Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habıbtem benim eşimde benim nickimi görmüştü ya bi ara yazdıgım yazıları okumus geçmişte.demiştiki neden herkes benim için böyle yapıyordiyene gülmüştük ozaman şimdi yapmıyom artık çok farkındaysan bu smilibelkı yıne okuyo olabılır çünkü yazdıklarımı

alpinn çok fenasınnnn

Son düzenleme:
zeynebnurum hancekim hoşgeldınız

hoşbuldumm canım şu karışıklık canımı sıktıı aslındaa olayy umut arkadaşımızın uzun süre topiğe gelmemesiylee başladıı herkes listee sorunca beray arkadaşımız gönlünden kopmuş yaptıı kimsede yapma demediii bu bencee kimseyi ezmek , geçmek değildirr şimdi umut döndüü vee isterlerse birliktee devam edebilirlerr daha güzel olurrr

ayrıcaa şunu da söylemek istiyorumm bu topiği medcezir arkadaşımız açmış iyide yapmışş ama ben buraya geldim gelelii görüyorumkii bu topiği götüren yasakhayal vee hayalott onlar olmayınca kimse kalmıyoo

:18::18::18::18::18::18::18:

canım benim sorunumuz çözüldü bitanem tahminimce.işte kimse konusmadıgı için bu duruma geldık sonunda ama düzelir inşallahsonucta hepımız olgun bayanlarız bunu cozemıcek bı sorun yok ortada
topiği bence hepimiz birlikte götürüyoruz sadece biz kaçakcanbonla biraz fazla konusuyoruz okadaristiyorumki sorunlar oldugu takdırde de topıkte konusmalar olsun.bi sorun oldugunda kımse bıyere kaçmasa herkes karar verse bu duruma bı olay bukadar uzamaz benceoyuzden bunlarda gecer yenı tartıscak konularımız acılırhurmalı topiğiz işte ya herşey var bizdeziyaretçi gözü değiyo anam

aynen canım benimmm kaçmak sorunnları çözmüyorr maleseff

ufff ne biliyimm sikinti oldu icimde keske yazmzxzydimmmm puffff yapacak birsey yok simdi hesiye alir sirf pisman olmam icin 9: alsa bunlar olmayacaktiiiiiii birazda beni dusunsunnn yaaaaa

neyse canım bende kalkıyımmm malumm eşim gelecek şimdiii biz 14 şubatı 2 gün önce kutladık ama olsunn yinede biraz süsleniyimm

ufff ne biliyimm sikinti oldu icimde keske yazmzxzydimmmm puffff yapacak birsey yok simdi hesiye alir sirf pisman olmam icin 9: alsa bunlar olmayacaktiiiiiii birazda beni dusunsunnn yaaaaa

yaw belkıde karar verıcektı alaala nerden bılıyon adamın napcanı habıbtemhabıbtem sıkma o guzel canını meleğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…