- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.781
canım şöyle söyliyiyim benim 2 ay yumurtlama takibim yapılmıştı
bu ay gitmemiştim 3.günü yani tedavi yoktu ne kaybederim dedim yaptım
ama bi sitede hem soğan suyu hem tadavi yapan bi arkadaşın
hamile kaldığını okudumuştum
inşalllllllllahh normal olurrrr
loriim senin düşüncen ne bu konuda
şiddetle tavsiye ederim lorimmmyurt disinda zaten hep normal bi sorun olmadikca bende normal istiyorum deli cesareti var bendesüper bişi o çektigin acıları unutuyosun bebegin oluncaa
canlarımm ben çıkıyorumm biraz kendimi iyi hissetmiyorumm iyi olunca gene gelirimm
hepinizi öptümmm
tşkler cnm.peki yumurtlama takibi yapılırken ekstra bi ücret ödedinmi?:26::26::26:
klnum dedim ama bi geri sayfada kaldi dur tekrar diyimm
yurt disinda bi sorun olmadikca normal yapiyolar zaten herhangi bi luksum yok yani ama bende normal istiyorum deli cesareti var bendekokruyorum ama istiyorum
şiddetle tavsiye ederim lorimmmsüper bişi o çektigin acıları unutuyosun bebegin oluncaa
canlarımm ben çıkıyorumm biraz kendimi iyi hissetmiyorumm iyi olunca gene gelirimm
hepinizi öptümmm
dimi selenim zaten baska carem yokkendine iyi bak optumm
esilam hosgeldin 3. gunu gidiyosun klnumunde dedigi gibi kan fln aliyo devami sana soyler zaten su gun gel fln diye bende sogan kuru yaptim yap canim bisey olmaz
canımmmm özel hastane testler para aldı ama
onun dışıda muayine parası veriosn
ben 90 tl vermiştim tahlillere
hormon tiroidkan tahlilleri idi
süpersinnnnnnn canım inşallah
tşkler cnm.klnuma sordumda görmedi galiba bide sana sorım.yumurtlama takibi için ekstra bir ücret ödüyomusun?
insallah klnumm ben cikiyorum daha kahvalti yapmadim gidiyimm yapiyimm yumurta sut icmeyi yemeyi unutma bide bol su tabi opuyorum sizleri
scorpimm konusmadik ama hosgeldinn kuzum kendine iyi bak gorusuruzz
topikte tek kaldigimin resmidir
topikte kimse yok ama ben aval aval bakiyorumm
selen im imdadima yetistii
nasilsinnn tatlimm hosgeldinn
Canımm sen yoktun ben varken bi de ekrana çok bakınca midem bulanıyoo sebepten duramayıp çıkıyoruz baby
günaydın kızlarrben artık çok kötüyüm mide bulantılarım başladıı çıkartıyorum halsizlik baş agrıısııı yatıyorum sürekli
haylotum bitanemm canını sıkma gülüm Rabbim büyük dualrım senin tatlımm seni çok seviyorum meleğim
yasagımm kuşumm sizleri özliycem ara ara gelmeye çalışırımm çok bitkinim bunları yazarken bile gözlerim kapanıyo
lorimmm sen nasılsın bebegim senin inş başlamaz bulantın felan
gurbetimm sen yogunsun tatlım sanırım buaralar kendine iyi bak tatlımm
ben busabah saglık ocagına gittim 6 haftan bitmiş 7 hafta içindesin dedi haftayada dr gitcem bakalım ilaç istiycem midem için
şimdilik bukadar hepinizi öpüyorumm merak eden olur die yazdımm(edersiniz dimi kızlar )
klnum dedim ama bi geri sayfada kaldi dur tekrar diyimm
yurt disinda bi sorun olmadikca normal yapiyolar zaten herhangi bi luksum yok yani ama bende normal istiyorum deli cesareti var bendekokruyorum ama istiyorum
kiz habibte loorim senin yorumlarina bayiliyorummmm dememkkkk aval avall bakiniyonn
senin deli cesaretini sevsinlerrr emii
Naber tatlimmm.oglen molasinda bakinayim dedim.kizceler cok kaynatmis vala okuyamadim bile.dun aksam gelemedim de yazamadim.iki kizce arkadasim yemee geldiler.gece gittiler anca uyumuusum bende
Topikte ne var ne yok.kln ve looriden sonra hamis varmi?bu ara pek senlendi ortamimiz Allah nazarlardan saklasindarisi tum bekleyenlerimizin basimiza olsun insallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?