Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende bilmiyorum canim ama oyle herhalde ilk kontrolum kan fln alicaklarmis ama 12 de cagirdilar oglen ben o zamana kadar nasil ac durucam:26:

bitanem en iyisi perşembe geç yat, sabah geç uyanır hemen hastaneye gidersin.. daha acıkmaya başlamadan hastanede işin biter

bi süre gitmek istemiyorum kuzum ya bugün fena sinirlendim.ya şimdi yumurta milimine baktımda zaten son gittiğimde yumurtam 28mm miş.bugün gittiğimde 27mm düşmüş.geçen ayki sağ tarafımda olan kistim de 27 mm onsan önceki aykide 27mm bi öncekide 27 mm :44:baktıkça araştırdıkça beynim sulandı ya:26:sol tarfı yok sayıyorum pkodan dolayı ama bu sağ taraftaki kist ve yumurta ilişkisini çözemiyorum bi türlü.:44:canbonum aylar önceki yumurtamda 28mmde kist olmuştu demekki benim yumurtam 3 günlük bi süreç .bundan sonraki adetlerim yıne 31 günde bir olursa eğer ki son 4 aydır bu şekil demekki ben ayın 4ünde yumurtluyorum ve engeç ayın 6sında çatlatma iğnemin olması lazım:26:ama ben bunları bi doktora nasıl anlatacağımı bılmıyorum ve benı anlayan bı doktor cıkacakmı
bugün ne war ne yok
hoşgeldın canım
ben senın göbişini yerim maşallah
slmm naber nasılsınız canlarımm

meddeczerım hoşgeldın bıtanemnasılsın

slm kızlar napıyonuz bakayım

hoşgeldin bitanemmm, ben telefon trafiğinden yetişemiyorum topiğe yaaa... sen napıyosun kuzum, oyy teyzoşum büyümüş iyiceee

hoşbulduk kuzum daaa noldu yaaa neden moralin bozuldu bitanem beniimmm ya bu dr.lara bazen çok kızıyorum ben.. tamam işlerine saygım var da ah bi de bizim psikolojimizi düşünerek yaklaşsalar olayaa.. söylediklerimizi dikkate alsalar nolur sankiii... kuzumm git sen açık açık bi kez daha konuş ya da değiştir dr.unu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…