- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.421
yaw napam benım kardeşim tekne kazıntısıhep guun bıtanem cumlemızı guldursun rabbım
gurbetkızcem.. hsgeldin cnm..
yat dinlen balım, Allah yardımcın olsun ..
banada oku balım, tüp için gidince
tamam kızçem bıtanem .ben soylerım bende yarın okuycam yazarım topıge.sen merak etme.bagıslama cuma oglene kadar yapılır ınsallah kuzum ozamana kadar vaktın var.yapamadıgın yer olursa yardımcı olurum ben sanahaber ver yeter.yat dınle bıtanem.hemen.
kızçelerim ben cıkıyorum artık.eşim yatalım dıyor.sabah erken kalkıyor garıbım
öpüyorum hepınızı.gurbetkızçem sıkısırsan eger mesaj atarsın bana oldumu.kolay gelsın bıtanem ısınde
umudum aysecım yarın gorusuruz ınsallah hayırlı geceler hepınıze tatlı ruyalar ıyı sohbetler bıtaneler
hmm sımda anladmm cnmm ALLAH hakkında hayırlısını versın cokm fazla aratmasın bebegını sana... kucagımız boş kalmasın inş.. inş. bu sefer olur cnmm ALLAH yadmcın olsun
bende dıyorum sankı pc aydınlandı ekranı sılıyorum yaaa bıseymı oldu dıyem
alahım nekadar yarım akıllı oldum ben
kizlar gecmisi okuyamicam cikicam varmi bi haber fln :26:
ben adet oldumm cnmm bu ayda bebegm gelmedı bı daha kı aya artık
kızçelerim ben cıkıyorum artık.eşim yatalım dıyor.sabah erken kalkıyor garıbım
öpüyorum hepınızı.gurbetkızçem sıkısırsan eger mesaj atarsın bana oldumu.kolay gelsın bıtanem ısınde
umudum aysecım yarın gorusuruz ınsallah hayırlı geceler hepınıze tatlı ruyalar ıyı sohbetler bıtaneler
canim benim ya uzulme lutfennnn
sana dedim ya sogan kuru onu yap bu ay mutlaka insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine
saol cnm.. duaya ihtiyacımız var.. bu sefer insaAllah olur.. yoksa halimi düsünemiyorum
kızcelerimm sevgililer gününüz kutlu olsunn her daim mutlu olunn
gerçi sevene hergün sevgili günüdürr
kızcelerimm sevgililer gününüz kutlu olsunn her daim mutlu olunn
gerçi sevene hergün sevgili günüdürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?