Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

haklısın kızçem 2 gün beklesinler yinede
yaw benımde su yumurtacıklar catlayaydı hergun test yapardım azcık örnek alın beni aalaaala
neka cok yaparsanız okdar cok bebişiniz olur inşallah

bak sen düşüyom demiyodayaw senın nete noldu canbonum bı onlınesın bı degılsın kaçma bıyere gozumun onunde duracan seneee çöp temizle diye kendını parçaladın hanı bişey yazmamısınki

yaw bide ben anlasammmmm doru düsüyom galiba bidaha nutella ne yemiycemmm delirtti bu nutella resmi beniikizdim dünden sonra yazmiycam iste..dün uzun uzun yazdim bi baktim hayalotun kutusu dolu diyo..eyvahh gitti yazdiklarim dedimmsimdikte hepsini unuttum ne yazacam alalalalallalalaaaa

Son düzenleme:

hadi yaaa 1. sınıfta böyle olmamalı kuzum.. annen öğretmeniyle ne yaşadı ki bitanem.. kuzumm öyle okula gitmememzlik yapmasın valla 1. sınıfta bir koparsa bi daha toparlayamazsınız, hiç gitmek istemez.. neticede oyun çağında, okulda yaptıkları pek ilgisini çekmiyo olabilir.. ama ne olursa olsun okula devam konusunda taviz vermeyin olur muu

haklısın kızçem 2 gün beklesinler yinede
yaw benımde su yumurtacıklar catlayaydı hergun test yapardım azcık örnek alın beni aalaaala
neka cok yaparsanız okdar cok bebişiniz olur inşallah

yaw valla eger pko yoksa regle bi gün kala bile cikarrrr silikte olsa..ama pko varsa onu bilememmm belki gec döllenme olabilirrrrr hemen cikmaya bilirrrrrr

loori iki gun daha bekle dedi ama bilemiyom bide eşime sürpriz olsun istiyorum tabi varsa ole bişey :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

tam sevgililer günü hediyesi olur.düşünsene akşam yemekte önüne tabağın içine bebiş ayakkabısı koyuyosun.ayyy ne romantik adamın kalbine inerdi heral

yasakhayl sen nasılsın durumlar nasıl hep beni konustuk biraz da sen anlat

aynurummm bendede durumlar iyi degill5 hafta önce kaybettigim bebeklerim tek yumurta ikizleriymisss...sonucta hastalik yada kromozom bozuklugu cikmadi yani yine pihtilasmadan olmus galiba.....hamile kaliyorum kaybediyorummmmsimdi ise düsünmüyorumm..tekrar martta arastirmalara basliycammmmm......rabbimden sifa istiyorumm dua ediyorumm bende durumlar böyleee:26::26::26::26:

tam sevgililer günü hediyesi olur.düşünsene akşam yemekte önüne tabağın içine bebiş ayakkabısı koyuyosun.ayyy ne romantik adamın kalbine inerdi heral

ayy şimdi bile gözlerim yaşardı anca salya sümük aglarız umarım ole yapacak sürprizler yapacak nedenimiz olur yani insallah bebiş vardır:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…