Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

değiştirdim canbonum bu gittiğim farklı bi doktordu oda hepten sinirlerimi bozdu zaten.
biraz rahatlıyım bu ay bi sakinleşim bu aradada iyi bi doktor araştırım da bakalım hayırlısı olsun artık
ee boşver şimdi sen beni sen neler yaptın anlat bakalım canbonum

inş iyiş bi dr.a denk gelirsin bebeğimmmmmmm
ben de napim okulun ilk gününün sarhoşluğu içindeyim.. Miniklerim beni 100 kadar özlemişler( en son öğrendikleri sayı 100 de ) akşama kadar sarılıp durduk... yaptıkları ne varsa anlatıp durdular, tabii çeneleri de hiiç durmayınca kafa beyin kalmadıı

bende bilmiyorum canim ama oyle herhalde ilk kontrolum kan fln alicaklarmis ama 12 de cagirdilar oglen ben o zamana kadar nasil ac durucam:26:

yaw niye ac gidiyosunki.sana hormon testi yapmayacaklarki..kani bhcg bakmak icin bide kan grubun ne belirlenecek mutter pass icin anti körper test yapacaklar onun icin kan aliyolar .ben hic ac kan vermedim bunlar icin sana acmi gel dediler kendinmi böyle düsündün habibtemmm

Son düzenleme:

inşallah canbonum
yirim ben onları ya benim kardeşimde okula gıtmemıs bugun.tatıl az gelmiş.annemle oturup bırlıkte karar vermısler ve bugun onun ıcın okula gıtmeme kararı almışlarnapcaz bu cocugu bılmıyorum.annemın ogretmenıyle yasadıgı sorunlar var ve bızım yaramaz cok zekı oldugu halde okumaya pek nıyetı yok.karneyı bı gorsen sankı lıseye gıden bı cocugun karnesı gıbı.öğretmenleri de pek anlayışlı değil bizimkiside soguk duruyo öğretmenıne karşı normal olarak.butun sınıf dokulmuslersınıf degıstırcektı annem ama ufaklıkla bugun konusmuslar ve ıstememıs nolcak nasıl yapcaklar valla hıc bılmıyorum meddcezırım

öyle kuzum zorla test yaptırıyo canbon

yaw hayalotum simdik haksizmiyimm günleri gelmis yada gecmisss yaw yapin ne korkuyosunuz korkunun biseye faydasimi var..yoksada napalim reglin gelmesi beklenilirrr.bekleyince yada korkunca bebek mi konacakkk rahim icinee..olsa zaten cikar cift cizgi..süle bakemm haksizmiyimmmmmm

yaw zaten zor giriyomm

asetonla sohbet ediyodunuzzzz bende siz ede durun söyle bi dolanim demistimmm

bak sen düşüyom demiyodayaw senın nete noldu canbonum bı onlınesın bı degılsın kaçma bıyere gozumun onunde duracan seneee çöp temizle diye kendını parçaladın hanı bişey yazmamısınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…