Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kızlarr Günaydın Hepinize
Sevgililer Gününüz Kutlu Olsunn Aşk DoLuuuuuu Yıllara Bu Çiçekler Sizeee:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

hepsi benim olabilir mi

Ask imiz hic bitmesinn Ask hic bitmez...

Günaydinn canimmm ,, Nasilsin? baya oldu gorusmeyeli ... Seninde sevgililer gunun kutlu olsun , esim dün aksam eve geldim gül almis bana bi sevindim görecen ..
günaydın gurbetimm evet canım baya olduu özlemişim si,zlerii
bak görüyonmu eniştemi akşamdan kutlamışş takdir ettim
saol bitanemm bakalım benimki ne getirceksen nasılsın tatlımm
canimm gunaydinn bende seni cok merak ettim

:123::123::123::123::123::123::123:
günaydınn lorimmm tatlı kuşumm benimm valla krekere talibimm yogurt felan bunları yersem midem iyi hamdolsunn
benimde aklım burda heppsen nasılsın kuşumm
Kızlarr Günaydın Hepinize
Sevgililer Gününüz Kutlu Olsunn Aşk DoLuuuuuu Yıllara Bu Çiçekler Sizeee:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
günaydınn berayımm seninde kutlu olsunn tatlımmmtşkr ederim canım çicek için

Son düzenleme:

selenim bende hic bisey yok ya sadece kasik agrim disinda oda arada bi de tatli istiyorum paso o kadar :26:

gurbetim gunaydin hosgeldin sen aksam mi calisiyosun

bu saatte niye kalktin kizzzz

aksam calisiyorum ama canim evden 12 bucukta cikiyorum 2-3 gibi is basi yapiyorum, ne yapiyim kocayi okula gonderdim bende kalkiyorum otomatik olarak ..

Evet yaa baya olduu ,, Evet yaa beni bile sasirtdi kocammm birde naz yapiyom askim ne gerek vardii sen bana yetersin gül filan neymis diye hahahaha Ama birde sabahlari beni dürtmese hadi kalk diyee deli ediyor o kalkti mi bende kalkacam . Canlariimm ben cikiyorumkendinize iyi bakin ..

aynen ya koca ise gitti bende uyuyamiyorum hortlak gibi kalkiyorumm

optumm canimm iyi bak kendine

selenim bende hic bisey yok ya sadece kasik agrim disinda oda arada bi de tatli istiyorum paso o kadar :26:
canım benim benimde 6 haftalık oldu başladı şuan 6 hafta 5 günlügüz
anammm kız oglunmu olcak neee bende tatlı hiç istemiyorumm daha çok tuzlu şeyler
kız allah senii emiii nazını yiyim seninn
güle güle canıımmm kendine iyi bakk grşz

kaçta gidiyo canım eşin işeebenimkisi 8.30 gidiyo tabi ben 8de kalkıyorum sonra uyuyamıyorumm uyursamm 12oluyo kalkamıyorummçocuklarda oluncaa en iyisi uyumayımm

ne biliyimmm annemi ariyorummmm simdi soylemiyim neler istedigimmmii bunu istiyorum diyorum diyo ki napiyim kizim ben nasil yolliyim sana diyo gel buraya burada kal ben sana her seyi yaparim diyo da benim koca da oyle diyo zaten

canim 8.30 da kaliyo telefon otuyo zir zir zir bende hemen uyaniyorum sonrada uyuyamiyorum iste

hahahaha ah hayalotum sen çok tatlısınn ne yarım akıllısı , sen bir dahisinn, çok çalıskan üğrencimsin , daha ne diyeyim

bitanemmm mi gelmiş benim teyzoşumla ziyarete

günaydın canbonlarım sevgililer gününüz kutlu olsun ben herifimden hediyemi aldım herzamanki gibi ama benden ona yine giden bişey yok

günayddınnn canlarımmmm sevgi dolu bir günnn hatta neden 1 gün olsunnn 1 ömür olsun inşallah

gunaydınlar sevgi pıtırcıkları nasılsınız
bugüne özel, o minik sevgililerimizle aydınlancak bir yıl diliyorum hepimiz için, Rabbim nasip eylesin insaAllah.. aminnnn

günaydın canbonlarım sevgililer gününüz kutlu olsun ben herifimden hediyemi aldım herzamanki gibi ama benden ona yine giden bişey yok

hayalotum balkusum.. senin varlığın yeter bitanem.. sen en büyük hediye olmuşun zaten esine
Allahım hep mutlu etsin insaAllah

benim de yok, çaktırma

Son düzenleme:
hosgeldiniz kizlarrr

benimkide diyo yemege gideriz ama bugun degil oda siyirmis kafayi bence

korle yatan ahanda boyle kalkar :111::111:

günaydın canbonlarım sevgililer gününüz kutlu olsun ben herifimden hediyemi aldım herzamanki gibi ama benden ona yine giden bişey yok[/QUOTE]

ohh ne güzelll bende almadımmm ama akşam güzel bir masa hazırlacam giyincim süslencem beklicemm mumlarla beraber b, yemek yerizz baş başaa bakalım bana bişy alcak mı pek umudum yok amaa belki bi süpriz yaparr

annen nerde oturuyo lorimmvalla analarımızın yanında olsak bize nasıl bakarlarr
benim annem yakın ama malum çocuklar var okulları varr

günaydın meleğimm
evet tatlımm sizleri çok özledimm
senin sevgililer günün kutlu olsun bitanemm
ne güzel hediyenide almışsınn
ben beklemiyorumm bişi(inanmayın)

günayddınnn canlarımmmm sevgi dolu bir günnn hatta neden 1 gün olsunnn 1 ömür olsun inşallah
günaydın canımm senide görmek kısmet olduu mrb canımm tanışalımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…