- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.601
inşallah canım bu sefer beni bırakıp gştmez
hadi yaaa 1. sınıfta böyle olmamalı kuzum.. annen öğretmeniyle ne yaşadı ki bitanem.. kuzumm öyle okula gitmememzlik yapmasın valla 1. sınıfta bir koparsa bi daha toparlayamazsınız, hiç gitmek istemez.. neticede oyun çağında, okulda yaptıkları pek ilgisini çekmiyo olabilir.. ama ne olursa olsun okula devam konusunda taviz vermeyin olur muu
canbonum ılk zmanlar annem ılk derse yetıstıremıyordu öğlencı oldugu halde.çünkü annem çalışıyo ayrıyetten babamın ızgara üzerine yeri var sabah kadın oraya gıdıyo eve gelıyo dükkana yemek eve yemek derken kardesımı gıydır kavaltı ver osıra babama yemeklerı yetıstır derken cocuk 5 10dakka okula gec kalıyodu.annemde ogretmene demıskı ya benım boyle bı sorunum var arasıra bu sekıl oluyo kusura bakmayın dıye.mudure cıkmam gerekıyosa orayada gıdıyım demıs öğretmen basmıs yaygarayıben senın cocugunla ugrasamam dersımı bolemem dıye annemde aglamıs okulda tabı bu davranısı sınıfın orta yerınde yapmıs.kardesımde busefer gıtmek ıstemıyo ders calısmıyo.onun sonrasında cocuga kıl gıttı .bıde velılerde sıkayetcı gunde 6 sayfa odev verıyomus ayrıyetten okumalar falan bıde matematıkte okulun acıldıgı ılk aydı sanırım toplamaya cıkarmaya gecmıslerdı.kardesıme demıskı 12 den 6yı cıkar.oda anaokulunda gecen sene kelebek saymıslar 6 kelebek demıs ortada kelebek yokkenn yavrum öğretmende sanırım gıcık oldu demıskı madem bılıyon 18 den 9 cıkar bılmıyorum demıs bızımkı ogretmende demıskı gerızekalı bılme neyı bılıyonuz demıs.annem kıl oldu ordanda tartıstılar hatta yıne işte oyle dedım bu cocuk bu donem yapamassa al okuldan ama bızımkısı ıstemıyor sımdıde.suan matemetıkte çarpma goruyolar 1 sınıf .harflerı bıtırmek uzereler özet çıkarıyolar ama.hayat bılgısındende dergıden yapıyolar ne işlediklerini bilmiyorum ama karne notları matematık 2 türkçe 2 hayat 4 dıgerlerı 5 kardesım dıye demıyorum cocukta asırı bı zeka var ama ogretmendenmı yada derslerdenmı cozemedık.evde baskı dayak hıcbısey yok el bebek gul bebek. vallahı bulamadık bı cozum .
aynurummm bendede durumlar iyi degill5 hafta önce kaybettigim bebeklerim tek yumurta ikizleriymisss...sonucta hastalik yada kromozom bozuklugu cikmadi yani yine pihtilasmadan olmus galiba.....hamile kaliyorum kaybediyorummmm simdi ise düsünmüyorumm..tekrar martta arastirmalara basliycammmmm......rabbimden sifa istiyorumm dua ediyorumm bende durumlar böyleee:26::26::26::26:
inşallah yasakhayalim inşallah hepimiz hamileyizdir
slm kızlar herkese....ben oldum inşallah sen olmassın canım hamilesindir bebeğin seninledir inşallah
anladım canım rabbim sana sabır versin inşallah bugunlerini unutturacak mutluluklar tattırsın. seni gormedm tanımıyorum ama cok samimimisin samimiyetine güveniyorum ve dua editorum hep. inşallah istedgn vakit Allah yardımına kossun kucagn bebeklerle dolsun emiii
canbonlarım ben cıkıyorum misafır gelıyo
poffffffff bugunde hıc cekemem ama 5dakkaya gelırler .gıttıklerı zaman gelırım artıkın opuyorum kızçelrimiyi sohbetler sızlere
allah razi olsun aynurummrabbim inslalah hepimizin kucagini doldursunn kuzum benim..
