne olur.hayatta herşey bizler için ama zor günlerin sonunda ferahlık vardır elbet.gün doğmadan neler doğar derler

sende hos geldin scorpionsummmhayirdir inslalah öylesine bi sikintidir canim benimm

Son düzenleme:
hayirli olsun Loori... cok sevindimmmm. Insaallah cok rahat bir hamileleik gecirirsinnn ve hayirlisiyla dünyaya seker bir bebek etirirsinn. Darisi tüm umut ile bekleyen anne adaylarinin basina insalllahhh...

coook sagoll miamore darisi sizlerin basina insallahh

beklenen bebek canım çıkmak zorundayım ne olur üzme kendni
alpınımmmm gurbetkızımm suedam öpüyorum sizi de yarın bol bol görüşürüz inşş
burda olupta ismini yazmadığım birileri varsa onlara da slmlar net başında çok kalamayınca kesik kesik oldu kusura bakmayın
herkese iyi geceler

deme öyle beklenenim canim ciksin ne diyeyeri geldiginde hepimiz yalniziz..ben mesala ailemde üzülür diye her biseyimi paylasmiyorum kendim asmaya calisiyorumm....ne bilim illaki birileri sart degilki bize yardim etsin biz kendimizde biseyleri asmaliyizzz.....depresyondayim deyip kestirip atma... bi insan ben böyleyim derse osekil olur...bide ne bilim bi cicege kusa bile bakip ne güzel seylersiniz desen o bile sana bi kac dakikaligina bile huzur bulmana yardimci olurrrr...

Son düzenleme:
Ben geldiiiiim:)))Eşim maç özetlerini yorumlarını izliyo bende buraya geldiiiim:)))

Nasılsınız canlarımmm

Ben geldiiiiim:)))Eşim maç özetlerini yorumlarını izliyo bende buraya geldiiiim:)))

Nasılsınız canlarımmm

Mrb

bir yıl önce kistim wardı doktora gittim şuan bişeyin yok herseyin tertemiz dedi bebek istediğimizi söyledim we bana BERKO ZİNCO-C 15 MG vitamin mineral takviyesi we FOLBİOL 5MG tablet werdi acaba gercekten gebelik için faydası warmı çünkü herhangi bi tahlil yapmadı sadece ultrason yardımcı olursanız sewinirim

şekerlerim ben kaçıyorum.ya sabah ayağımı bulaşık makinesinin açık kapağına çarpmıştım çok acıdı ama salak gibi ne ilac sürdüm ne buz koydum.şişmiş biraz yürürken de acıyo bıraz buz koyayım uzatıp. Tam da üst kısmı ayakkabı da başıma dert açmaz inşallah. Hepinizi çok öpüyorum.Allaha emanet olun kızçelerim

Mrb

bir yıl önce kistim wardı doktora gittim şuan bişeyin yok herseyin tertemiz dedi bebek istediğimizi söyledim we bana BERKO ZİNCO-C 15 MG vitamin mineral takviyesi we FOLBİOL 5MG tablet werdi acaba gercekten gebelik için faydası warmı çünkü herhangi bi tahlil yapmadı sadece ultrason yardımcı olursanız sewinirim

canimmm cok dikkat et kendine insallah gecer opuyorum seni iyi geceler

canimm oncelikle gecmis olsun kistlerden kurtulmussun ben sadece gecen ay folik asit kullanmaya basladim ve bu ay hamileyim bilmiyorum onunlada alakasi varmi bide sogan kuru yapmistim

insallah sende biran once kavusursusn

Birtanesinin folik asit olduğunu biliorum diğeride sanırım vitamin bence sadece sen bebek istediğin için önden hazırlık olması için vermiş,genelde dr lar gebelik düşünen bayanlara folik asit başlamasını öneriyor bir ara bende içiyordum bıraktım,tekrar başlayayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…