- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.561
kizlarrrrrr az onceeee arkadslar konusurkennnn esime hanzo yazmistimmmmm sevgililer gunune dusunmez diyeee sayfayi kapatmayi unutmusummmm esimde okudu guldu once sonraaaa alindi gittti ama sakasina yazmistimm yuzune karsi soylemedimki :18::18::18::18::18::18:
hayatol yumoşlarda varmı gelişme hancek gelmedi inş kırmızılar
geçmişiokuyamadım
habıbtembenim eşimde benim nickimi görmüştü ya bi ara yazdıgım yazıları okumus geçmişte.demiştiki neden herkes benim için böyle yapıyor diye ne gülmüştük ozaman şimdi yapmıyom artık çok farkındaysan bu smili belkı yıne okuyo olabılır çünkü yazdıklarımı
zeynebnurum hancekim hoşgeldınız
yok bıtanem hancekım gelıyo ama yazmıyo tahmınım netınde bı problem olabılır :26:
yumoşlarım kalmadı kuzum kist oluverdi çatlatamadım
alpinn çok fenasınnnn
ne aldı kociş sna buğün
habıbtembenim eşimde benim nickimi görmüştü ya bi ara yazdıgım yazıları okumus geçmişte.demiştiki neden herkes benim için böyle yapıyor diye ne gülmüştük ozaman şimdi yapmıyom artık çok farkındaysan bu smili belkı yıne okuyo olabılır çünkü yazdıklarımı
hoşbuldumm canım şu karışıklık canımı sıktıı aslındaa olayy umut arkadaşımızın uzun süre topiğe gelmemesiylee başladıı herkes listee sorunca beray arkadaşımız gönlünden kopmuş yaptıı kimsede yapma demediii bu bencee kimseyi ezmek , geçmek değildirr şimdi umut döndüü vee isterlerse birliktee devam edebilirlerr daha güzel olurrr
ayrıcaa şunu da söylemek istiyorumm bu topiği medcezir arkadaşımız açmış iyide yapmışş ama ben buraya geldim gelelii görüyorumkii bu topiği götüren yasakhayal vee hayalott onlar olmayınca kimse kalmıyoo
üzülme canım ya
söyle o yumoşlarına bizi çatlatmadan bidahakine çatlasınlar
kzııorumm onlara yaaa
canım benim sorunumuz çözüldü bitanem tahminimce.işte kimse konusmadıgı için bu duruma geldık sonunda ama düzelir inşallahsonucta hepımız olgun bayanlarız bunu cozemıcek bı sorun yok ortada
topiği bence hepimiz birlikte götürüyoruz sadece biz kaçakcanbonla biraz fazla konusuyoruz okadaristiyorumki sorunlar oldugu takdırde de topıkte konusmalar olsun.bi sorun oldugunda kımse bıyere kaçmasa herkes karar verse bu duruma bı olay bukadar uzamaz bence oyuzden bunlarda gecer yenı tartıscak konularımız acılır hurmalı topiğiz işte ya herşey var bizde ziyaretçi gözü değiyo anam
:18::18::18::18::18::18::18:
yok kuzum geçti bi ilk gün afalladım ama formumdayım şuansen nasılsın teyzoşumla
ne yapsın teyzesi cennet annelerin ayağının altındadır tabirir için var gücüyle hayatımı zorlaştırıyo
ufff ne biliyimm sikinti oldu icimde keske yazmzxzydimmmm puffff yapacak birsey yok simdi hesiye alir sirf pisman olmam icin9: alsa bunlar olmayacaktiiiiiii birazda beni dusunsunnn yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?