- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.541
sagollllllllllllll habibtelerimm cok tsk ederimmm allahimmmm en kisa zamanda sizlerede nasip ederrrrrrrrr insallahhhhhhhhhhhh fotolarini koyuppp sevinirizzzzzz cok yaramaz teyzeleriiiiiii sanki muzik acmisim icerde oynuyorrrrr babasi gulmekten agladi garibimmmm
sagollllllllllllll habibtelerimm cok tsk ederimmm allahimmmm en kisa zamanda sizlerede nasip ederrrrrrrrr insallahhhhhhhhhhhh fotolarini koyuppp sevinirizzzzzz cok yaramaz teyzeleriiiiiii sanki muzik acmisim icerde oynuyorrrrr babasi gulmekten agladi garibimmmm
canlarimmmm benimmmmm kurban olurum sizeeee dualarimdasiniz sizleri cok seviyorummmm tum aglamalariniz sevincten olsunnnnn evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin allahimmmm...gobisiniz dolsunnnnn en kisa zamandaaa insallajhhhh
canlarimmmm benimmmmm kurban olurum sizeeee dualarimdasiniz sizleri cok seviyorummmm tum aglamalariniz sevincten olsunnnnn evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin allahimmmm...gobisiniz dolsunnnnn en kisa zamandaaa insallajhhhh
Kızlar Bazı Durumlardan Dolayı Artık Listeye Devam Etmeyeceğim.!
Benim Burda Kimsenin Liste Yaptığından haberim Yoktu.Ama Umut Arkadaşımız Benden Önce Liste Yapıyomuş Zaten.
Bununla İlgili Dün Polemik yaşanmış. Haberim Yoktu Az Önce Gördüm.
Bundan Haberim Olsaydı En Başta Yapmazdım.Umut Arkadaşımız Bana söyleseydi ben yapıyorum listeleri diye. Saygıyla Karşılardım.
Böyle Polemiklere girmeye Hiç Gerek kalmazdı.
YasakHayal Arkadaşım Sağolsun Benimle İlgili Savunmasını Yapmış Zaten.
Böyle Şeylere Hiç Gerek Yoktu.Ama Olan oldu.
Umut Arkadaşımız Listesini Yapmaya Devam etsin.Çünkü ArtıK Ben Yapmayacağım..
saol canım valla ben bile çok duyguladımmm görünce inşallah rabbim en kısa zamnda tekrar yaşatırallah sevgi dolu büyütsün inşallahh
oyyyy kiyamaam sana bennnn habibtemmm benimmm allahim tekrar yasatir insallahhh seni uzduysem ozur dilerimmm lutfen kusuruma bakmaaa canim benimmmmm
kimsenin bişey yaptığı yok berayım bu arada savunma yapılacak bır konuda geçmedi bu topıkte.evet dün bir kargasılasık karısıklık yaşandı ama buyutulecek bır konu degıldır bu...
madem bır lıste yapılacak sonucta bu topıkte ıkı kısının ılgılenmesı gerek.umut arkadasımızla beraber yapabılırsınız..
sonucta ıkınızınde emeklerı geçtı saolun varolun hakkınızıda helal edın.konu aslında karışık ama basıt bır olay tabıkıde bunda senın bır sucun yoktu oldugunuda kımse soyleyemez ...
Yasakhayal Arkadaşım Çok kırılmış gerçekten. Az Önce Kendisiyle Görüştüm.
Bende Senin Düşündüğünü Düşünüyorum. Yazıları Bire Bir Okudum.
Hiç Gerek Olmayan Şeyler Yazılmış. En Başta Şunu da Söyleyebilirlerdi Hem Beray Yapsın hemde Umut Yapsın diye.
Amaa Tam Tersine Şunlar Söylenmiş : Umut Yapıyodu Önceden Bunu. Ve Umut Yapacak. umut sen tekrar güncelle listeyi Onun Önüne Geç gibi Kelimeler söylenmiş.
Sorun Yok Umut Arkadaşımız listeye Kaldığı yerden Devam etsin.
Ben Sadece Artık Liste Yapmayacağımı Söyledim O kadar ..
​canlarım ben çıkıyorum malüm kocişime yemekler yapcamm benim gibi hiçç bilmeyen insan 3 saate anca yaparrr inşallahhhsizleri kocaman öpüorummm
yanlız şöyle bir durum var gerçekleşen yorumlar cok farklı.meddcezır arkadasımız olayın farkında değildi.açıkçası sen listeyi yaparken madem konu açıldı bu olayda şuçlular meddcezırcım sen ve umudum değildir.liste konusunda bı yanlış hata varsa bu konuda hatalı olan kişiler başta ben sonra kaçakhayalim ve loorımdır ozaman.değerlendirilme yapılacaksa bu konu bu şekil değerlendirilmeli bence.bunuda nerden çıkardın dersen öncesinde belli sebeplerden dolayı umut arkadaşımız gelmemişti topiğe ve liste işine devam edebilirmisin demişti.ve gerçekten yapamıyorum bu işi.benim için zor gerçekten.alıntı yaparken bıle karıstırıyodum kızlar bilir berayım.daha sonrasında günler geçti yeni liste davası cıktı ve o sırada zaten sen bu olayları bılmiyodun ben boyle yaptım bı lıste dedın.ve o esnada kaçakcanbonum loorım ben ve sen vardık hatırlarsan.o sırada sana dıyebılırdım ben vaye loorı arkadasımız lıstemız var kızlar bu lısteden devam edelım dıye.ama nıyeyse demedık .buyuzden hatalı bırılerı varsa 3 kişiyiz.meddcezırım o sırada tatıldeydı ve dunku yazılanlarıda en bas sayfada okuman lazımdı ozaman.yada kaçakcanbonumun o şekil savunma yapması gerekirdi.istememek ayrıdır yerinde olsam gerçekten kaldıgım durumdan rahatsız olup bende yapmak ıstemezdım.ama sunu soylım bunun hatasını kendınde arama.ve listeye umudumla bırlıkte devam etmenızı canı gonulden ıstıyorum kabul edersınız bu benım fıkrımdır tabı.geçen saferde haklı kım haksız kım hep ozelden yazmıstım bu sefer soyluyorum haklı ve haksız kişileri.kendı adıma hepınızden özür dilerim ....
Kuzum Benim amacım suçlu,suçsuz aramak değil.:13:
Ben Gerçekten Kimseye Kırılmadım.Benim Kimseyle Bir Problemimde yok.
Bir Şekilde Konu Buraya Geldi. Dalgınlık,stres vs.
Umut Arkadaşım Liste Güncellemesine Devam etsin. Her hangi Bir sorun Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?