- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.261
süper yaaaa tam da güzel habere veee halaya denk gelmişiimmmmmm
aynuuuurrrrrrrr gözün aydın şekerimm, hepimizin gözü aydın bi hamişimiz daha çıktııııı
Rabbm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzumm, daırısı bizlere inşş
canım belki geç döllenme olmuştur ondan çıkmamıştır... İnşallaaaahh güzel haberlerini laırız senin dee bu ay çoooook bereketli maşallaaaahhh
takvimini yesinlerrrrrraynurummmmm limoni olmanin sirasi degill unutun bu mutlu günde bunlariiiii güzelce kutlayin bu haberi canim benimmmmmmmm
canlarım sabah net yoktu yazamadım sabah ben de test yaptım ama test bozuk çıktı... test kasetinin bölmesi var yaa her yeri kırmızı olduuuilk idrar boşa gittiği için tekrarlamadım testi.. kırmızlar da hala gelmedi, yarına gelmezse testi tekrarlıycam adet öncesi ağrılarım ara ara uğruyo bugün i de belim çoook ağrıyo hayırlısııı
kızlar BAT tarihim geçti dün test yaptım çıkmadı.. ilkkez 2 gün geciktim ama neden testte çıkmıyooo
ya işte bu aralar gözüme gıcık görünüyo acaba bu da mı bi hamilelik belirtisi
takvime heves ettim yaptımm
kızlarr ben kaçarr kocişş yemeğe misafir getiriomş
mevla hepimizi anne etsin emiiiiiiiiiiiiiii
shekerim canim kirmizilar gelmemis daha gec döllenme ihtimali varrrr..bide kanda baktirsaydin keskee
cedrimm olabilir bazilari kocadan bile tiksiniyomussss
yarın da beklicem hastalanmazsam cuma günü kan testi yaptırıcam.. çok kafama taktığımdan stresten de gecikmiş olabilir.hemen ümitlenmek istemiyorum.kanda çıkmazsa üzülürüm..1-2 gün daha beklicem
yarın da beklicem hastalanmazsam cuma günü kan testi yaptırıcam.. çok kafama taktığımdan stresten de gecikmiş olabilir.hemen ümitlenmek istemiyorum.kanda çıkmazsa üzülürüm..1-2 gün daha beklicem
işimiz zor ozaman desene:18::18::18::18::18::18:
güzeller ben bi tıkınıp geliyomcok acıktım yaufff
yaw bosverrr tiksin nolacakkkkalpinin dedigi doru hamile kaldin kocaya ihtiyac kalmadii artikk
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
iyimi gerçektenn kesesi yasakhayailmm saol canım inşallah görürüüm canım
genede alttan baktırdım yaaaaaaaaa offffff
nasılsın iyimisin
ayyy habibtennn yesin seniiii dualarim seninleee habibtemmm insallah olacakkkk bebeisin canim benimmm allahim emeklerinizi bos cikarmasinnn...her zaman gel ozluyorummm seniiii:26::26::26::26:ahh balkusum gelmis benimm yaaa
Allahım daha 3-5 sayfa öncededir, seni andım.. balım gelse de bi özledim diye ..bu kadar olur yaa
ahh hurma gözlün yesin seni
snde hsgeldin balım..nasıl gidiyor..çok özledimm senii
biz iste dr a basladık gibi birsey iste..
cmrtesi fln .. adet olmamı bekliyorum.. tüp bebek için .. artık hayırlısı..
kiyamam sanaaa habibtemmmmmmmm...bak balımm :44::44:
habbitemmmmmmmm ayy kücük habibtecigimimi görecennnresmini bi eklesene artikkkk bizde görelim artikkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?