Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tşkler cnm.peki yumurtlama takibi yapılırken ekstra bi ücret ödedinmi?:26::26::26:

inşalllllllllahh normal olurrrr

loriim senin düşüncen ne bu konuda

klnum dedim ama bi geri sayfada kaldi dur tekrar diyimm

yurt disinda bi sorun olmadikca normal yapiyolar zaten herhangi bi luksum yok yani ama bende normal istiyorum deli cesareti var bende kokruyorum ama istiyorum

süpersinnnnnnn canım inşallah

insallah klnumm ben cikiyorum daha kahvalti yapmadim gidiyimm yapiyimm yumurta sut icmeyi yemeyi unutma bide bol su tabi opuyorum sizleri

scorpimm konusmadik ama hosgeldinn kuzum kendine iyi bak gorusuruzz

tşkler cnm.klnuma sordumda görmedi galiba bide sana sorım.yumurtlama takibi için ekstra bir ücret ödüyomusun?

canım yazdımda sen görmedin galiba 90 tl tahlil verdim ben çokk kazıklıolar tabi bulundğn şehir önemli ben istdayım ama
memlekette sadece mayine ödüosn 20tl diğerleri kendine ait

insallah klnumm ben cikiyorum daha kahvalti yapmadim gidiyimm yapiyimm yumurta sut icmeyi yemeyi unutma bide bol su tabi opuyorum sizleri

scorpimm konusmadik ama hosgeldinn kuzum kendine iyi bak gorusuruzz

bende daha yapmadım kahvaltyı
bende yatarken süütümü içiorm tamam canım kendine dikkat et
öpüormm

Canımm sen yoktun ben varken bi de ekrana çok bakınca midem bulanıyoo sebepten duramayıp çıkıyoruz baby

papomm kiz düm sen yazdiignda ben vardimm tam cevabi yazdim gönderdim cikmissinn

ne eekrandanda mi bulaniyonn:18::18::18::18:cok girme kuzum o zamnnnninslalh uzun sürmezzz

tememmmm ahretligmmmmkiz yerim seni gördünmü ne yapti hamilelik sana yosam sen nasi hareketli bi kizdinnnnsimdik ise böyle oldunnn

Naber tatlimmm.oglen molasinda bakinayim dedim.kizceler cok kaynatmis vala okuyamadim bile.dun aksam gelemedim de yazamadim.iki kizce arkadasim yemee geldiler.gece gittiler anca uyumuusum bende
Topikte ne var ne yok.kln ve looriden sonra hamis varmi?bu ara pek senlendi ortamimiz Allah nazarlardan saklasindarisi tum bekleyenlerimizin basimiza olsun insallahh.

klnum dedim ama bi geri sayfada kaldi dur tekrar diyimm

yurt disinda bi sorun olmadikca normal yapiyolar zaten herhangi bi luksum yok yani ama bende normal istiyorum deli cesareti var bende kokruyorum ama istiyorum

senin deli cesaretini sevsinlerrr emii

scorpiponsummmmmm burdamiydinnnnhosgeldinnnniyilik kuzum benimmmdoru bura bu ara cok senlikliiivalla ben tanimiyon iki kizce hamileyim yazmis amaamin scorpionsumm aminnnn rabbim bu duyguyu herkese yasatsin insalalhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…