- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.521
inşallahhh canımmm inşallahhhh Rabbim isteyene versinn
bişicik yok kuzum arasıra topiğimiz sessizleşiyo böyle malum havalar soguk kışgüneş açtımı damlar kızçelerim iyi yapmısın ilhannazım ben bısey almadım herzamankı gıbı ama aldım hedıyemı.inşallah sende alırsın kızçem
benim kocişim işkolik azcıkkk unutmuşturrr gibime gelio ama olsunn sevgiler günü benin için hergünn hafta sonu alıırmmm ölçüsünnüü
amin kuzum.hancekmi geldi goremıyorum artık onu yazmıyo nıye acaba:26:iyidir inşallah
iyiiyim balım sen nasılsın ben aynıyım gelişmeler olsun diye çabalıyoruz bakalım ya nasp mart ayınasenın durumlar nasıl .?
evet bende aşada yazıo sayfada olunanlarda ama yazmııoookırmızıları geldide moralimi bozuldu ki yada çok mutlu olduuu herkese anlatmktan bize fırsat gelşmiııı Rabbim inş. ikinici dediğimdirrrr
aynı kuzum benimde kistlerle savasıyorum belkım sevgılıler gununde ayrılırızbende mart artık hatta nısan mayıs bıle olabılırım hayırlısı edam canlarımız sagolsun yeterkı
sanırım kırmızıları geldı ılhannazım ama hancekım yazardı yıne.herhalde müsait değil belkım onunda netle ılgılı problemlerı vardır:26:
ben geldimmmm habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmm nasilsiniz bakalim yaaa biri bana foto nasil atilir ogretsin yaaa bebegimin fotosunu atayimmm
aynen bitanem hakkımızda allah hayırlısını nasip etsinnn inşalh yıkılmak yokk
benim gibi ttnet maduresi olmuşturrrdoğru diosun cnm hayırlsı inşallahh sen naptın doktor işini yumurtacığın çatladı mı ??
yok bıtanem catlamadı çatlayıp patlayasıca
kist oldu yine geç kaldık doktorların sayesındekısmet kuzum ıste bu ayda nasıp degılmıs en basa dondum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?