Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bence de artık konuşmayalım... baksana topiğin 4 aylık mazisinden haberi olmayanlar bile yorum yapmaya başladı..... BİLEN BİLİYO BENİ DE TOPİĞİ DE.. Bilmeyene de sadece güler geçerim... boşver kuzum yaa....

neyse sen nasılsın ve var ne yok bitanemmm

pööfffffff.. diyorum baska da birsey demiyorum..valalhi dilim damağım kurudu.su içip duruyorum.
konusuldukça olaylar taaaa nerelere geliyor.
ve kisiler yazı yazdıkça, ve o yazıyı beğenen hatunlar tarafından destekçi gibi görünüo ve taraf tutma gibi olunuluyo..
bu iş böyle gitmez
medcezirim olay ne biliyo msun?
bi anlasmazlık oldu yasakhayal ve ben arasında, ve olay hiç yoktan yere büyüdü,. dedim zamanla geçer düzelir, suan itibariyle bu zor gibi görünüo..onca zaman üzüldüğümle kaldım, yüzüm asık gezdim evde, farklı anlasıldım diye..ve bu yüzden topikten uzaklasmak istedim..neyse..ve bu zaman aşımında, liste konusunda bi kere ben yasagım tarafından artık eski umudu olarak görülmediğim için, olay sanki yabancı biri olarak görünen bir umut olarak oldum..
ben hissediyorum ki, eskiden olsa yasağım, umudumun listesi vardı diye derdi diye düsünüyorm, ama smdi onda umud yani ben kalmadığım için, liste konusunda da adım onun trafından geçmemis.olabilir canı saolsun..ben yine onu ve burada ki herkesi seviyorum...ve hayalotum bu sırada destek oldu, saolsun o da bitanedir..
ve geldik bu zamana..smdi herkes gördügü olaay göre tepki verdiği için, konusa konusa bu olay nereye gider bilemedim.

Son düzenleme:
bendeee teyzssun uzulmesine dayanamammm bebise neler aldinn allah bilirrrr

gecen bi tulum beğendim onu aldım valla bi çöp almamışım daha oğluma.şimdi bende netten ihtiyac listelerine bakıyodum yarın maaş günü olunca ufaktan baslayalım artık.çünkü git gide ağırlaşınca gönlümce gezip alamıcam

ben cikiyorummm kizlarrrrr yemek yaomam lazimm...insallah eskisi gibi oluurzzz...tek istegim bu isim erken biterse gelirimmm..

arkadaşlarr vallaa inanamıyorummm yaaaaaaa basit bi konu buralara kadar geldii ben ilk girdiğimde bu topiğin sıcak kanlı ve içten oluşu beni çektii , yasak hayal vee hayalotun buraya gelen her yeni kızın sorularına içten cevap vermesininde çok etkisivarr

medcezirr kendisiyle çok konuşma imkanımız olmadı ama bu olaylar ilk başladığında o zaten yokttuu
ama bazı arkadaşların burası onun o ne derse o olur gibi tavırları olmuşş en azından ben okudugumda öyle hissettim bu da kraldan çok kralcılık pekte hoş sayılmazzzz

bu konu kapansa vee son 24 saatı hiç yaşamamış olsak topik adınaa

kuzummmm ben de olaya en uzak insanken aranızda geçenleri anlayama çalıştığım için suçlu duruma düştüm... sanki olay sadece listeymiş gibi, bizi bir araya getiren listeymiş gibi.... listei öne alsan da görsem demem de olay olduu... her neyse yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum... geçmişi okuyan herkes de bunu bilir(tabii nasıl okuduğuna bağlı )

şimdiye kadar da asla bu topiği sahiplenme gibi bi amacım da olmadı,OLMAZ DA!
Bunu da beni tanıyan bilir tanımayan da yorum yapınca gerçekten komik oluyooooo...

