Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızım twitterın yokmu senin twitter olan herkes onu takip ediyo zaten bi ara soğudum saçma salak hareketlerinden ama şu an aramız iyi seviyorum kendisini

ne facebook ne twitter hic biride yokkbi kk varrr..yaw cok geri kaldim teknolojidennn

1 lt kolam ve almalı turtam var gecenin ilerleyen saatlerinden yakın dostum çekirdek de eşlik eder bana ben keyfim ve kahyası yeriz
al sende kolanı

ohh ne güzel daha ne olsunn....gumus biz bu kola isini napacaz ya..bende vazgecemedim halenn:26::26:cekirdegi severim aam sivilce yapiyo bende o yüzden onu yemiyorummm

anammmmmmmmmm kolakolikkkkkkkkkkkkk
o ben o ben evet ben
ohh ne güzel daha ne olsunn....gumus biz bu kola isini napacaz ya..bende vazgecemedim halenn:26::26:cekirdegi severim aam sivilce yapiyo bende o yüzden onu yemiyorummm
valla bilmiyorumki kilo fln yapiyo dyolar ama bende hiç bişey yok azcık popo yaptı sadece çekirdekte eskis gibi sivilce yapmıyo bende sadece 1 tane sivilcem var oda malum adet olucam ondan ben memnunum şu an ama hamile kalınca naparım bilemiyorum

bende kiloda yapiyo hemennacaba kana zarari varmi bilmiyorumm..pihtilastirmasin iyice kanimizi:26:

anacım boşver kiloyu da şeker yüklü bi içecek..bende içerim ama haftada 1 bardak..valla içosganlarınıza yazık kızzzz..azaltın anacımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…