canbonum ılk zmanlar annem ılk derse yetıstıremıyordu öğlencı oldugu halde.çünkü annem çalışıyo ayrıyetten babamın ızgara üzerine yeri var sabah kadın oraya gıdıyo eve gelıyo dükkana yemek eve yemek derken kardesımı gıydır kavaltı ver osıra babama yemeklerı yetıstır derken cocuk 5 10dakka okula gec kalıyodu.annemde ogretmene demıskı ya benım boyle bı sorunum var arasıra bu sekıl oluyo kusura bakmayın dıye.mudure cıkmam gerekıyosa orayada gıdıyım demıs öğretmen basmıs yaygarayıben senın cocugunla ugrasamam dersımı bolemem dıye annemde aglamıs okulda tabı bu davranısı sınıfın orta yerınde yapmıs.kardesımde busefer gıtmek ıstemıyo ders calısmıyo.onun sonrasında cocuga kıl gıttı .bıde velılerde sıkayetcı gunde 6 sayfa odev verıyomus ayrıyetten okumalar falan bıde matematıkte okulun acıldıgı ılk aydı sanırım toplamaya cıkarmaya gecmıslerdı.kardesıme demıskı 12 den 6yı cıkar.oda anaokulunda gecen sene kelebek saymıslar 6 kelebek demıs ortada kelebek yokkenn yavrum öğretmende sanırım gıcık oldu demıskı madem bılıyon 18 den 9 cıkar bılmıyorum demıs bızımkı ogretmende demıskı gerızekalı bılme neyı bılıyonuz demıs.annem kıl oldu ordanda tartıstılar hatta yıne işte oyle dedım bu cocuk bu donem yapamassa al okuldan ama bızımkısı ıstemıyor sımdıde.suan matemetıkte çarpma goruyolar 1 sınıf .harflerı bıtırmek uzereler özet çıkarıyolar ama.hayat bılgısındende dergıden yapıyolar ne işlediklerini bilmiyorum ama karne notları matematık 2 türkçe 2 hayat 4 dıgerlerı 5 kardesım dıye demıyorum cocukta asırı bı zeka var ama ogretmendenmı yada derslerdenmı cozemedık.evde baskı dayak hıcbısey yok el bebek gul bebek. vallahı bulamadık bı cozum .
yaw niye ac gidiyosunki.sana hormon testi yapmayacaklarki.. kani bhcg bakmak icin bide kan grubun ne belirlenecek mutter pass icin anti körper test yapacaklar onun icin kan aliyolar .ben hic ac kan vermedim bunlar icin sana acmi gel dediler kendinmi böyle düsündün habibtemmm
yaw ben sogan kürünü aynura degil esilaya anlattimmmm karistirdinn
loori iki gun daha bekle dedi ama bilemiyom bide eşime sürpriz olsun istiyorum tabi varsa ole bişey :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canlarımm ben kaçtıımmmmm
hepinizii çook seviyorummm öptüüm
canım noldu ilhannaza merak edıyorum bende bişeymi var topiğe hiç gelmedi:26:
hoşgeldın umudum kutuyu temizledim şimdi atabılırsınbuaralar cok tembelim de
hoşgeldın aynurum
hoşbulduk canbonumyaw nerden cıktı bu nutella ıkı sattır 5 sayfa okuyamadım çöplerimide temızledım geldım canbonum
canlarımm ben kaçtıımmmmm
hepinizii çook seviyorummm öptüüm
habibte yasakhayalim esim bugun isten aradi banada oyle demistim simdi soruyorum ac gel demedi diyo bu adam tam dayaklik
habibtem kafami kaldi aynurum bu ay olmaz insallah adet ama olursa onu yapsin fenami dedim ben bas bas bagiriyorum valla
aynurum ben 3.gunumde yaptim ve koyu cizgileri gordum o yuzden bekle diyorum insallah sende gorursun hayatim
iyi geceler medcezirim kolay gelsin yarin icin
hayalotum seni alinti yapmayi unuttum ben oyle drlara ne diyim ya deli edicekler beni buradabekle bencede hayalotum bu doktorlar adami deli ederler derdimiz var anlasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?