- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.561
sıkma canını Allah büyüktür.rabbim ne eylerse güzel eyler.hiç beklemediğin bi an sana bahsedecektir yeter ki umutsuz olma ona sığın
yok kuzum rabbim başka dert vermesin bunada şükür nediyeyimrabbime sığınıyorum başka elimizden ne gelir
hoşgeldin bitanemmm, ben telefon trafiğinden yetişemiyorum topiğe yaaa... sen napıyosun kuzum, oyy teyzoşum büyümüş iyiceee
hoşbulduk kuzum daaa noldu yaaa neden moralin bozuldu bitanem beniimmmya bu dr.lara bazen çok kızıyorum ben.. tamam işlerine saygım var da ah bi de bizim psikolojimizi düşünerek yaklaşsalar olayaa.. söylediklerimizi dikkate alsalar nolur sankiii... kuzumm git sen açık açık bi kez daha konuş ya da değiştir dr.unu:44:
ee varmı başka hamiş haberleri gecmişi okuyamadım baya yazmışlar
kız ne gezınıyon alaala
en son klnim loorım selencelkım
sıradakı ler var ama test sonucları bellı degıl daha
biide kaçakcanbonumun baskıları sonuncunda son 24 saat ıcınde aynuurumun yapması gerek
değiştirdim canbonum bu gittiğim farklı bi doktordu oda hepten sinirlerimi bozdu zaten.
biraz rahatlıyım bu ay bi sakinleşim bu aradada iyi bi doktor araştırım da bakalım hayırlısı olsun artık
ee boşver şimdi sen beni sen neler yaptın anlat bakalım canbonum
bende bilmiyorum canim ama oyle herhaldeilk kontrolum kan fln alicaklarmis ama 12 de cagirdilar oglen ben o zamana kadar nasil ac durucam:26:
bu baskılarda olmasa negatifi görmemek için kimsenin test yapacağı yok
canim sogan kuru yapiyomussun yap insallah faydasini gorursun bende gecen ay yapmistim
öyle kuzumzorla test yaptırıyo canbon
kız ne gezınıyon alaala
inş iyiş bi dr.a denk gelirsin bebeğimmmmmmm
ben de napim okulun ilk gününün sarhoşluğu içindeyim.. Miniklerim beni 100 kadar özlemişler( en son öğrendikleri sayı 100 de) akşama kadar sarılıp durduk... yaptıkları ne varsa anlatıp durdular, tabii çeneleri de hiiç durmayınca kafa beyin kalmadıı
merak ediyor insan baskıları çok görmemek lazım..çünkü her hamiş haberi insanı biraz daha motive ediyor
evet kuzum ben kendı adıma vallahı sızlerı gordukçe dertlerımı unutuyorum
cedric aynuuuruummmmmmm nasida gördün yazimiii
kiz test yapana kadar edecemmm lafiniii
öyle kuzumzorla test yaptırıyo canbon
yaw zaten zor giriyomm
asetonla sohbet ediyodunuzzzzbende siz ede durun söyle bi dolanim demistimmm
canım benim eğer birazda olsa faydamız dokunuyosa ne mutlu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?