Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın canbonlarım sevgililer gününüz kutlu olsun ben herifimden hediyemi aldım herzamanki gibi ama benden ona yine giden bişey yok

ohh ne güzelll bende almadımmm ama akşam güzel bir masa hazırlacam giyincim süslencem beklicemm mumlarla beraber b, yemek yerizz baş başaa bakalım bana bişy alcak mı pek umudum yok amaa belki bi süpriz yaparr[/QUOTE]

hele bi almasınzaten çocuk olunca almıcaklar bizim pabuçlar damlara atılcak
ben yemek hazırlıyamam ya bu aralar cok tembel oldum senın süprizini yerim ben neka guzel ama ben dırek kaleye gol atcam loorım gıbı.en guzel hedıye benımkı

aldım kuzum çok şükür 1 ay önceden beynını yersen adamın alacak tabı
inşallah hepiniz alırsınız canbonlarım adamlara hedıye vermeyın ama

eşin yollamaazkiiiben olsam yollamam seni kızımm ben bakarım yollamam
uzakmış gülüm yaaa

dun beni cok fena uyuz etti bu herif umugunu sikasim geldi

diyoki hep yatiyosun bisey yapmiyosun (camasir yikadim astim yemek yaptim) millet 6.aya kadar calisiyo sen daha ilk aylarda boyle yapiyosun..

daha hamilemisin belli degil belkide bos gebeliktir fln dedi iyice bende sarteller atti laflara bak ya

ohh ne güzelll bende almadımmm ama akşam güzel bir masa hazırlacam giyincim süslencem beklicemm mumlarla beraber b, yemek yerizz baş başaa bakalım bana bişy alcak mı pek umudum yok amaa belki bi süpriz yaparr

hele bi almasınzaten çocuk olunca almıcaklar bizim pabuçlar damlara atılcak
ben yemek hazırlıyamam ya bu aralar cok tembel oldum senın süprizini yerim ben neka guzel ama ben dırek kaleye gol atcam loorım gıbı.en guzel hedıye benımkı[/QUOTE]

bencede hayalotum direk kaleye ama iyi konsantre ol suuuuuuuuuuuuuutttttttt ve goooooooooooooollllllllll

ahh gülümm ahhhhh bende de var bitane aynısından
bende salı akşamı agzımdan geleni saydımmmondan sonra sustu yatsamda sesi çıkmıyoo napalım anacımm sankii isteyerk yatıyoruzo akşam terör estirdimmşimdi tamam canım olur canımm dioo

bende giitimm yattim cvp bile vermedim sonra caim yine tatli bisey istiyodu aksam gitmis almis gelmis akli sira gonlumu aliyo bu erkekler varyaa

bende giitimm yattim cvp bile vermedim sonra caim yine tatli bisey istiyodu aksam gitmis almis gelmis akli sira gonlumu aliyo bu erkekler varyaa
oyy bitanem benimm
bu erkekleri napsak bende bilmiyorummm yapıyolar ediyolar sonrada gönlümüzü almaya çalışıyolar kırmasan olmazmı sankii

oyy bitanem benimm
bu erkekleri napsak bende bilmiyorummm yapıyolar ediyolar sonrada gönlümüzü almaya çalışıyolar kırmasan olmazmı sankii

bu adamlar hamile olsa varya emin ol bizden daha fazla cekilmez hal alirlardi ne anlarlar helede benimki ne dugun gormus oynamis ne olu gormus aglamis aynen bu durum vahim

umut81 ben seni arıyom diğer tarafta amma geziyon yavvvv sen gelde kaynatak ikilaf sonra ben ders çalıişcam hadi amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…