Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ALLAH bağışlasın canımmm Rabbim korusun meleğinii darısı inşallah başımızaaa

ilhannazim hosgeldinnnnnn kuzucukkk

hoşbuldumm bitanemmm özledim sizi yawww ttnet maduru oldummm nasılınız görmeyelii lorim kavuşmuş meleğine Rabbimm hayırlı etsin hancekimi aradım bulamadım iyimi kırmızıları gelmedi inşallahh bende kankim hamişmiş onun habeerini aldım çok sevindim birazda içerledimmm Rabbim kısmet etmedi etseydi 11. haftamız olcaktı içimde böle bu boşluk var bu haftaaa:2::2::2::2:

Son düzenleme:

yaw bizde bu kiza noldu diye merak icindeydikkiyiyiz ilhannazzimmmmmdoru loori hamilehancek galiba regl olmustu yanlis hatirlamiyosammm:44::44::44:inslalah seninde olacak kuzum benimm....gececek bu günler seninde mutlu olacagin günler gelecek insalalhhh

iinşallahhh canım Rabbim hepimize versinn bu mutluluğu yaşatasın bakalım şu ayı atlatalımda doktor cuma gittim bişy yok dedi metiler draje verdi gene bi kutu daha iç dedi az daha pıhtı varmış sanırım içiyorum c.tesi bitcek oda ama bişey merak ediorum cnm bende o lekelenmeler kalmadı onun yerine sarımsı bi akıntı var bittimi acep artık yawww :26::26::26:

peki ne zaman belli olur ?

canım aslında en doğrusu kan testi ama ben de senin gibi kan testi uaptırdıktan sonra çook üzülüyorum.. benimde abtım 1 gün geçti ama geçen ay kandime söz verdim, idrar testinde çıkmadan kan vermiycem bir daha diye... bir-iki gün daha bekle bakalım, inşş güzel haberler verirsin canım hayırlısııı..

canlarım ben gideyim kocişime salata yapcam öptüm sizi gelmeye çalışcammm inş. bu akşamm

balım hsgeldinn.. dün kü msjına cvp yazmıstım.. da .. neysee..
hadı hayırlsı olsun bakalım.. insaAllah meleğin bu kez seninledir..

bendede pihti alni coktu bakti doktorum bi hafta icinde kendim atamamistim bi igne yapti bi hafta icinde hepsini atmistimmm..eger lekelenmelerin rengi sariya dönmüsse bitiyo ilhannazzimmm

saolasın balkusum benimm.. bnde çok özlüyom seni.. ama eskisi gibi göremesem de..
hep aklımdasın sekerparemm
gözün aydın balım,hay masaAllahh miniğinin kalp atısları da kıpır kıpır, aynı annesi desene
öpüyom seni ballı habiptem benimm

balım hsgeldinn.. dün kü msjına cvp yazmıstım.. da .. neysee..
hadı hayırlsı olsun bakalım.. insaAllah meleğin bu kez seninledir..
umuduummm gelmiişşşş
canımın içi nasılsın bitanemm, ayy nasıl da özlemişimmmmmm
bitanem dünki yazını görmedim kusura bakma olur muuu:26: geçmişten abkınıp duruyodum ben de,tüp bebek için gidecekmişsinizsanırım.... Rabbim o güzel gönlüne göre versin bitanem benimmmmm, inşş güzel habererini alırız kuzuuuummmmm
meleğim gelmişse eğer çoook büyük bi süpriz olur bizim için kuzum, çünkü bu ay hepi topu sadece 4 kez birlikte olabildik
nasip kısmet, rabbim hepimiz için hayırlısını versin

bu arada , msjlar hep üst üste geldi.. :44: bi tebrik edemedim kızcağızı

gözün aydın cnm benim.. senle tam bi tanısamadık ama, olsunn..
hadi bakalım, bundan sonrası için kolay gele sana,. rabbim hep güzel sonuçlar versin insaAlleah

medceziriimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelmissssssssssssssssssssssssssssssss habibtemmmmm nerelerdesin yahuu ozledim senideeee herkes bir gittti pir gittti haaaa....insallahhhhh iyi haberler verirsin subat ayi ugurlu geldi cok sukur....herkes hamileeee umut hurma gozlummmmm yasakhayalimmm sen scorpimmmmm hayalotumdaaaaa siraaaaaa insallah en kisa zamanda sizin iyi haberlerinizi alirimmmmmmm mutluluk ustuneeee mutluluk yasarimmmmmmmmmm

umudumm bitanemmmmm çoktandır görüşemiyoruz, çooooooooooooook özledim cankuşumm demek dr.a gitcen neler oldu ben yokken her şey yolunda mıı

dün kü msjım buydu cnm benimm

canım habibbtemmmmmm hoşgeldin kuzuuuumm çokk özledim ayol, sömestrda memelekete gittik bitanem ondan gelemedim topiğeee
oyy teyzesini kuuzusu büyümüşşşşş yerim ben ikinizi deee:131:
kuzummmmm aminnnn diyorum ama bu aydan pek umudum yok yaa, 1 gün geçti batım... ama karnımda ara ara da olsa adet sancısı oluyo... tam oldum diyorum bişi yookk hayırlsıı bitanem

ay ayy ayy saolasın balım benimm
asıl sen hosgeldin memleketlere gittin döndün sanırım evindesin balım
nasıl tatilin güzel geçti mi, neler yaptın bakim
ay nasılda özlemisim dedin ya.. sanki burdan beri hissettim nasıl özlemis olduğunu
yok kuzum estfr. buldum o msjı ekledim , dedim medim bunu okuyamaz ama olsun ben eklerim yine
evt balım, gidicez bakalım, adet olmamı bekliyorum, hiç beklemediğim kadar
cmartesi fln olursam diye hesapladım..iste gidicez.. artık orda belil olucak ne olucak..
belki bska biseyler gerekebilir hemen bu ay tüp beebğe geçilmeyebilinir..
artık görücez bakalım ne olucak
aminn balım.. hepimize mevlam nasip eylesinn insaAllah.. aminnn ..

alpinimm balkusumm..
yazını öle bi okudum ki demin
herkes hamile umut hurma gözlüm .... diye basladın ya lafa.. dedim hissetti heraldee

meeddddddddddddd alpine yazdığının bi üstüne bak
duyuruyla msj okutuyos hey Allahımm

bitanem beniiimmmmmmmmmmm özlemimi hissetmene nasıl svindim anlatamam, kuşum benimmm
ben de napim bitanem gezdim tozdum özlem giderdim ailemle.. yine döndük muşa.. memleketten geldikten sonra burası çok kötü görnüyo gözüme ama hemen alışıyorum yaa.. nerde olursa olsun nasıl olursa olsun, insanın evi gibisi yok umudum.. rabbim kimseyi evinden yuvasındna ayrı koymasın
bitanem ben hep diyorum yaa bu kırmızılar bi garip gelince de üzülüyoruz gelmeyince de
hadi hayırlısı ile gelsin de umudumuz da yola çıksın artıııkkk, batın ne zmaandı kuzuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…