- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.481
aynen valla bende dedim aynısınııbu adamlar hamile olsa varya emin ol bizden daha fazla cekilmez hal alirlardi ne anlarlar helede benimki ne dugun gormus oynamis ne olu gormus aglamis aynen bu durum vahim
Allahım iyilik versin canımmiyi olmaya çalısıyorum balım,dr için ruh halim çok bambaska
evt bende tanısmadım daha
utanalım da selencikim,belkim masumluğumuzdan etkilenir de tanısırık
kızcelerim ben çıkıyorumm midem gene
iyi olur olmaz gene gelirim hepinizi öpüyorumm RABBİME emanetsinizz
canımm tanışalımmı demiştim ama sanırım görmedinn
evt bende tanısmadım daha
utanalım da selencikim,belkim masumluğumuzdan etkilenir de tanısırık
nasıl etkilenmem canım benim toparlanmamda en büyük etki buradak, arkadaşlarım olduu temizliğe dalmışım bakamadım hepiciniz çıkmışınızzz yawwww nese bende ütüme başlayayım barimmm gene gelirim benn cancazlarımm benimmm
neden kimsecikler yokkk bu güzel ve güneşli gündee herkes dışarıyamı cıktııı yoksaaa
napıyosunuz kızlar
umutcum yanlışmı anladım tüp bebeğemi başladın :26:
cok sevndm canım senin adına hayırlısı olur inşzeynebnurum hsgeldin cnm , nasılsın
yok cnm gelen olud gitti.. gelirler isleri vardır.. bende çıkamadım bi türlü, yaza çize katip olacam hehe
gumus hsg cnm.. nasılsın
evt kısmet olursa adet olunca gidicez bgünlerde bakalım hayırlısı , daha tam baslamadım yani..
geçen hafta gittik de, adet olunca gel dedikleri için.. adetimi bekliom su anda
sen nasılsın nasıl gidiıo
zeynebnurum hsgeldin cnm , nasılsın
yok cnm gelen olud gitti.. gelirler isleri vardır.. bende çıkamadım bi türlü, yaza çize katip olacam hehe
gumus hsg cnm.. nasılsın
evt kısmet olursa adet olunca gidicez bgünlerde bakalım hayırlısı , daha tam baslamadım yani..
geçen hafta gittik de, adet olunca gel dedikleri için.. adetimi bekliom su anda
sen nasılsın nasıl gidiıo
cok sevndm canım senin adına hayırlısı olur inş
bende napıyım camları sildim hava güzeldi banyomu yaptım akşama hazırlanıyorum işte
canım yaa sana birşey sorsamm olurmuu
burdamısın halaa
yemeğe gidecez akşama sonra eve gelcez tv izliycez bu arada dün adet oldum lekeler geldi sabahtan başladı liste yaparsan 14 şubat benm bat ben bi çıkıyımperdeleri asıyım öpüyorumöle hayırlısı bakalım ..
ohh mis mis , önceki gün bnde yaptım temizlik
hmm nere yolculuk
sor bakalım ama zor olmasın
yemeğe gidecez akşama sonra eve gelcez tv izliycez bu arada dün adet oldum lekeler geldi sabahtan başladı liste yaparsan 14 şubat benm bat ben bi çıkıyımperdeleri asıyım öpüyorum
canımmm benim bu aralar yumurtlama günlerim malum çalışmalar oluyo
dünde çalışmadan 2 3 saat sonra kana oldu çok koyurenkli değil kırmızımsıı ve sabaha kadardaa azda olsa geldii neden olmuşturkii hiç olmazdı böyle birşeyyy
hmm hadi bakalım. :)
şey.. liste işi, şuan muallakta, dün aksam da bunun konusu geçti.. yine konusuruz.. öptm kolay gelsin
hmmseyy.. zor yerden sordun simdik ben nasıl çıkçam bu isin içinden, :44: dur bi uzmanlık yapam da gelem
şey cnm.. adet günün ne zamandı.. yakın mı :26:
hani kanama olmaz normaled ama,. bu cvp ver bakim suna:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?