konuyu kapatalım en iyisi, nereye gideceği belli değil çünkü.. kuzuumm yasakhayalimle aranızda olanlara da , yanlış anlaşılmalar yüzünden aranızın açılmasına da üzüldüm.. ama yasağım farklıdır be kuzumm o da bilerek kimseyi kırmaz kii...

dediğin gibi umudummmm... bu olay nereye gider bilinmez.. ama ben söylediğim için pişman değilim.. emekse seninki de emekti.. beraya da saygım sonsuz.. Asla olumsuz yorum yapmadım ona, olumsuz bişe diyecek olsaydım bat tarihimi yazmazdım listeye eklemesi için...

HURMALI TOPİKTE SOHBETE DEVAM
BUNDAN ÖNCE DE KAPIMIZ HERKESE AÇIKTI, BUNDAN SONRA DA AÇIK!!!

habiptem doğru diyosun.. önceden samimiydi ve içtendi ..sonrasında ne oldu da kalmadı ... konusmalar geçtikçe gerginlik oluyorda, konusmalarda taraf tutma gibi olunuluyo..anlam vermek zor..
gel benden al hincini bebisin icin dayanirim sana

habiptem banada kızıyo musun bi söyle hele

^^ama umut yasak böyle yazıp çıkdı dediğine :

senin çıkışından sonra medcerzrm senin çıkısından sonra sana neden öyle yazdın simdi bi anlam veremedim tarzında birseyler yazmıstı ben o açıdan yazdım onu..önceki sayfalara bakmadığın için, yalnıs anlasılma var burada.demek istedim.

inanamıyorum sana canbonum ya vallahi .şu topikte en son yorum yapıcağım kişi sendin ya nediyebilirimki...niye ben sinirlendim deyincemi moreller bozuluyo.evet sınırlendım bu topiği böyle görünce demekki sizler çok rahatsınız ozaman ben kımsenın bırbırını kırmasına dayanamıyorum sızler gıbı ozman ...tahammül edemesem burda olmazdım zaten.tahammül edemediğimi kim söyledi ayrıca?onuda nerden çıkardınız?sonrasında asetonum bile okumak ıstemıyo demedım.belkı bızım yaptıgımız yorumları okumak zorunda olmayan ıstemeyen kısıler olabılır dedım asetonum gıbı mesela dedim....onun harıcınde bu topıkte taraf tutanlar oldu olmadımı ?olmadı dıycen cunku taraflar bellıydı yazılan yazılardan anlıyorum bunu saf degılım..beraya tesekkur ettın cıktın madem daha tekrar nıye ozelıne gıttın ozaman ?beray ozelden konustugunuzu soyledı sense hıc bahsetmıyosun bu neden peki?yazmayınca kaçtı derken ben hıc bır cumlemde bunu kullanmadım dıye hatırlıyorum baska arkadasların cumlelerını ustume alıncak bı halım yok ...ben nıye cıkıyonuz derken bak hala sızı durtmeye gelıyorum ama yıne olmamıs ordan baska seyler cıkmıs.
vallahi pes..ben burda buzamana kadar kaç kişiye sinirlenmişimdir sen biliyomusun gordunmu bugune kadar su topıkte bu sekıl konusma tarzımın degıstıgını hiç...kusura bakmada sevdıgım ınsanları yumarım gozumu bıyerde otururum aynı suan sana yaptıgım gıbı.bu topıkte senle bende su cumlelerı yazdık ya daha kım nederse gerısı boş bence.
ben bu topıge geldım arkadas kım nederse desın cıkmıyorum .kaçmıyorum.söz verdimmi buraya kapı gıbı bebegımın resmınıde yapıstırcam inşallah.sizlerdende gorucegımı gordum allahıma çok şükür.demişşin ya sonradan bazı şeyler anlaşılabılıyo evet gerçekten anlışabılıyomus haklısın kankim...ben ortamı yumusatma taraftarıyken sende dahıl bı konuya takılıp gıdıyosunuz yapcak bıseyım yok artık kusura bakmayın...

