- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.021
ya walla bu sıralar baya vaktım oluyor pc basında kaldıkca tabıkı burda olamaya calısıyoruımm malum bende sızlerı ozluyorum hayalımmmmm yoksa bılerek gelmemezlık etmem bebegım
ahh kuzum benim insallah oda olacakkkicerim valla yemekkte iki bardak ictim bide simdi icimm.efkarlandimm iyicee
1 lt kolam ve almalı turtam var gecenin ilerleyen saatlerinden yakın dostum çekirdek de eşlik eder bana ben keyfim ve kahyası yerizahh kuzum benim insallah oda olacakkkicerim valla yemekkte iki bardak ictim bide simdi icimm.efkarlandimm iyicee
kızım twitterın yokmu senin twitter olan herkes onu takip ediyo zaten bi ara soğudum saçma salak hareketlerinden ama şu an aramız iyi seviyorum kendisini
ahh kuzum benim insallah oda olacakkkicerim valla yemekkte iki bardak ictim bide simdi icimm.efkarlandimm iyicee
anladim edamm benimm.bende iste hep görmek istiyommm
1 lt kolam ve almalı turtam var gecenin ilerleyen saatlerinden yakın dostum çekirdek de eşlik eder bana ben keyfim ve kahyası yeriz
al sende kolanı
ahanda bi kolacı daha içek anasını satıyım kolayla sarhoş olucamiçeliimmmmm arkadaşlar bende suanda içiyorum kolanın şerfıne
kız benm kaynoş kk ya girse işte aynısınız geliştir kendinine facebook ne twitter hic biride yokkbi kk varrr.. yaw cok geri kaldim teknolojidennn
1 lt kolam ve almalı turtam var gecenin ilerleyen saatlerinden yakın dostum çekirdek de eşlik eder bana ben keyfim ve kahyası yeriz
al sende kolanı
ahanda bi kolacı daha içek anasını satıyım kolayla sarhoş olucam
kız benm kaynoş kk ya girse işte aynısınız geliştir kendini
o ben o ben evet ben
anammmmmmmmmm kolakolikkkkkkkkkkkkk
valla bilmiyorumki kilo fln yapiyo dyolar ama bende hiç bişey yok azcık popo yaptı sadece çekirdekte eskis gibi sivilce yapmıyo bende sadece 1 tane sivilcem var oda malum adet olucam ondan ben memnunum şu an ama hamile kalınca naparım bilemiyorumohh ne güzel daha ne olsunn....gumus biz bu kola isini napacaz ya..bende vazgecemedim halenn:26::26:cekirdegi severim aam sivilce yapiyo bende o yüzden onu yemiyorummm
ahanda bi kolacı daha içek anasını satıyım kolayla sarhoş olucam
kız benm kaynoş kk ya girse işte aynısınız geliştir kendini
o ben o ben evet ben
valla bilmiyorumki kilo fln yapiyo dyolar ama bende hiç bişey yok azcık popo yaptı sadece çekirdekte eskis gibi sivilce yapmıyo bende sadece 1 tane sivilcem var oda malum adet olucam ondan ben memnunum şu an ama hamile kalınca naparım bilemiyorum
o ben o ben evet ben
valla bilmiyorumki kilo fln yapiyo dyolar ama bende hiç bişey yok azcık popo yaptı sadece çekirdekte eskis gibi sivilce yapmıyo bende sadece 1 tane sivilcem var oda malum adet olucam ondan ben memnunum şu an ama hamile kalınca naparım bilemiyorum
hayret benm herif geliyo cıkıyım öptüm
hanımlaaaaarrrrrr bugün batımdı ama tık yok :44:
hanımlaaaaarrrrrr bugün batımdı ama tık yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?