- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.281
ayyy habibtennn yesin seniiii dualarim seninleee habibtemmm insallah olacakkkk bebeisin canim benimmm allahim emeklerinizi bos cikarmasinnn...her zaman gel ozluyorummm seniiii:26::26::26::26:
kiyamam sanaaa habibtemmmmmmmm...
evet gordummmm bebegimi nasil hareket ediyorrr agladim yaa kalp atislarini da duydummm bicir bicir nasil daaa oynuyr elleri ayaklariiiiifoto nasil yuklesem bilmiyorum ki
aynurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cedricccc aynurrrrrrr gozun aydin habibtemmmmmm hayirlisi olsunnnnnn kucagina almayi nasip etsin allahimmmmmm....darisi diger habibtelerimieeee insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selammmm canlarımmm iyi akşamlar ben geldimmmmm
ilhannazim hosgeldinnnnnn kuzucukkk
hoşbuldumm bitanemmm özledim sizi yawww ttnet maduru oldummmnasılınız görmeyelii lorim kavuşmuş meleğine Rabbimm hayırlı etsin hancekimi aradım bulamadım iyimi kırmızıları gelmedi inşallahh bende kankim hamişmiş onun habeerini aldım çok sevindim birazda içerledimmm Rabbim kısmet etmedi etseydi 11. haftamız olcaktı içimde böle bu boşluk var bu haftaaa:2::2::2::2:
yaw bizde bu kiza noldu diye merak icindeydikkiyiyiz ilhannazzimmmmm doru loori hamile hancek galiba regl olmustu yanlis hatirlamiyosammm:44::44::44:inslalah seninde olacak kuzum benimm....gececek bu günler seninde mutlu olacagin günler gelecek insalalhhh
peki ne zaman belli olur ?
canlarım sabah net yoktu yazamadım sabah ben de test yaptım ama test bozuk çıktı... test kasetinin bölmesi var yaa her yeri kırmızı olduuuilk idrar boşa gittiği için tekrarlamadım testi.. kırmızlar da hala gelmedi, yarına gelmezse testi tekrarlıycam adet öncesi ağrılarım ara ara uğruyo bugün i de belim çoook ağrıyo hayırlısııı
iinşallahhh canım Rabbim hepimize versinn bu mutluluğu yaşatasınbakalım şu ayı atlatalımda doktor cuma gittim bişy yok dedi metiler draje verdi gene bi kutu daha iç dedi az daha pıhtı varmış sanırım içiyorum c.tesi bitcek oda ama bişey merak ediorum cnm bende o lekelenmeler kalmadı onun yerine sarımsı bi akıntı var bittimi acep artık yawww :26::26::26:
ayyy habibtennn yesin seniiii dualarim seninleee habibtemmm insallah olacakkkk bebeisin canim benimmm allahim emeklerinizi bos cikarmasinnn...her zaman gel ozluyorummm seniiii:26::26::26::26:
kiyamam sanaaa habibtemmmmmmmm...
evet gordummmm bebegimi nasil hareket ediyorrr agladim yaa kalp atislarini da duydummm bicir bicir nasil daaa oynuyr elleri ayaklariiiiifoto nasil yuklesem bilmiyorum ki
aynurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cedricccc aynurrrrrrr gozun aydin habibtemmmmmm hayirlisi olsunnnnnn kucagina almayi nasip etsin allahimmmmmm....darisi diger habibtelerimieeee insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
umuduummm gelmiişşşşbalım hsgeldinn.. dün kü msjına cvp yazmıstım.. da .. neysee..
hadı hayırlsı olsun bakalım.. insaAllah meleğin bu kez seninledir..
umudumm bitanemmmmm çoktandır görüşemiyoruz, çooooooooooooook özledim cankuşummdemek dr.a gitcen neler oldu ben yokken her şey yolunda mıı
medcezirim hsgeldin balım benim..evtsen gittin gideli, kalbimin yarısı yarım kaldı
ahh kusum benim bende çok özledimmmevt balım, kısmetse yapıcaz biseyler bakalım Rabbim insaAllah bizlere de uygun görür..haftasonu itibariyle olamayabilirim..artık neler olucak gititğimiz zaman belil olucak..haber vermeye çalısırım kusumm.. öpüyorumm balımm
medceziriimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelmissssssssssssssssssssssssssssssss habibtemmmmm nerelerdesin yahuu ozledim senideeee herkes bir gittti pir gittti haaaa....insallahhhhh iyi haberler verirsin subat ayi ugurlu geldi cok sukur....herkes hamileeee umut hurma gozlummmmm yasakhayalimmm sen scorpimmmmm hayalotumdaaaaa siraaaaaa insallah en kisa zamanda sizin iyi haberlerinizi alirimmmmmmm mutluluk ustuneeee mutluluk yasarimmmmmmmmmm
umuduummm gelmiişşşş
canımın içi nasılsın bitanemm, ayy nasıl da özlemişimmmmmm
bitanem dünki yazını görmedim kusura bakma olur muuu:26: geçmişten abkınıp duruyodum ben de,tüp bebek için gidecekmişsinizsanırım.... Rabbim o güzel gönlüne göre versin bitanem benimmmmm, inşş güzel habererini alırız kuzuuuummmmm
meleğim gelmişse eğer çoook büyük bi süpriz olur bizim için kuzum, çünkü bu ay hepi topu sadece 4 kez birlikte olabildik
nasip kısmet, rabbim hepimiz için hayırlısını versin
medceziriimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelmissssssssssssssssssssssssssssssss habibtemmmmm nerelerdesin yahuu ozledim senideeee herkes bir gittti pir gittti haaaa....insallahhhhh iyi haberler verirsin subat ayi ugurlu geldi cok sukur....herkes hamileeee umut hurma gozlummmmm yasakhayalimmm sen scorpimmmmm hayalotumdaaaaa siraaaaaa insallah en kisa zamanda sizin iyi haberlerinizi alirimmmmmmm mutluluk ustuneeee mutluluk yasarimmmmmmmmmm
ay ayy ayy saolasın balım benimm
asıl sen hosgeldin memleketlere gittin döndün sanırım evindesin balım
nasıl tatilin güzel geçti mi, neler yaptın bakim
ay nasılda özlemisim dedin ya.. sanki burdan beri hissettim nasıl özlemis olduğunu
yok kuzum estfr. buldum o msjı ekledim , dedim medim bunu okuyamaz ama olsun ben eklerim yine
evt balım, gidicez bakalım, adet olmamı bekliyorum, hiç beklemediğim kadar
cmartesi fln olursam diye hesapladım..iste gidicez.. artık orda belil olucak ne olucak..
belki bska biseyler gerekebilir hemen bu ay tüp beebğe geçilmeyebilinir..
artık görücez bakalım ne olucak
aminn balım.. hepimize mevlam nasip eylesinn insaAllah..aminnn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?