Canımmmm.. evet seninle çok konuşamadık ama ben bundan önce de burda kral pozisyonuna hiç girmedim bundan sonra da girmem.. bunu burda beni tanıyan herkes bilir.. kimse de kralcılık yapmıyo kuzuummm,4 aydır burdayız biz.. Gündüz okulda olduğumdan bu topikte akşamdan akşama bulunuyodum ben,hemen hemen her akşam burdaydım...Bazen çok kalıyodum, bazen az... 15 günde memlekette olduğum için gelemedim.. geldiğimde de bişeyler olduğunu hissettim ve neler olduğunu sordum... bütün bunlar benim sorumdan sonra başladı ve senin de gördüğün gibi maalesef devam ediyor. bence de kapansın artık bu konu..

Bu aradaaaaaa hoşgeldiinnnn

iyiyim canım sen nasılsın

bu topic i sahiplenme güdüsü nedir ya kim sahipleniyosa onun olsun ya yasak hayalım hayalotum noluyo size biz birbirimizi arkadas değil kardeş gibi gördük halada benim için öyle.şimdi böle konusuyonuz yarın pişman olacaksınız bir yanlış anlaşılmadır gidiyor

evt kapansın artık iyice gerildik, şiştik, yalnıs anlasıldık
biliyorum yasağım her zaman farklıdır, hep destek olmusdur bana, yine ben onu çok severim..o kızsın söylesin..ben yine severim..bilerekte birsey yapmaz, bende çok iy tanıdım onu..ve gerçekden çok seviyorum .. onu ve hepinizi..
evt doru diyosun. emekse bende yaptım zamanında, ve saolsun Beray da üstlenmis ben yokken..ama iste birine öyle birine böyle olmaz..zaten bnde yazmıstım batımı, sormustu da.. ve hatat dedim renkde koy ben öyle yapıyodum deyince, varsa linki bi bakayım dedi.. ve ekledim tekrar derken..olaylar buraya kadar geldi..
ama herseye rağmen burasını seviorum.. burası benim evim gibi oldu.. sanki ikinci adresim
yaw adetime daha varken inan karnım ağrımaya basladı he
yaw bırakın tmm konusmayalım artık.. adı batsın he listenin dee
ahh o liste yok mu ahhh.. bizi birbirimize düsürdü, hep listenin suçu aha suçlu bulundu
biraz ortamı rahatlatim dedim:44::44::44:

zeynebnurum son 24 saat bıttı ama surda bı yanlıs anlasılma var meddcezırım hıc bırzaman demedıkı bu topık benımdır dıye.
dese bile parayla alınan bısey degılkı kuzum bu bence buyonden olaya bakılması cok yanlıs

krallık yapıyosun demedim canımm bu bi tabir okuduklarım dan bu söz aklıma geldii
hoşbuldum canımm evet kapansın ve açılmasınn bi dahaa

şaka yapıyorum tatlım takılmam öle seylere.cok gereksiz seyler ya..sen nasılsın naptın gittin mi memlekete

gittim kuzuummm,nasıl özlemişimmm anlatamammm
dr.a da gittim.. bi sorun yok dedi.. 3 ay daha olmazda rahim filmi isteyelim dedi.. Bu ay ıskaladık, yanii memlekette olduğumuz içinn ovu günlerini kaçırdık veee düzenli çalışamadık
ama bu ay sıkı çalışcazz ben soğan kürüne başlıycam bi de arı sütü içioyrummm... eşim de keçi boynuzu krüne başlıycakk, inşallaaah faydası olur
demek başladınız alışverişe
iyi yapmışsın kuzuuummmm, oyy teyzoşu yesin onuuuuu

canım zaten medcezire birşey dediğim yok sahipleniyo da demedim neyse boşver biz onla hallettik okursun üsttee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…