- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.441
Kızlarr Günaydın Hepinize
Sevgililer Gününüz Kutlu OlsunnAşk DoLuuuuuu Yıllara Bu Çiçekler Sizeee :123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
günaydın gurbetimm evet canım baya olduu özlemişim si,zleriiGünaydinn canimmm ,, Nasilsin? baya oldu gorusmeyeli ... Seninde sevgililer gunun kutlu olsun , esim dün aksam eve geldim gül almis bana bi sevindim görecen..
günaydınn lorimmm tatlı kuşumm benimm valla krekere talibimm yogurt felan bunları yersem midem iyi hamdolsunncanimm gunaydinn bende seni cok merak ettim
:123::123::123::123::123::123::123:
günaydınn berayımm seninde kutlu olsunn tatlımmmKızlarr Günaydın Hepinize
Sevgililer Gününüz Kutlu OlsunnAşk DoLuuuuuu Yıllara Bu Çiçekler Sizeee :123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
günaydın gurbetimm evet canım baya olduu özlemişim si,zlerii
bak görüyonmu eniştemi akşamdan kutlamışş takdir ettim
saol bitanemm bakalım benimki ne getirceksen nasılsın tatlımm
günaydınn lorimmm tatlı kuşumm benimm valla krekere talibimm yogurt felan bunları yersem midem iyi hamdolsunn
benimde aklım burda heppsen nasılsın kuşumm
günaydınn berayımm seninde kutlu olsunn tatlımmmtşkr ederim canım çicek için
gurbetim gunaydin hosgeldin sen aksam mi calisiyosun
bu saatte niye kalktin kizzzz
günaydın gurbetimm evet canım baya olduu özlemişim si,zlerii
bak görüyonmu eniştemi akşamdan kutlamışş takdir ettim
saol bitanemm bakalım benimki ne getirceksen nasılsın tatlımm
günaydınn lorimmm tatlı kuşumm benimm valla krekere talibimm yogurt felan bunları yersem midem iyi hamdolsunn
benimde aklım burda heppsen nasılsın kuşumm
günaydınn berayımm seninde kutlu olsunn tatlımmmtşkr ederim canım çicek için
aksam calisiyorum ama canim evden 12 bucukta cikiyorum 2-3 gibi is basi yapiyorum, ne yapiyim kocayi okula gonderdim bende kalkiyorum otomatik olarak ..
Evet yaa baya olduu ,, Evet yaa beni bile sasirtdi kocammm birde naz yapiyom askim ne gerek vardii sen bana yetersin gül filan neymis diye hahahahaAma birde sabahlari beni dürtmese hadi kalk diyee deli ediyor o kalkti mi bende kalkacam . Canlariimm ben cikiyorumkendinize iyi bakin ..
canım benim benimde 6 haftalık oldu başladı şuan 6 hafta 5 günlügüzselenim bende hic bisey yok ya sadece kasik agrim disinda oda arada bi de tatli istiyorum paso o kadar :26:
kız allah senii emiii nazını yiyim seninnaksam calisiyorum ama canim evden 12 bucukta cikiyorum 2-3 gibi is basi yapiyorum, ne yapiyim kocayi okula gonderdim bende kalkiyorum otomatik olarak ..
Evet yaa baya olduu ,, Evet yaa beni bile sasirtdi kocammm birde naz yapiyom askim ne gerek vardii sen bana yetersin gül filan neymis diye hahahahaAma birde sabahlari beni dürtmese hadi kalk diyee deli ediyor o kalkti mi bende kalkacam . Canlariimm ben cikiyorumkendinize iyi bakin ..
kaçta gidiyo canım eşin işeeaynen ya koca ise gitti bende uyuyamiyorum hortlak gibi kalkiyorumm
optumm canimm iyi bak kendine
canım benim benimde 6 haftalık oldu başladı şuan 6 hafta 5 günlügüz
anammm kız oglunmu olcak neee bende tatlı hiç istemiyorumm daha çok tuzlu şeyler
kız allah senii emiii nazını yiyim seninn
güle güle canıımmm kendine iyi bakkgrşz
kaçta gidiyo canım eşin işeebenimkisi 8.30 gidiyo tabi ben 8de kalkıyorum sonra uyuyamıyorumm uyursamm 12oluyo kalkamıyorumm çocuklarda oluncaa en iyisi uyumayımm
hahahahaah hayalotum sen çok tatlısınn ne yarım akıllısı , sen bir dahisinn, çok çalıskan üğrencimsin , daha ne diyeyim
herkese günaydınn nasılsınız canlarımm sizlerle sohbeti özledimm
beni sorarsanız ben bi iyi bi kötü yuvarlanıyorum kreker ve yogurt yiyerek rahatlamaya çalışıyorum..
mşllh baya kaynatmışsınız geçmişi okumak bana çok zor geliyoo yeni haber varmı fıstıklar
ayyy kızlarr ben sizleri çokk özledimmm
bu smleyi bile özlemişim
bitanemmm mi gelmiş benim teyzoşumla ziyarete
günaydın canbonlarımsevgililer gününüz kutlu olsun ben herifimden hediyemi aldım herzamanki gibi ama benden ona yine giden bişey yok
annen nerde oturuyo lorimmne biliyimmm annemi ariyorummmm simdi soylemiyim neler istedigimmmii bunu istiyorum diyorum diyo ki napiyim kizim ben nasil yolliyim sana diyo gel buraya burada kal ben sana her seyi yaparim diyo da benim koca da oyle diyo zaten
canim 8.30 da kaliyo telefon otuyo zir zir zir bende hemen uyaniyorum sonrada uyuyamiyorum iste
annen nerde oturuyo lorimmvalla analarımızın yanında olsak bize nasıl bakarlarr
benim annem yakın ama malum çocuklar var okulları varr
hayalotum balkusum.. senin varlığın yeter bitanem..sen en büyük hediye olmuşun zaten esine
Allahım hep mutlu etsin insaAllah
benim de yok, çaktırma
günaydın meleğimm
bitanemmm mi gelmiş benim teyzoşumla ziyarete
günaydın canbonlarımsevgililer gününüz kutlu olsun ben herifimden hediyemi aldım herzamanki gibi ama benden ona yine giden bişey yok
günaydın canımm senide görmek kısmet olduu mrb canımm tanışalımmıgünayddınnn canlarımmmmsevgi dolu bir günnn hatta neden 1 gün olsunnn 1 ömür olsun inşallah
hosgeldiniz kizlarrr
benimkide diyo yemege gideriz ama bugun degil oda siyirmis kafayi bence
korle yatan ahanda boyle kalkar :111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?