- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.141
bıktım daynamıyorum koca desen umursmaz aıle desen sorumsuz depresyona gırdım artık battıkca batıyorum bendekı dert kımsede yoktur varsada yanınızda bır el vardır artık canım cıksın dıye du edrr oldum
Gördümki meddcezirim le suedam gelmişşş
Herkes iyidir inşallah canlarım.ben iyiyim.biraz kafa dinliyorum eşim evde yok.yarın akşam da kzıkıza dışarda takılıcaz.bu ara biraz keyfime bakmak istiyorum.anlam veremediğim bi sıkıntı var içimde.inşallah çabucak atarım üzerimden
canım noldu ya neden bu kadar karamsar düşünüyosun.. Çıkacaktım tam yazını görünce dayanamadım, kuzum hepimizin zaman zaman dertleri sıkıntıları oluyo .. hayat işte, nedense sadece bizim başımızdaymış gibi düşünmekten de kendimizi alamıyoruz..Ama emin ol yalnız değilsin kuzum,herkesin hayatında bi takınm sorunları var.. hepimizin sınavı farklı işte,emninim üstesinden gelirsin lütfen kendine yüklenme bu kadar...
scorpionsum naber kuzummmmmmm çok özledim çookk.. senin neden için sıklıyobol bol dua et bitanem hayırlara çıksın inşş
bıktım daynamıyorum koca desen umursmaz aıle desen sorumsuz depresyona gırdım artık battıkca batıyorum bendekı dert kımsede yoktur varsada yanınızda bır el vardır artık canım cıksın dıye du edrr oldum
cok sagoll tatlimmm darisi basiniza insallah
Gördümki meddcezirim le suedam gelmişşş
Herkes iyidir inşallah canlarım.ben iyiyim.biraz kafa dinliyorum eşim evde yok.yarın akşam da kzıkıza dışarda takılıcaz.bu ara biraz keyfime bakmak istiyorum.anlam veremediğim bi sıkıntı var içimde.inşallah çabucak atarım üzerimden
hayirli olsun Loori... cok sevindimmmm. Insaallah cok rahat bir hamileleik gecirirsinnn ve hayirlisiyla dünyaya seker bir bebek etirirsinn. Darisi tüm umut ile bekleyen anne adaylarinin basina insalllahhh...
Hoşbuldum tatlımm.ne bilim öylesine geçici bi durum sanıyorm ben dee:26:sende hos geldin scorpionsummmhayirdir inslalah öylesine bi sikintidir canim benimm
Hoşbuldum loorimmm. Elma çekirdeğini sevsinler seninnnscorpimmmmmmmmm hosgeldinnnnn
Ben geldiiiiim:)))Eşim maç özetlerini yorumlarını izliyo bende buraya geldiiiim:)))
Nasılsınız canlarımmm
Ben geldiiiiim:)))Eşim maç özetlerini yorumlarını izliyo bende buraya geldiiiim:)))
Nasılsınız canlarımmm
şekerlerim ben kaçıyorum.ya sabah ayağımı bulaşık makinesinin açık kapağına çarpmıştım çok acıdı ama salak gibi ne ilac sürdüm ne buz koydum.şişmiş biraz yürürken de acıyo bıraz buz koyayım uzatıp. Tam da üst kısmı ayakkabı da başıma dert açmaz inşallah. Hepinizi çok öpüyorum.Allaha emanet olun kızçelerim
Mrb
bir yıl önce kistim wardı doktora gittim şuan bişeyin yok herseyin tertemiz dedi bebek istediğimizi söyledim we bana BERKO ZİNCO-C 15 MG vitamin mineral takviyesi we FOLBİOL 5MG tablet werdi acaba gercekten gebelik için faydası warmı çünkü herhangi bi tahlil yapmadı sadece ultrason yardımcı olursanız sewinirim
Mrb
bir yıl önce kistim wardı doktora gittim şuan bişeyin yok herseyin tertemiz dedi bebek istediğimizi söyledim we bana BERKO ZİNCO-C 15 MG vitamin mineral takviyesi we FOLBİOL 5MG tablet werdi acaba gercekten gebelik için faydası warmı çünkü herhangi bi tahlil yapmadı sadece ultrason yardımcı olursanız sewinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?