- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.161
canimm oncelikle gecmis olsun kistlerden kurtulmussun ben sadece gecen ay folik asit kullanmaya basladim ve bu ay hamileyim bilmiyorum onunlada alakasi varmi bide sogan kuru yapmistim
insallah sende biran once kavusursusn
hosgeldin hancegim nerelerdesin
şekerlerim ben kaçıyorum.ya sabah ayağımı bulaşık makinesinin açık kapağına çarpmıştım çok acıdı ama salak gibi ne ilac sürdüm ne buz koydum.şişmiş biraz yürürken de acıyo bıraz buz koyayım uzatıp. Tam da üst kısmı ayakkabı da başıma dert açmaz inşallah. Hepinizi çok öpüyorum.Allaha emanet olun kızçelerim
teşekkr ederm inş olur da sogan kürünü nasıl yaptın
ben açıkcası yan etkisi falan olur diye cekiniyorum ilaçlarla birlikte
Eşim gripte bebeğim onunla ilgileniyordum çorba,ilaç,bitki çayı hazırladım.Bi kahvaltı yaptı bugün yattı yine terlettim onu biraz şükür şimdi iyi Allaha şükür...Evdeydim ama gelemedim buraya siz neler yaptınız?Güzel haberler varmı???
yok canim hic bi yan etkisi olmaz
sogan kuru: 1 tane orta boy sogani 4 e boluyosun 2 su bardagi klorsuz suda kaynatiyosun suzup ilik olunca iciyosun sabah aksam.. sabah ac karnina iciyosun 15 gun boyunca ve adetten 1 hafta sonra basliyosun...
insallah faydasini gorursusnnn.. bizede haber ver
şekerlerim ben kaçıyorum.ya sabah ayağımı bulaşık makinesinin açık kapağına çarpmıştım çok acıdı ama salak gibi ne ilac sürdüm ne buz koydum.şişmiş biraz yürürken de acıyo bıraz buz koyayım uzatıp. Tam da üst kısmı ayakkabı da başıma dert açmaz inşallah. Hepinizi çok öpüyorum.Allaha emanet olun kızçelerim
denicem teşekkr ederm weririm haber :)
peki bu klorsuz su demişin de onu nasıl yapcazzzzzzz
canimmm iyi yaptinn terleme iyi gelirr... bizde napalim bebegim ayni bildigin gibi
battan varmi bi haber
rica ederim canimm hadi bakalimm
Yok hala bi kıpırtı:))))
da bu klorsuz su nasıl oluyo onu nasıl ayarlıcazzz
hazır su ile yapsam
da bu klorsuz su nasıl oluyo onu nasıl ayarlıcazzz
hazır su ile yapsam
onu kullan istee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?